reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

hej Kochane wskoczę na chwilkę;-):-D
Urwanie głowy,ale bardzo przyjemne:-D
W niedzielę zapowiedzi...:cool2::-D
Tort wybrany,już lista gości ku końcowi(będzie ok. 160 0sób)

A JUTRO???????????????
mÓJ PANIEŃSKI!!!!:-D AAAA AŻ SIĘ BOJE CO TE MOJE WARIATKI WYMYŚLIŁY!!!(m.TEŻ :-D bo akurat służbę ma:-))
Ja wiem tylko tyle że mam być na 18,nic poza tym mi nie wiadomo:-D wszystko załatwia moje świadkowa,dosłownie wszystko:-D ja jedynie podałam jej listę dziewczyn i numery tel.
Zapowiada się szał....:szok:Kreacja jest....:-)fotki wstawię kiedys jak będę miała czas(idę na biało, w zwiewnej sukience którą założę na poprawiny)

Wow zostały 3tygodnie do slubu:szok: super:) jak 3mies przed miałam stresa tak teraz żadnego :-D nie mogę się doczekać:-D
Moja mam juz kompletuje mi "posag":-D:-D:-D:-D
I ogólnie jest super

Dzieci zdrowe(u Kubusia wyszła alergia na mleko...:baffled: pije nutramigen:baffled: ble)
Łobuzują, ale staja się z dnia na dzień już takimi chłopcami,mają pod domem plac zabaw i się calymi dniami bawia,jeden na drugiego skarży, a co najlepsze pozamieniali się imionami:-D Jak zapytamy jak Szymonek masz na imię to odpowiada:Kuba, A Ty Kubusiu jak masz na imię?:Mosio(SZymon):-D:-D:-D:-D wszyscy maja ubaw

a I OBRĄCZKI JUŻ MAMY!!!są cudne, zwykłe proste ale ze ściętymi ściankami i odbijają pieknie światło, wszystkim się bardzo podobają:-)
No i to tyle kończę, pozdrawiamy i całujemy wszystkie i wszystkich:***

reklama
milusia- aż świeci tWój post tyle w nim radości, bardzo się cieszę, że wszystko układa się wspaniale! Jak panieński?? Czekam z niecierpliwością na relację ze ślubu i zdjęcia:))

podwójne i więcej mamy- czy używałyście dostawek do wózka?? Muszę chyba kupić taki wwynalazek, Łukasz mi dzisiaj na spacerze zrobił taką awanturę, ze chce na rączki, jak wróciłam do domu byłam cała mokra.

Chciałam się pochwalić, że po 6 tyg. od porodu ważę już tyle co przed ciążą:-) chociaż tyle z tych moich stresów przeprowadzkowych.

milusia- aż świeci tWój post tyle w nim radości, bardzo się cieszę, że wszystko układa się wspaniale! Jak panieński?? Czekam z niecierpliwością na relację ze ślubu i zdjęcia:))

podwójne i więcej mamy- czy używałyście dostawek do wózka?? Muszę chyba kupić taki wwynalazek, Łukasz mi dzisiaj na spacerze zrobił taką awanturę, ze chce na rączki, jak wróciłam do domu byłam cała mokra.

Chciałam się pochwalić, że po 6 tyg. od porodu ważę już tyle co przed ciążą:-) chociaż tyle z tych moich stresów przeprowadzkowych.
Gratulacje wagi:)ja tez trzymam swoją własciwą do nastepnej ciąży:)

hej,
dawno nic nie pisałam, u nas wszystko ok, ja już jestem jak słoń:szok: ale jakoś daje radę, jestem niezmiernie dumna z Majusi bo mamy za sobą sukcesy nocnikowe, wola już jak chce siku, od tygodnia pampers jest tylko na spanie i jeszcze na spacerki. Stało się to nagle, jak pewnie pamiętacie miałam za sobą bezowocne próby, odpuściłam i tydzień temu znowu zdjęłam jej pampersa nie licząc na nic a tu od razu taki sukces, myślę, ze po prostu przyszedł jej czas:tak:

mi-mi - już przeprowadzeni?:-)

olavip - mam nadzieje, ze już się lepiej czujesz:tak:

eagle
- co tam u twojej trójeczki szkarbów? Asia nie moze sie doczekać powrotu do przedszkola? btw imie wybralismy;-);-)

milusia
- fajnie sie czyta twoje posty, powodzenia w tym wielkim dniu!

zyrraffka
- gratulacje chudzinko, własnie widzac twoje ostatnie zdjecie na fb mialam napisać, że rewelacyjnie wyglądasz

Lencja, kajdusia - gotowe na nowy rok szkolny?

Kasiek
- co tam u Damisia przystojniaka? :*

koriander
- jak Lilusia się ma?

juz niedługo wrzesien, koniec wakacji to mam nadzieje, ze wszystkie urlopujace się i nie odzywajace zaczną to robić:tak:

Dziewczyny, ale mam doła :-(

Byłam dzisiaj u gina, bo mam cały czas upławy (od porodu) Lekarz mnie, bada, za chwile leci krew, lekarz mówi, że moja szyjka to jedna wielka krwawa rana, że jest cała poszarpana, wziął telefon, zaczął dzwonić do szpitala i z kimś konsultować, jutro rano mam histeroskopię pod narkozą, boję się strasznie, nie wiem czy mam raka czy co, bo nic nie chciał powiedzieć :-:)-:)-(

Dziewczyny, ale mam doła :-(

Byłam dzisiaj u gina, bo mam cały czas upławy (od porodu) Lekarz mnie, bada, za chwile leci krew, lekarz mówi, że moja szyjka to jedna wielka krwawa rana, że jest cała poszarpana, wziął telefon, zaczął dzwonić do szpitala i z kimś konsultować, jutro rano mam histeroskopię pod narkozą, boję się strasznie, nie wiem czy mam raka czy co, bo nic nie chciał powiedzieć :-:)-:)-(
Kochana trzymaj się mam nadzieję, że to nie najgorsze!Myśl pozytywnie!TRZYMAM KCIUKI!!!

reklama
Do góry