reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Julia życzę Wam dużo sił, decyzja na pewno była trudna, pamiętaj że masz nasze wsparcie. Moja koleżanka z pracy niedawno przeszła to samo i wiem że nie było jej łatwo dlatego tym bardziej pamiętaj o naszym wsparciu.

Emalia widzę że Twoja ciąża podobna do olafkowej. ... Pierwsza wizyta skończyła się stresem niby ciąża jest ale serduszka nie ma a na tym etapie powinno być, lekarz powiedział mi że mam się zgłosić za 2 tygodnie, wtedy serduszko powinno już być na 100 % jeśli nie to poronienie, 2 tygodnie stresu , ale ile szczęści jak minęły i usłyszałam serduszko dlatego z Erykiem nie biegłam za szybko do lekarza odczekałam do końca 7 tygodnia i dopiero wtedy poszłam. Cieszę się że ostatni wizyta pozytywna i trzymam za Was kciuki

reklama
U mnie teraz ten okropny okres między staraniami a @ :-( trzymajcie wolne kciuki żeby ciotka nie przyjechała :-)
Jutro postaram się więcej napisać :-)

Właśnie wypiłam butelkę wina by nie myśleć o wyniku :-) wiem mało odpowiedzialnie.

Ostatnia edycja:
Julia- strasznie mi przykro:-(domysłam się, że ta decyzja była wasza najtrudniejsza w życiu, ściskam mocno!

emalia -
dzisiaj chyba miałaś mieć wizyte? Daj znac jak już będziesz po! Trzymam kciuki!

kreatorka -
zdrówka dla Niny

zyrraffka - dziękuje, już jesteśmy zdrowi:tak:zdrówka dla męża

nadika - oby szybko chłopcom przeszło

anecznik
- ja mam indukcję

hej

Julia jak sie czujesz? czy juz po....?
zyrafka suuuper ciesze sie bardzo:) dzielny Luki
anecznik sciskam kciukasy

u nas lepiej, Mlodszy prawie zdrowy, a Kubuś nawet byl dzisiaj w przedszkolu ;)

edid: kasiek chcialas drugiego chlopca? cieszysz sie? :)

Ostatnia edycja:
Mama kubulki - tak, chciałam drugiego chłopca, myślę że będzie super!!! tak w głębi serca chciałabym córkę, ale jednak wolę chłopca :) zresztą Damian absolutnie nie chciał siostry a jego zdanie jest najważniejsze :p

Nadika
- byłaś na badaniu???

Emalia
- jak się czujesz? miałaś wizytę???

Julia
- wiem że teraz żadne słowa nie będą dla Ciebie otuchą, ale chce żebyś wiedziała że ja na Twoim miejscu zrobiłabym to samo :( ciężko jest, wiem... ale myślę że tak będzie najlepiej nie tylko dla Was... tulam Cię jak najmocniej!!! :* daj znać jak będziesz po zabiegu... &&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Anecznik - no jestem zadowolona, szczególnie z czyszczenia:-D ja mieszkam w nowo wybudowanym bloku więc o fazy się martwić nie musiałam, siła jest. Zreszta i tak wielkiego wyboru nie miałam bo w naszym budynku nie ma przyłącza gazu, więc do wyboru była albo płyta ceramiczna albo indukcyjna. Ale z tego co wiem to sa płyty indukcyjne przystosowane pod 230 V i nie muszą mieć siły.

Do góry