reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie,

jejku co za noc, najpierw do 1 nie moglam zasnąc potem obudzilam się o 5 i mi się spac nie chcialo w koncu jakoś zasnęlam i wstalam teraz:shocked2:
paula- gratuluje super wieści
zdec - tylko nie siedź za długo w tej pracy przecież masz zwolnienie wiec korzystaj i odpoczywaj:)
emalia - trzymam kciuki za dzisiejsze usg:-D

Miłego dnia kobitki ja chyba wybiore się w koncu na jakieś ciuchowe zakupy, w końcu krwiaka nie ma i lekarz pozwolil juz chodzic:-D:-D, tylko jak tak dawno nie byłam to ciekawe ile ja w tych sklepach wytrzymam hihi

ja we wtorek juz ide do pracy na pare dni boze 3 miechy nie bylam:szok::szok::szok: ciekawe czy wstane rano ale juz postanowilam ze ide w poniedzialek na zakupki i kupie cos dla maluszka ślicznego bo ile mozna czekac hihi

ja mialam takie bole w pierwszej i drugiej ciazy,nie wiedzialam ze jestem w ciazy myslalam ze mam torbiel na jajniku.a teraz przy trzeciej mam raczej w gornej czesci brzucha.Musisz skonsultowac to z lekarzem bo ja obie poprzednie ciaze mialam na podtrzymaniu.W sumie mysle ze jakies bole musza towarzyszyc temu rozciaganiu sie macicy,tylko jedna odczuwa bardziej a inna mniej,moja przy 3 ciazy juz moze jest dosc "elastyczna",sama nie wiem,powodzenia;-):-)

reklama
Do góry