reklama
Emalia - współczuje straty, przyjmij moje kondolencje
Mój Kamil też od tygodnia w domu, gorączki już nie ma ale wciąż kaszle. Do końca tygodnia pewnie w domu zostanie, mimo że energia go rozpiera i chce iść do przedszkola.
Uważajcie dziewczyny bo spadanie ze schodów jest zaraźliwe. W sumie poleciałam jedynie z dwóch stopni ale noga w kostce spuchnięta i boli.
Mój Kamil też od tygodnia w domu, gorączki już nie ma ale wciąż kaszle. Do końca tygodnia pewnie w domu zostanie, mimo że energia go rozpiera i chce iść do przedszkola.
Uważajcie dziewczyny bo spadanie ze schodów jest zaraźliwe. W sumie poleciałam jedynie z dwóch stopni ale noga w kostce spuchnięta i boli.
milusia21
Fanka BB :)
Kuba lezy w szpitalu 41,7 temp ma obustronne zapalenie płuc(dopiero 4 lekarz się domyslił żeby dziecku zrobić crp i prześwietlenie...) tak byłby dalej na jakims antybiotyku"na pałę"....Aj na razie jest z nim mąż i zostanie na noc, ja zaraz zabieram Szymona i jade walczyć i u niego o prześwietlenie i crp...
koriander
milusia o matko zdrowka dla Kuby, i oby Szymka ominął pobyt w szpitalu!!! A jak Kuba znosi pobyt? Daj znać co prześwietlenie pokazało!
Kasiek1983
O matko... Milusia - zdrówka dla Kubusia!!! Bidulek malutki....
Ja też dziś idę z młodym do lekarza bo coś ostatnio pokasływał ale dziś często więc nie ma co zwlekać...
Ja też dziś idę z młodym do lekarza bo coś ostatnio pokasływał ale dziś często więc nie ma co zwlekać...
emalia82
Milusia- zdrówka dla Was wszystkich kochana :*
Kasiek1983
U nas na szczęście tylko zaczerwienione gardło więc mamy jakiś syropek i kropelki na zatoki.
Milusia - i jak? wiesz już coś więcej? Szymonek zdrowy? Biedny Kubuś....
Milusia - i jak? wiesz już coś więcej? Szymonek zdrowy? Biedny Kubuś....
reklama