Skoro
Itunia się odezwała to melduje się również kolejna marnotrawna córa
Mąż na koncertach włóczy się po Niemczech to ja odwiedzę bb, a co!!!
To krótko (jak się uda) napiszę co u nas:
Gosiak gada jak najęta, a najbardziej o tym , że chce do przedszkola :-) Nadal jest śmieszką, rozko****e w sobie ludzi od pierwszego momentu. No i robi wszystko to co Piotrek i to zaraz, natychmiast :-) Na basen nadal chodzimy, nie mam jak nagrać jej wyczynów (bo jestem jeszcze z nią w wodzie), ale sama jestem w szoku, ile już umie: sama skacze do wody, pływa z deseczką i piankowym makaronem, nurkuje i wyławia z dna różne rzeczy (z otwartymi oczyma), prawdopodobnie za kilka miesięcy weźmie udział w spartakiadzie pływackiej
Wszystko jest cacy z wyjątkiem nieeeejedzenia :-
-
-(
A Piotrek zmienił przedszkole i od razu podmienili nam dziecko
Czuje się w nim świetnie, jest doceniany, w teście gotowości szkolnej uzyskał bardzo wysoki wynik- ponad 92%. W przedstawieniu jasełkowym będzie Józefem :-)... Panie nie mogą uwierzyć, że tak mądry, grzeczny, sympatyczny i kontaktowy chłopiec był ciągle odsuwany w cień, a nawet posądzany o cechy autystyczne
To niewiarygodne, jak ważne w życiu małego dziecka jest przedszkole! A, no i pewnie część z Was widziała na fb- od miesiąca pobiera lekcje trąbki :-)
No to się nachwaliłam dzieciakami
, wybaczcie
Ita- fajnie, że się odezwałaś, zmobilizowałaś mnie też :-) A jakiego fotelika szukasz? chodzi mi o rozmiar, nie kolor :-) Przepraszam, że pytam, ale dlaczego piszesz,że jesteś sama z chłopakami? Mąż tak dużo pracuje? Napisz jeszcze coś więcej jak Tymek sobie radzi w przedszkolu! zapowiadał się na niezłego bystrzachę :-)
Milka- trzymam kciuki za Olafa, na pewno super mu pójdzie!!!!
Julia- ale atrakcji sie u Was zapowiada, zwłaszcza dla Amelki, udanego tygodnia!
Miluska- co to za tram tram tram
Ja też już szukałam suwaczka pod postem! No móóóówwwww!!!!! A w ogóle co to za kościół, w którym ksiądz bąki puszcza....
mama kubulki- chyba Ci nie gratulowałam, no to teraz ściskam Cię Pani Brzuszkolwa :-) Gosiak nie spi już w dzień od przeszło pół roku! Ja jestem zadowolona, bo nie mam pobudek o kosmicznej godzinie, ale w sumie nie wiem , czy to dobrze... od września pójdzie do przedszkola, a tam jednak będzie leżakowanie przez rok...
Lencja- ale artystka Ci się trafiła
, zobaczysz jeszcze kiedys za swoje malunki będzie zgarniała kupę kasy!
Niech się uczy dziewczyna od razu na dużych płaszczyznach
Pisałaś o żebach.... A Gosia jeszcze nie ma żadnej piątki.... to normalne???
Perfecta- super, że maluszek się pięknie rozwija! Ja czarować nie umiem, ale życzę Ci dziewczynki oczywiście
I zdrówka dla Jasia, bo czytałam, że gorączkuje... :-( Powodzenia w nowych planach zawodowych :-) Ty to jesteś jednak waratka
a klubik nie wypalił? I dzięki za obłędne życzenia urodzinowe
koriander- ale się za Tobą stęskniłam... cosik mi się widzi, że jak TOS będzie grał jakiś koncert w weekend w Toronto, to chyba się z nim przejadę.... A to dobrze, że okres Ci wrócił, kiedy możesz się zabrać znów "do roboty"?
nadika- ale ten czas leci
to teraz Ty jesteś pierwsza w kolejce???
Trzymam kciuki za Twoją "niepokorną" szyjkę, niech się na razie uspokoi!
Gosiagro- wspaniała ta Twoja parka!!!!
eagle, emalia, olavip, Olafasola, Kasiek, iziatcz, żyrafka, kasiulka, kreatorka, anik, agi78, klementinka,
hefi,
agast, zdec,
dorotkade,
anecznik,
mimi- całuski dla każdej!
:-*
Czy mi się wydaje, czy
Agi78 już baaardzo dawno tu nie było???
Pewnie nie uda mi się być znów na bieżąco, ale chociaż chwilowo się przypomniałam....