reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ja chciałam się dzisiaj rozpakować ale Daniel jest uparty i chyba zbyt dobrze mu u mnie w brzuszku :)
a ja już nie mogę chodzić, mały jest tak bardzo nisko ułożony że już chyba niżej się nie da. Boję się że jak zaczną się skurcze czy wody odejdą to niezdążą podać mi antybiotyku na GBS i za szybko urodzę.

Nigdy nie sądziłam, że dotrwasz do terminu, a już w ogóle nie brałam pod uwagę, że przenosisz ciążę :-D

zyraffko i ja wlanie na ten moment czekam:)
my tez jeszcze z pampkiem bo tez nie mam ochoty na zasikane meble i dywan, sciagam mu co jakis czas ale on nie wolam nie pokazuje ze chce tylko siura w gacie

a ja mam pytanie: w jakich fotelikach jezdza dzieciaczki? czy ktos uz sie przesiadl do kat 15-36kg? zastanawiam sie czy Jaska juz nie przetransportowac

Gosia jaki duzy juz Michalek, rosnie jak na drozdzach
Kasiek Damis mi Jasia przypomina, tez taki chudzielec
Kasiulka sliczne masz panny

zyraffko i ja wlanie na ten moment czekam:)
my tez jeszcze z pampkiem bo tez nie mam ochoty na zasikane meble i dywan, sciagam mu co jakis czas ale on nie wolam nie pokazuje ze chce tylko siura w gacie

a ja mam pytanie: w jakich fotelikach jezdza dzieciaczki? czy ktos uz sie przesiadl do kat 15-36kg? zastanawiam sie czy Jaska juz nie przetransportowac

Gosia jaki duzy juz Michalek, rosnie jak na drozdzach
Kasiek Damis mi Jasia przypomina, tez taki chudzielec
Kasiulka sliczne masz panny

Klementinka proponuję poczytać na temat zmiany fotelika na grupę 15-36... Np tutaj pierwszy z brzegu link fotelik.info :: Fotelik 15-36kg NIE dla dwulatka - Nie polecam przesadzania dziecka, bo "wydaję nam się, że już można", tylko wtedy kiedy kręgosłup i kości dziecka będą do tego przygotowane, a na to jeszcze jest trochę czasu.

aqq dzieki, o tym w ogole nie pomyslalam
Jas jest wysoki i myslalam ze juz moze jezdzic w tych nastepnych
ale w takim razie wstrzymamy sie jeszcze z rok

reklama
Do góry