reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Emalia - współczuje straty, przyjmij moje kondolencje

Mój Kamil też od tygodnia w domu, gorączki już nie ma ale wciąż kaszle. Do końca tygodnia pewnie w domu zostanie, mimo że energia go rozpiera i chce iść do przedszkola.

Uważajcie dziewczyny bo spadanie ze schodów jest zaraźliwe. W sumie poleciałam jedynie z dwóch stopni ale noga w kostce spuchnięta i boli.

Kuba lezy w szpitalu:( 41,7 temp ma obustronne zapalenie płuc(dopiero 4 lekarz się domyslił żeby dziecku zrobić crp i prześwietlenie...) tak byłby dalej na jakims antybiotyku"na pałę"....Aj na razie jest z nim mąż i zostanie na noc, ja zaraz zabieram Szymona i jade walczyć i u niego o prześwietlenie i crp...

O matko... Milusia - zdrówka dla Kubusia!!! Bidulek malutki....

Ja też dziś idę z młodym do lekarza bo coś ostatnio pokasływał ale dziś często więc nie ma co zwlekać...

U nas na szczęście tylko zaczerwienione gardło więc mamy jakiś syropek i kropelki na zatoki.

Milusia - i jak? wiesz już coś więcej? Szymonek zdrowy? Biedny Kubuś.... :(

reklama
Milusia Zdrowka dla KUbusia!!!! daj znac co z Szymonkiem?! ci lekarze to normalnie jakas porazka!!!

Kasiu a ty jak sie miewasz? odezwij sie? caly czas o tobie pamietam!:)

Do góry