reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

koriander Twoj dzidziuś jest o 1 dzien starszy od mojego;) ale superaśnie;)

uwaga uwaga, w czerwcówkach 2010 panuje zarażliwy wirus ciąży

Chyba zaczne się bać :-D A tak poważnie to już 3 rok siedzimy na forum a to jest pierwszy taki miesiąc ( z terminem zaś na czerwiec) co jednocześnie jest tyle zafasolkowanych. Troszku podejrzane :)
Zobacz załącznik 504668Zobacz załącznik 504669

Pozdrowienia dla wszystkich BB ciotek od Damisia :)

Damiś śliczniusi, a mamusia figurke ma nic dodać nic ująć :-)

reklama
Kasiek super zdjecia!! Wakacje chyba wspaniale?? :tak: Alez Damis jest sliczny!

zyraffko moze sie jeszcze Sylwunia "odstawi" a moze kolezanki dziecko sie przestawi :-)

mamakubulki to moze bedziemy razem stekac :-p A jak maz zareagowal?

Dziewczyny Lili wyszla dolna 6-tka, czy ja dobrze rozumiem ze to sa stale zeby??

Tak 6 to stałe zęby!

Dawno nic nie pisałam, ale brak czasu. Pracuję od 6:30 do 14:30, trzy razy w tygodniu chodzę do szkoł gastronomicznej od 14:40 do 19:00, jak wracam jestem padnięta. Niestety nie udało mi się obronić, nie skończyłam pracy magisterskiej, ale nie ma tego złego, obronię się na wiosnę:)

Pokażę wam "nasze" zdjęcie (zapomniałam jak to się robiło na zamkniętym):
DSC_0766a.jpg

Dawno nic nie pisałam, ale brak czasu. Pracuję od 6:30 do 14:30, trzy razy w tygodniu chodzę do szkoł gastronomicznej od 14:40 do 19:00, jak wracam jestem padnięta. Niestety nie udało mi się obronić, nie skończyłam pracy magisterskiej, ale nie ma tego złego, obronię się na wiosnę:)

Pokażę wam "nasze" zdjęcie (zapomniałam jak to się robiło na zamkniętym):
Zobacz załącznik 504690

Ale Natalka to już taka duża pannica:)Urosły nam dzieciaczki,a takie to malutkie było:-)

Zdec na tyle kobietek tylko 4 zostaly z jedynakami?:) masakra:)

Lena a kiedy te 6 powinny wyjsc? bo ja czekalam na piatki ale o 6 nie slyszalam;p

Zyrraffko ale mnie pocieszylas z tym katarem;/ wrrrrr bokiem mi te smarki wychodza juz;/;/

U nas padalo wialo brrrrr....i jeszcze pradem sie bawili balam sie:(

reklama
Ło matko!!!!!!!!!!Koriander Ty dupku co się nie odzywasz?!GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wow

naprawdę aż strach wchodzić:-D mi się chyba odechciewa po tym co bliźniaki odstawiają:-D ale mąż upragnioną córkę Zosię musi mieć:-D ale pewnie i tak wyjdzie Kacperek:-D
Jutro idziemy na weselicho,ale szybko będzie się trzeba zmyć bo mężuluś na 6rano do pracy:baffled:

Do góry