reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka- trzymaj się dzielnie serduszko. Będzie dobrze, musi być. Trzymam kciuki.

U nas padan od rana. Brrrr... paskudna pogoda. No ale cóż, koniec wakacji, koniec lata i zaś od poniedziałku Polska Ludowa. Ciekawa jestem jak Oli będzie szło w czwartej klasie. Tyle przedmiotów, nowi nauczyciele. Ehhh, leci ten czas :-(

Pozdrawiam wszystkie i proszę o odezwę :)

reklama
Kasiu trzymam kicuki! wierze ze bedzie dobrze:)
Jak tam dziewczynki?:)

Zyrraffko a ty jak tam sobie radzisz?:) jak nowe mieszkanko?
Juz za chwile łukaszek znow do przedszkola troszke odpoczniesz:)

Nadiko mam pytanie...kiedy ten czas tak zlecial ze jest juz 17 tydzien????:szok::szok::szok: normalnie jak dzis zobaczylam ten suwaczek oczy mi na wiesz wyszly hehe
Na kiedy masz termin? chcesz znac plec?

póki co tak wygląda Łukaszka pokój, jeszcze nie wswzystkie graty przywiezione DSC_0001.jpgDSC_0004.jpgDSC_0005.jpgDSC_0006.jpgjulia- są lepsze i gorsze dni, ostatnio najgorsze są spacery sama z wózkiem i Łukaszkiem, szkoda mówić. Jakoś sobie radzę nie jest źle
:-).

reklama
Do góry