reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Oj Kochane moje Dziewczynki dziekuję Wam bardzo!!!! Ja jeszcze jezdem w szoku. Bo nie planowaliśmy:) TZN Mąż bardzo planował i jak widac niecny plan udał się :) Cieszę się bardzo ! Jednak pełno jest jeszcze we mnie strachu. O ciąże , o to czy Jasiowi czegoś nie zabiorę , czy ja sobie poradzę... I tak bym mogła jeszcze wymieniać i wymieniać.
Kolenderko- Ty wiesz co:):)
Nadika- Kochana!!! Wyrzuć wszystkie obawy i smutki!!! Na pewno urodzisz w terminie!!!! Kochana na pewno wszystko będzie dobrze.
Gosiu- Buziaki NA ZDRÓWKO!!! I pakuj się pakuj Kochana Jejku jak ten czas zleciał.... Nie dawno był luty...:)
Agi- Kochana gratulacje przeprowadzki !!!! Super że troszke mniej pracujesz:) I miło Cię tu widzieć znów:*:*:*
Emaila- :*

Perfecta - na pewno wszystko będzie dobrze!!! To będziesz czerwcóweczka 2013 czy majówka??

zyrraffka
- to pięknie się Sylwusia wyregulowała, to nawet wsypać sie możesz:-)

emalia
- teraz o pracę ciężko, ale na pewno się uda!

Agi - gratki przeprowadzki!

Milka - co u chłopców?

Ciekawa jestem co u Kajdusi i Lencji, dawno się nie odzywały:-(

Oj Kochane moje Dziewczynki dziekuję Wam bardzo!!!! Ja jeszcze jezdem w szoku. Bo nie planowaliśmy:) TZN Mąż bardzo planował i jak widac niecny plan udał się :) Cieszę się bardzo ! Jednak pełno jest jeszcze we mnie strachu. O ciąże , o to czy Jasiowi czegoś nie zabiorę , czy ja sobie poradzę... I tak bym mogła jeszcze wymieniać i wymieniać.

Kochana dasz radę... zobaczysz że wszystko się ułoży trzymam kciuki za Was :)

Agi no wkońcu się odezwałaś :) gratuluje przeprowadzki!!!
Perfecta dasz radę!! takie obawy chyba zawsze się pojawiają na początku ale zobacz jak nasze dzielne mamuśki sobie świetnie radzą, jak one dają radę to my tez damy!!!!

Agi gratuluje przeprowadzki;-) fajnie ze mniej pracujesz...coreczka napewno z tego bardzo zadowolona;-;-)

perfecta no widzisz jaki dobry twoj maz jest;-) to na kiedy termin bedzie? cos czuje ze z forum to bede jedyna z jednym dzieckiem...bo u mnie tak szybko niebedzie...

kasiulka jak dzisiaj sie czujesz?;-)

gosiargo ale ten czas zlecial,jeszvze chwile bedziesz tulic malenstwo:-)

a my dzis pojechalismy na grzyby i nic nie znaleslismy:-\ ale Ameli sie podobalo:-) z dnia na dzien corqz wiecej mowi.
niewiem czy sie chwalilam ale od prawie miesiaca nie uzywamy pampersa na noc:-) wpadki sie zdarzaja tylko z mojej winy...ale jak pilnuje nasadzania to jest ok.

Ostatnia edycja:
Agi gratuluje przeprowadzki;-) fajnie ze mniej pracujesz...coreczka napewno z tego bardzo zadowolona;-;-)

perfecta no widzisz jaki dobry twoj maz jest;-) to na kiedy termin bedzie? cos czuje ze z forum to bede jedyna z jednym dzieckiem...bo u mnie tak szybko niebedzie...

kasiulka jak dzisiaj sie czujesz?;-)

gosiargo ale ten czas zlecial,jeszvze chwile bedziesz tulic malenstwo:-)

a my dzis pojechalismy na grzyby i nic nie znaleslismy:-\ ale Ameli sie podobalo:-) z dnia na dzien corqz wiecej mowi.
niewiem czy sie chwalilam ale od prawie miesiaca nie uzywamy pampersa na noc:-) wpadki sie zdarzaja tylko z mojej winy...ale jak pilnuje nasadzania to jest ok.

hihih nie będziesz jedyna;)

Witam się przed południem :)

od rana byłam zrobić morfologię i zawieźć mocz do badania, niedosyć że musiałam wdrapać się na 2-gie piętro to jeszcze 40min czekania w kolejce. Przyjechałam do domu a teściowa została z małym ale niestety nie zrobiła mu śniadania więc musiałam jeszcze zrobić śniadanie i teraz dopiero się położyłam. Mam nadzieję że nie spowodowało to dalszego skaracania szyjki.. za tydzień wizyta.
ps. no ale co jak co jednak teraz gdy potrzebuje pomocy na teściową nie mogę narzekać bo się stara pomagać.

reklama
hej

julia - gratki dla Meli, a jak to robisz, wysadzasz ja w nocy, sama sie budzi?

nadika - to się nastałaś w tej kolejce:no: ja jutro mam wizytę u lekarza i poglądanko też ma być ciekawe czy Michałek nie zamienił się w jakąś uroczą dziewczynkę;-):-D

Pozdrowienia od Majusi i Gosi - wieloryba:eek::eek::-D:rofl2::rofl2::happy:

Do góry