reklama
Liza
Fanka BB :)
julia ((( trzymaj sie....
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Przepraszam że się nie odzywam, ale nie jestem w stanie. Tylko leżę, mam na stałe cewnik i morfinę.
Jak chcecie mi pomóc, to zapraszam na ten wątek
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...a-mama-bardzo-potrzebuje-waszej-pomocy-69707/
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...a-mama-bardzo-potrzebuje-waszej-pomocy-69707/
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Przepraszam że się nie odzywam, ale nie jestem w stanie. Tylko leżę, mam na stałe cewnik i morfinę.
Kochana dasz radę Misio już czeka na Ciebie
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witajcie Boże ja tak bardzo się przejęłam Kasią wiec chyba będzie tak o ile ona będzie miała siły ze pojade by się spotkać!Zobacze co będzie;(O niczym innym niemyślę;(
Emalia ja wierzę ze tym razem się udało!
Julia tulamm;*
A wszystkie gorąco pozdrawiam!
Emalia ja wierzę ze tym razem się udało!
Julia tulamm;*
A wszystkie gorąco pozdrawiam!
emalia82
Dziewczyny, zwracam się z prośbą o pomoc dla naszej koleżanki z mojego wątku czerwcowego. Razem z dziewczynami zbieramy pieniążki aby zrobić jej większe zapasy niezbędnych rzeczy. Każda pomoc sie przyda. Informacje do przelewu podam na PW.
Babyboomowa Mama bardzo potrzebuje Waszej pomocy
Ja też myślę ciągle o Kasi. Dzisiaj nawet w śnie zemną była. Kocha proszę Cię z całego serca- WALCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babyboomowa Mama bardzo potrzebuje Waszej pomocy
Ja też myślę ciągle o Kasi. Dzisiaj nawet w śnie zemną była. Kocha proszę Cię z całego serca- WALCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emalia82
nadika
Kasiulka trzymaj się i walcz!!!!!
julia tulam !!!!
emalia gratuluje dzidzi!!!!
kasiek byłam w poniedziałek prywatnie u onkolog, zbadała mnie ale tylko palpacyjnie i kazała mi w piątek przyjechać ze skierowaniem na USG i prawdopodobnie biopsję. Boję się bo jak mój gin mnie zapewniał że w piersi mam niegroźne torbiele tak ona przy badaniu powiedziała że nie jest pewna czy to torbiele. Na razie nie chce o tym myśleć, zobaczymy co będzie w piątek po USG.
W piątek mam wizytę o 12,30 więc proszę Was mocno o kciuki!!!!
julia tulam !!!!
emalia gratuluje dzidzi!!!!
kasiek byłam w poniedziałek prywatnie u onkolog, zbadała mnie ale tylko palpacyjnie i kazała mi w piątek przyjechać ze skierowaniem na USG i prawdopodobnie biopsję. Boję się bo jak mój gin mnie zapewniał że w piersi mam niegroźne torbiele tak ona przy badaniu powiedziała że nie jest pewna czy to torbiele. Na razie nie chce o tym myśleć, zobaczymy co będzie w piątek po USG.
W piątek mam wizytę o 12,30 więc proszę Was mocno o kciuki!!!!
Ostatnia edycja:
Liza
Kasiulka trzymaj sie dzielnie! jestesmy z Tobą!
Emalia super wiesci! :-)
Nadika kciuki zacisniete - musi byc dobrze! nie ma innej opcji!
Emalia super wiesci! :-)
Nadika kciuki zacisniete - musi byc dobrze! nie ma innej opcji!
reklama