reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
emalia spokojnie, ja już po dwóch m-cach byłam zafasolkowana no i zdrowiutka Natalcia się urodziła. Mi też mówili że po tak wysokiej ciąży pół roku, no ale wiadomo ja nikogo nie słucham:tak: I dobrze:-D:-D

Wróciliśmy do Wrocławia:tak::tak: Z chęcią z jakąś "sąsiadką" się spotkam:-)

Misja odpieluchowania w nocy rozpoczęta, na razie wygrywamy z pampersiakiem, łóżeczko suche;P

O u mnie Miki tez sie budzi w nocy i to wyglada tak ze sie budzi, i wola na caly glos "mama!" musze isc do niego przykrywam go i ide do siebie i on zasypia :eek: niewiem o co mu chodzi :dry: czasem sie tka obudzi 2-3 razy.czasem wcale...:sorry2:

lena zdrówka dla małej!

reklama
DSC_0009 bączki.jpgmoje bączki kochane

butterfly
- jak mogłaś nas porzucić!!:-p :) a Ty kiedy dołączasz do zafasolkowanych, ostatnio panuje tutaj moda na piękne brzuszki:-D.

liza- co to za tajemnicze suwaczki :confused:. proszę się wspiąć na wyższe piętro i napisać co i jak :-)

zdec- napewno się uda odpieluchować w nocy, powodzenia!!

Łukasz ghorączkuje, pewnie gardło dzisiaj albo jutro pójdziemy do lekarza, zależy jak mąż będzie pracował. Masakra z tymi choróbskami, tydzień pochodził do żłobka, mam nadzieję, ze Sylwi nie obudzi

Ostatnia edycja:
Do góry