reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry!

Jak mi dobrze, odprawiłam chłopaków i z SYlwunią pospałyśmy do 9:-) mężowi nawet nie będę się chwalić bo potem przez 2 lata będę słyszeć że ja mam tak wspaniale bo się wysypiam a on biedny zapracowany śpi po 3 godziny:-D

milusia- miłej zabawy i uważaj bo tu ostatnio zaraza panuje:-D

julia- niestety chroniczne smarki to norma, radzę się przyzwyczaić do tego wspaniałęgo widoku

zdec- jaka piękna amazonka z Natalci, super. Ja chcę spróbować z Łukaszkiem jazdy konnej ale na normalnym koniu, koleżanka prowadzi hipoterapię i może za rok się wybierzemy, narazie nie byłoby mowy bo Łukasz bałby się.

reklama
Witam w ten sliczny, słoneczny poranek :biggrin2:
Zaraz się biorę za krupniczek , a jak Ola wróci ze szkoły to jedziemy "do miasta" po prezent urodzinowy.

Zdec- ale Natalka wyrosła. Zmieniła się , i tak spoważniała. Śliczniusia.
Koriander- ja sie nie znam , ale nie za wcześnie na 6-ki? Wyczytałam ,że wychodzą dopiero koło 6-tego roku życia.:szok:
Milusia- miłej zabawy. Fajnie ,że planujecie jeszcze Zosie :) Na co czekasz. Odchowasz i będziesz dłużej młoda mamusia, a nie jako babcia na wywiadówki. :biggrin2:
Zyrafciu- każdemu sie należy trochę relaksu. Przecież ty masz małe dzieci, to musisz odpoczywać, żeby mieć siłę sie nimi zając, coś posprzątać, ugotować itd. Te chłopy nasze to takie są ;-)

nadika jak się czujesz?

u mnie jest różnie.. są dni gdzie się czuję dobrze a są takie co jest kiepsko. Ostatnie dni to raczej te z tych kiepskich. Już chyba zaczynam schizować i bardzo się boję o moją ciąże, pobolewa mnie czasem brzuch i jak się więcej poruszam (choć staram się tego nie robić ale czasem przy dwulatku się nie da) to zaraz źle się czuje, zaczyna boleć w okolicy kości ogonowej, do tego większe upławy i za każdym razem jak wchodzę do toalety to się boję czy to nie czop.. w poniedziałek byłam na wizycie i niby bez zmian ale w ciąży to się szybko wszystko zmienia.

Dzwonili ze szpitala, są już wyniki histopatologiczne, mam się zgłosić 11 października do poradni w szpitalu. Nic więcej nie wiem. Umrę ze strachu i niepewności do tego czasu :-(

Kasiu- to długo, prawie tydzień. Może to dobry znak? Jak było źle to by chyba natychmiast kazali przyjechać? A jak się czujesz? Jak tam dziewczynki?

Też mam właśnie taką nadzieję... ale zobaczymy. Oby było dobrze.

Ja się czuje coraz lepiej, aczkolwiek nadal mam problemy z sikaniem, ledwo chodzę ale na pewno czuję się lepiej niż w zeszłym tygodniu. Trzymajcie kciuki tego 11-go, żeby było dobrze.

A wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluję :-)

Kasiulka- tez mi się wydaje, że gdyby było źle to wezwali by Cię natychmiast! Trzymam kciuki żeby były pozytywne wieści.
Wszystkim zaciążonym gratuluję! Ja też 2 razy we wrześniu zachodzilam i w czerwcu rodzilam haha

kasiulka to raczej dobry znak, ze prosili, zebyś przyszła dopiero za tydzien;)
kasiek super foty;)
koriander az mam gesia skorke na myśl o tym stekaniu;)to może mleczna piątka? na 6 jeszcze Lila ma pare lat;)

reklama
Witam:)

Na dworze pogoda jesienna;/ strasznie wieje;/

Kasiulka
trzymam mocno kciuki i wierze ze niejest tak zle jak wizyta za tydzien:) jestem dobrych mysli!!:)

Agast
a 3 raz na czerwiec sie skusisz?:)

Do góry