reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

hej dziewczyny

dziekuje kochana za troske jade wlasnie do szpitala prawdopodbnie bede sie dzis zegnac z coreczka...:-(
tak strasznie sie boje ale wiem ze.tak musi byc.

reklama
Witajcie Boże ja tak bardzo się przejęłam Kasią wiec chyba będzie tak o ile ona będzie miała siły ze pojade by się spotkać!Zobacze co będzie;(O niczym innym niemyślę;(
Emalia ja wierzę ze tym razem się udało!
Julia tulamm;*
A wszystkie gorąco pozdrawiam!

Dziewczyny, zwracam się z prośbą o pomoc dla naszej koleżanki z mojego wątku czerwcowego. Razem z dziewczynami zbieramy pieniążki aby zrobić jej większe zapasy niezbędnych rzeczy. Każda pomoc sie przyda. Informacje do przelewu podam na PW.
Babyboomowa Mama bardzo potrzebuje Waszej pomocy

Ja też myślę ciągle o Kasi. Dzisiaj nawet w śnie zemną była. Kocha proszę Cię z całego serca- WALCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiulka trzymaj się i walcz!!!!!

julia
tulam !!!!

emalia gratuluje dzidzi!!!!

kasiek byłam w poniedziałek prywatnie u onkolog, zbadała mnie ale tylko palpacyjnie i kazała mi w piątek przyjechać ze skierowaniem na USG i prawdopodobnie biopsję. Boję się bo jak mój gin mnie zapewniał że w piersi mam niegroźne torbiele tak ona przy badaniu powiedziała że nie jest pewna czy to torbiele. Na razie nie chce o tym myśleć, zobaczymy co będzie w piątek po USG.
W piątek mam wizytę o 12,30 więc proszę Was mocno o kciuki!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Emalko,gratuluje!

Kasiu , musisz byc dzielna!trzymam kciuki! bedzie dobrze,musi byc.

Chcialabym bardzo pomoc i sie dołożyc,ale teraz nie moge:(

Do góry