reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja planuje zacząc zakupy po 20 stycznia czyli po usg polowkowym. No chyba ze poznam plec wczesniej 28 grudnia na wizycie :tak:
Po za tym ja sie tych ciuszkow w zyciu nakupowalam, hehe.

Ja mialam 3d i 4d ale trafilam na lekarza ktory z zasady nie sprawdza plci na tym etapie ciazy, mowi ze zbyt duzo jest pomylek i ze lepiej wcale nie wiedziec niz sie nastawic np na chlopca a na nastepnym usg sie dowiedziec ze dziewczynka. Wiadomo ze to nie tragedia, no ale chyba sie z nim zgadzam.

Wpoprzedniej ciąży byłam na 3d w21tyg i teraz też tak pójde bo wtedy to już naprawde piękni wszystko widać nawet rysy twarzy było już widać mały zadarty nosek córci coś pięknego:tak:

Cześć dziewczyny!
Czy mogę czasem do was zaglądać?;-)
Wprawdzie termin mam na 04.07.2010 r., ale z terminami jak same wiecie różnie bywa. Miło byłoby mieć oparcie chociaż w kilku czerwcówkach...:-)

Witamy, witamy :tak::-) Zaglądaj jak najczęściej:-)

Idę zrobić sobie herbatkę, potem do szkoły po córcie i na 13 muszę być w szpitalu. Jak tylko wrócę, zaraz się odezwę.

Powodzenia:-) i przyjemnych widoczków:tak::-D

krakowianka79 śliczny suwaczek- wreszcie sie doczekałaś:tak::-D

reklama
Do góry