reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
nadiczko- cudownych masz chłopców, gratuluję Danielkowi, ze już taki biegacz z niego!!! Z całego serducha życzę Cio szybkiego wyzdrowienia!!!!

emalia- śliczny bąbelek!

Ja już trzeciego dziecka nie chcę, wystarcza mi moje Stworki w zupełności :-)

Moze ktos mi napisac o co kaman z ta zbiorka dla dziewczynek? Bo na FB jakos polapac sie niemoge:-\ jedbak wole forme BB:-)
To ile zostalo z tych pieniedzy i co im chce zakupic ? Bo nie w temacie jestem:-)

Kpi23 u nas też wczoraj była cudna pogoda, dzisiaj już gorzej a teraz wieczorem nawet zaczęło padać. Burza nas na szczęście ominęła ...

Lenka jak tam zakupy? Kupiłaś sobie coś fajnego ? :))

Liza no działać działać ale mi się dziewczynka marzy ... i jeśli ktoś dałby mi taką 100% pewność to zaraz się biore do roboty ale niestety ... Patrze na chiński kalendarz płci dziecka i też nic mi na dziewczynkę nie wskazuje :) jeszcze jest szans na jakiś tam sposób żeby przed owulacją próbować bo plemniki żeńskie dłużej wytrzymują i jest szans. Ale jaka? Nikt mi nie da tego 100% :((

Żyraffka ja też czasami sobie myśle że moich dwóch mi wystarczy ale jednak częsciej marzy mi się jeszcze jedno maleństwo... :tak:

Julia no to ile zostało to musisz poczekać na Lene bo z tego co wiem to ona zbierała ...

Jeszcze nic nie kupiłam bedę się kontaktować z Łukaszem przed świętami co zakupić dziewczynkom. Na razie go nie męczę niech dojdzie do siebie! tYM BARDZIEJ, ŻE JESZCZE SĄ CHĘTNE DO WPŁAT.

U nas też leje:(U mnie baba cytrynowa siedzi w piekarniku, mała próba przed świętami:)

Alusia ja tam mam jedna corke i wiecej bym nie chciala :D wolalabym synka :tak: humory co ona ma majac tylko 7,5 roku a co jak bedzie dojrzwanie? :szok: nie chce myslec, wole chlopców :-D

I dzis dalszy ciag deszczu :sorry2:

Mi się kiedyś trójka też marzyła, ale po tym co ta druga ciąża ze mną robi to trzeci raz nie zaryzykuję :-) Już pisałam, że rozumiem że każda jest inna ale żeby aż tak :-(

Liza no ja mam teraz takie przejścia z moimi chłopcami że ciągle sobie tłumacze że z dziewczynką napewno było by łatwiej i lepiej bo one takie grzeczne i ułożone ... :-D

Anecznik a co się teraz Ci dzieje w ciąży? Ja obie ciąże miałam takie same znaczy wszystko było jak najbardziej ok ;-) tylko dużo sikałam :-D

Z 3 ciążą poczekam aż schudnę 10kg :-D wtedy będę miała wagę sprzed ciąży to mogę zachodzić w następną :-D

reklama
Do góry