reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

emalia a Hania z Danielkiem są w jednej grupie zerówkowiczów i radzą sobie oboje dobrze :-)
Koszty mnie przerazily zwłaszcza ze szanowny tatus troszke mial nas w d**e i przesłał tyle ze szok :p no ale daje rade dzieki pomocy rodziców :-) i to najwazniejsze, nie załamuje sie :)
powodzenia w staraniach ;-)

reklama
Kasiulka super ze jestes juz w domu, podobno zalamki sa norma po takich operacach poszukaj psychologa pomoze Ci sie z tym uporac. Duzo sil

Mamakubulki mi cos swita ze zwapnienia pojawiaja sie po mikroudarach ale pewna nie jestem , czy ktos Ci badal kregoslup szyjny ? u nas zaczynaja poszukiwania przyczyn bolu glowy wlasnie tutaj

Emalia trzymam kciukki

Gosiargo pieknie !! a czas zasuwa !!! jeszcze tylko troche

Chlopaki super Olaf zajal w sobote na festynie szkolnym 3 miejsce w konkursie plastycznym w klasach 1-3 temat jesien, a popchnelam go bo pani miala dawac za udzial plusy z zachowania :) pozatym radzi sobie z angielskim ze slaczakmi troche gorzej, ale ma z tego 5 wiec chyba jestem zbyt wymagajaca.
Eryk jak zaczal paplac miesiac temu to mowi juz wszystko nawet juz uslyszalam ze mnie kocha :) okulary nosi dzielnie nawet specjalnie nie zdejmuje .

Specjalnie dla Was Ercio okularnik i rozpoczecie szkoly w wykonaniu Olafa i Eryka.... babcia pomyslala nawet o Eryku:)

Załączniki

• foto 076.jpg
    foto 076.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 60
  • foto 077.jpg
    foto 077.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 59
  • foto 003.jpg
    foto 003.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 65
  • foto 059.jpg
    foto 059.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 60
kasiulka najważniejsze że jesteś w domu!! dobrze że już czujesz się trochę lepiej, zobaczysz z dnia na dzień będzie coraz lepiej!! Trzymam kciuki!!
lena,emalia ogólnie czuję się dobrze,czasem mnie pokłuje po bokach brzucha ale raczej to nic groźnego tylko efekt rozciągania się macicy,mały się kręci w brzuszku :) w poniedziałek mam wizytę więc będę wiedzieć czy coś się zmnieniło z moją szyjką, mam nadzieję że dalej sięnie skraca.
emalia fajnie że wkońcu gdzieś wychodzicie i się rozerwiesz. A Jasiek pewnie sobie poradzi tymbardziej że będzie przy nim Ola.
mama kubulki dużo zdrówka dla Ciebie!!
Milka super chłopaki!! Gratulacje dla Olafa. Bardzo mi się podoba to imię i nawet chciałabym dać tak na imię mojemu synkowi ale mój mąż nie chce się przekonać..
gosiagro wyglądasz kwitnąco!!
Liza dobrze że dajesz radę i masz pomoc w rodzicach!!

Ostatnia edycja:
hej,

ja już po wizycie, Michałek dalej jest Michałkiem, przyjął już pozycję do startu:-D wazy 2388 g, więc zapowiada się duży chłopczyk:-)

Lena
- prawdopodobnie na Borowskiej

Kasiulka
- super, że już w domku, lepiej będzie ci dochodzić do siebie!

emalia - no juz troche sie tych kg nazbieralo na moment obecny 12,5 kg, z tego 4,5 kg w ostatnim miesiącu:szok::szok::szok: no ale ostatnio wiecej odpoczywam mniej ruchu to sie i tyje

mama-kubulki
- kiedy ten neurolog?

zdec - to masz urlop od córeczki;-);-)

Milka - ale z Olafa przystojniak z tymi wlosami postawionymi:-) a Ercio jaki dzielny ze okularków nie zdejmuje:tak:

Kasiek zauważyła, ze 2 dni temu mineło 3 lata jak zalozyłam nasz wątek:szok::szok::-D ale to zleciało:tak:

o rety!!! Na listopadówkach mamy pierwszego dzieciaczka:szok::szok::szok: urodził się w 35 tyg 2 dniu, calutki zdrowiutki:-) Chyba zaczynam się już stresować:szok::szok:

gosiu nie ciekawe takie urlopy:p
Co do urodzeń z listopada, to moja szwagierka też ma na wtedy termin. Od 3 tygodni jest w szpitalu.

Agi gratuluje przeprowadzki;-) fajnie ze mniej pracujesz...coreczka napewno z tego bardzo zadowolona;-;-)

perfecta no widzisz jaki dobry twoj maz jest;-) to na kiedy termin bedzie? cos czuje ze z forum to bede jedyna z jednym dzieckiem...bo u mnie tak szybko niebedzie...

kasiulka jak dzisiaj sie czujesz?;-)

gosiargo ale ten czas zlecial,jeszvze chwile bedziesz tulic malenstwo:-)

a my dzis pojechalismy na grzyby i nic nie znaleslismy:-\ ale Ameli sie podobalo:-) z dnia na dzien corqz wiecej mowi.
niewiem czy sie chwalilam ale od prawie miesiaca nie uzywamy pampersa na noc:-) wpadki sie zdarzaja tylko z mojej winy...ale jak pilnuje nasadzania to jest ok.

Oli nie siusia i nie kupka w majty już chyba od maja ... u nas jakoś szybko poszło..
Zdjęłam pampka i powiedziałam że robi się na ubikację jak mama i tata (kupiliśmy nakładkę na sedes ze stopniem)
i tylko parę razy zrobił w galotki siusiu a kupe to może z 1 raz :)

Dziewczyny, jestem w domu

Z cewnikiem... ale jestem, zawsze to inaczej niż w szpitalu. W piątek jadę na zdjęcie szwów i cewnika.

Przeszłam dzisiaj załamanie nerwowe, nie wiem czemu, jestem na relanium, czuje się jak śmieć.

Trzymaj się kochana bo już najgorsze za tobą... teraz już musi być tylko lepiej... :)

Witam:)

Dziewczyny macie pomysl jak pozbyc sie u dziecka tekstu "to moje" normalnie rece opadaja wszedzie to powtarza...i wszystko jest jej...jak postepowac zeby to zmienic?

Nic z tym nie rób ... taki ma teraz etap rozwoju i w sumie ma do tego prawo skoro nie chce się dzielić to nic na siłę :)

czesc dziewczyny
kochane jestescie, ze sie pytacie o mnie;) mam opis badania, jest napisane o zwapnieniu, powiennam miec jakas wiedze z neurologii, ale niewiele wiem, moze byc po przebytym stanie zapalnym, albo w zaburzeniach hormonalnych-przytarczyce i niekoniecznie jest to przyczyna moich dolegliwosci, zobaczymy co powie neurolog, jestem dobrej mysli, nie dam sie;)
czuje sie lepiej, ostatnio nie stracilam przytomnosci, ale głowa wciaz mnie boli

Przytulam...

emalia a Hania z Danielkiem są w jednej grupie zerówkowiczów i radzą sobie oboje dobrze :-)
Koszty mnie przerazily zwłaszcza ze szanowny tatus troszke mial nas w d**e i przesłał tyle ze szok :p no ale daje rade dzieki pomocy rodziców :-) i to najwazniejsze, nie załamuje sie :)
powodzenia w staraniach ;-)

Twarda babka z Ciebie :)

Kasiulka super ze jestes juz w domu, podobno zalamki sa norma po takich operacach poszukaj psychologa pomoze Ci sie z tym uporac. Duzo sil

Mamakubulki mi cos swita ze zwapnienia pojawiaja sie po mikroudarach ale pewna nie jestem , czy ktos Ci badal kregoslup szyjny ? u nas zaczynaja poszukiwania przyczyn bolu glowy wlasnie tutaj

Emalia trzymam kciukki

Gosiargo pieknie !! a czas zasuwa !!! jeszcze tylko troche

Chlopaki super Olaf zajal w sobote na festynie szkolnym 3 miejsce w konkursie plastycznym w klasach 1-3 temat jesien, a popchnelam go bo pani miala dawac za udzial plusy z zachowania :) pozatym radzi sobie z angielskim ze slaczakmi troche gorzej, ale ma z tego 5 wiec chyba jestem zbyt wymagajaca.
Eryk jak zaczal paplac miesiac temu to mowi juz wszystko nawet juz uslyszalam ze mnie kocha :) okulary nosi dzielnie nawet specjalnie nie zdejmuje .

Specjalnie dla Was Ercio okularnik i rozpoczecie szkoly w wykonaniu Olafa i Eryka.... babcia pomyslala nawet o Eryku:)

Ale fajne dzieciaki :)
Ładne chłopaki z nich... :)

o rety!!! Na listopadówkach mamy pierwszego dzieciaczka:szok::szok::szok: urodził się w 35 tyg 2 dniu, calutki zdrowiutki:-) Chyba zaczynam się już stresować:szok::szok:

Dobrze że zdrowy ... :)

reklama
A u nas pech ciąg dalszy...
J. miał kolejną stłuczkę... drugi raz w tym roku samochód do kasacji ... wrrrrrrrrrrrrr

Do góry