reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam:)

Lencja Amelia dzieki Bogu wszystko w porzadku:)

Dzis moje dziecko nie chcialo wyjsc z przedszkola,plakala ze do dzieci chce;p

Dziewczyny ogladaliscie ten reportaz Uwagi? o tym złobku uwierzcie ze ogladalam i plakalam:( jak mozna tak bestialsko dzieciom krzywde robic:(:( ten ich placz straszne:(

reklama
U Kamila też jeszcze nie schodzi (jeśli chodzi o fiutka), swoją drogą to słodki taki mały fiutek (jakkolwiek to brzmi :zawstydzona/y::zawstydzona/y:) jak pomyśle że kiedyś prawdopodobnie będzie należał do innej baby to już się zazdrosna robię ;-);-) oj wredną teściową będę :-):-)

zyraffko muffiny zrobilam orkiszowe ze wszystkimi resztkami czyli troche brzoskwin w syropie, orzechow i czekolady
mialam make i nie wiedzialam do czego ja wykorzystac
podratowalam je bo zostal mi krem maslany z tortu (zrobilam do oblozenia pod mase cukrowa) a ze byl mega slodki to wszystko wychodzi ok ale baaaaardzo kalorycznie

Kasiu jeszcze w dwupaku się toczę:-D byłam wczoraj na wizycie i ktg, Michałek wazy 3243 g, łożysko 2/3 stopień dojrzałości, rozwarcie na opuszek palca, ktg skurczy nie wykazało, może być różnie mogę zacząć rodzic zaraz albo za 3 tyg:-D

reklama
Gosiu mi za kazdym razem ktg pokazywalo skurcze juz na porodowce, wczesniej ich nie wykrywalo :)
to czekanie jest najgorsze, pamietam rok temu jak nie moglam sie doczekac porodu, nie moglam sie ruszac, chodzic bylo ciezko, nawet wstawac z lozka. czulam sie jak orka
jak rozwarcie juz sie zaczyna robic to kto wie, moze juz Michalek szykuje sie do drogi

dzis Jas poszedl z grupa do biblioteki, cale szczescie wczoraj pomyslalam i dalam mu dzisiaj picie z przekaska bo bylby jedyny bez jedzenia. ciesze sie ze poszedl do przedszkola, ja nie jestem w stanie tak mu zorganizowac czas.

Do góry