reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka szybkiego powroti do zdrowia i domu fajnie ze masz neta przynajmniej czas leci , a jak dziewczynki?

Nadinka a krazek nikt Ci nie zaproponowal ja mialam z Olafem od polowy ciazy, tyle ze musza zalozyc na czas bomusza miec na co zakladac

reklama
Kasiulka szybkiego powroti do zdrowia i domu fajnie ze masz neta przynajmniej czas leci , a jak dziewczynki?

Nadinka a krazek nikt Ci nie zaproponowal ja mialam z Olafem od polowy ciazy, tyle ze musza zalozyc na czas bomusza miec na co zakladac

milka ja pytałam mojego gina o ten krążek i on powiedział że już się odchodzi od jego stosowania bo za dużo infekcji powodował. Mówił jedynie że jak będzie konieczność to wtedy założą mi szew. 01.10 mam wizytę więc siędalej okaże co z moją szyjką, jak będzie się skracać to chyba będę naciskac gina na ten szew, jedyny minus że jest robiony w szpitalu pod znieczuleniem.

Witam Panie moje Kochane !
Chciałam tylko powiedzieć że JA JESTEM TĄ NASTĘPNĄ :p:p:)
hihihihi jeszcze raz wielkie gratulacje kochana!!!! :***

Kasiulka trzymam kciuki za dobre wyniki!
mama kubulki za twoje rowniez caly czas kciuki zacisniete!
nadika mam ndzieje ze twoje obawy sie nie sprawdza wiele dziewczyn mialo skrocona szyjke i bylo ok, duzo zdrowka dla ciebie !

Kasiulka dobrze że już po operacji i dochodzisz do sił! Życzę dużo zdrówka i całkowitego wyleczenia.
Perfecta gratulacje!! Super.
nadika krążek cały czas zakładają, bratowa aktualnie jest w szpitalu już 3 tydzień, zaczęło się od skurczów w 29tygodniu, rozwarcie 5 cm, żeby wszystko zatrzymać włożyli jej krążek, a jak skurcze ustali to dodatkowo zszyli. I teraz na razie jest lepiej, to ciąża bliźniacza więc walczy o każdy tydzień.

reklama
Do góry