reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

emalia wielkie gratulacje!!! wiem ze sie staraliscie, super ze sie udalo. trzymam kciuki za spokojna ciaze

Lenka ja tez jestem rozbita, najgorzej w lozku wieczorami jak mysli klebia sie w glowie, nie moge spokojnie spac caly tydzien

dziewczyny pieczecie chlebki i buleczki? poprosze przepisy
ja tez pieke od roku chlebki na zakwasie, czasami bagietki na weekendowe sniadanko

reklama
a chlebki pieczesz biale czy razowe? dasz jakiegos linka z przepisem na buleczki?
szukam tez dobrego przepisu na rogaliki sniadaniowe, takie z makiem mi sie marza ale nie moge znalezc

Chlebki piekę różne, makę daje po prostu wg uznania u aktualnej chęci, najczęściej mieszam pszenna z razowa. Mam zamiar kupić jeszcze orkiszowej I taki upiec. A Ty jakie pieczesz?

Linka nie mam, mogę zrobić zdjęcie z książki I wkleic ale tego nie umiem z tel.

Ci do rogalikow to nie pomogę bo nie znam przepisu. Jakby Tobie się udało to daj znać.

Właśnie się dowiedziałam że wczoraj zostałam ciocią Różyczki !!!!!!!

Moje Wypieki | Chleby na zakwasie
Moje Wypieki | Bułki
Ja zawsze korzystaj z tych przepisów i nie mają sobie równych w bułach i chlebkach :-D więc Wam polecam wypróbować
Dziewczyny jeśli chodzi o dyskusję z fb, kto jest kim to mam taką listę zrobiona imię, nazwisko (z fb) + nick z forum, lepiej chyba nie wrzucać tego w internet luzem, więc jeśli ktoś chce mogę na e-mail wyslać :-)

Wiem, ze jest komplet, chodzi o to, że nie każdy potrafi przyporządkować nick z forum do nazwiska rzeczywistego, więc w razie co służę pomocą :-)

reklama
Do góry