reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewczyny
wpadlam do Was na chwilke, zeby poczytac

zyrafka dobrzez ze juzw domu jestes, to było zatrucie, dobrze doczytalam?

szukamy jednak niani,wtym złobku musialo sie stac cos zlego, nie chce nikogo oskarzac, ale Kubuś sie bardzo boi tam chodzic,

niektore potencjalnenianie, ktore przychodza w sprawie pracy to kosmitki, mowie Was padam ze smiechu i zabiera to strasznie duzo czasu,jednasiedzi ponad godzine,bo gadamy eh
pozdrawiam
milych waletynek

i prosze trzymajcie za mnie kciuki jutro wazny dzien, obym sie nie zaczela jąkać w stresie ;)

reklama
mamakubulki- tak zatrucie, mam nadzieję, ze znajdziesz odpowiednią nianię. nie wiem za co ale trzymam kciuki %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

ahahahaha

Ja to myśle że chyba wszystkie musimy sie zebrac założyc spółke z o.o. lub komandytową. I damy ogłoszenie w prasie w Stanach:

" Nasze dzieci przygotują Twój dom do następnej edycji Extreme House Make Over!! Zapraszamy szybko , tanio a jak skutecznie":tak::-D Za 3 miesiące wszystkie bedziemy MYLIONERKAMY:rofl2::laugh2::tak::-D
haha jak najbardziej jestem za, ale i tak jestem z niego dumna bo całkiem dobrze sobie radzi
musze sie wam pochwalic ze ja, ktora nie obchodzi walentynek zostalam obudzona pieknym bukietem kwiatow, a na deser dostalam zloty pierscionek
wow, nie wiedzialam ze moj maz moze tak sie postarac
no pięknie gratulacje,
podobnie jak perfecta chyba muszę zostawić stronkę z Twoim postem tak zupełnie przez przypadek żeby mój dojrzał:-D

:)))) hehe, 3 dni mnie w domu nie było więc jeszcze jestem dla męża dobra hehe
jeszcze.....:-D:-D

szukamy jednak niani,wtym złobku musialo sie stac cos zlego, nie chce nikogo oskarzac, ale Kubuś sie bardzo boi tam chodzic,

niektore potencjalnenianie, ktore przychodza w sprawie pracy to kosmitki, mowie Was padam ze smiechu i zabiera to strasznie duzo czasu,jednasiedzi ponad godzine,bo gadamy eh
pozdrawiam
milych waletynek

i prosze trzymajcie za mnie kciuki jutro wazny dzien, obym sie nie zaczela jąkać w stresie ;)
ok &&&&& zaciśnięte i za znaezienie nini także

a mój wciągnął właśnie mój talerz zupy, żarłok mały

Hej. Jestem w pracy więc tak na szybko. Damiś już w domku. Miał dwa momenty gdzie troszkę marudził ale na tak długi czas jaki tam był to był grzeczny. Spał wtedy kiedy inni spali, pięknie jadł wszystko co dostał... jestem w szoku!!! Duma mnie rozpiera!!! :) chciałabym to wszystko widzieć na własne oczy... szkoda że nie ma tam kamer ;) buziaczki

zyraffko ja tez ladnie prosze o linka do Gosi bloga

brawo Damis!!! oby tak dalej

mamo kubulki moglo nic sie nie wydarzyc, to naprawde zupelnie normalna faza rozstania z rodzicami, byliscie dla niego calym swiatem, nagle go zostawiacie, nic dziwnego ze jest smutny, na poczatku czesto jest zafascynowanie przedszkolem a potem przychodzi tesknota, malo ktore dzieci nie przezywaja rozstania z rodzicami

tak sie wymadrzam a niedlugo sama bede zgrzytac zebami ze strachu i tesknoty jak oddam swoje smyki

Zyrraffko tak sie narobisz tych obiadow i syn wybrzydza\;/;p kurcze ostatnio zauwazylam ze Amelia coraz mniej je...dzis zrobilam obiad,oczywiscie podziubala,a nie daj boze jak chcialam jej dac z widelca,wscieka sie bo chce sama to zrobic...

Kasiek widzisz nie potrzebnie sie denerwowalas;p

Perfecta mowisz o leniu?:) mam to samo i to juz dlugi dlugi czas mnie trzymie;/ troszke posprzatam i po chwili mi sie niechce... niestety jest u mnie tak ze przez 5 dni siedze sama i zastanawiam sie dlaczego mam chodzic jak maszyna i sprzatac po mojej corce...ehhhh

Gosiagro fajny blog, same pyszności, aż się głodna zrobiłam :laugh2::laugh2:
zyraffka to u mnie podobnie z obiadami, wymyślam, gotuje to co Natan lubi a i tak często tego nie zjada

a mój mąż w kuchni, robi cos na kolację,właśnie przyniosł mi lampkę wina :)

Ostatnia edycja:
hej hej nawet mój mąż pomyślał o słomianej wdowie;)
dostałam bukiet pięknych róż:)
ale jestem dumna ja w tym ferworze pracy i myśli zapomnialam:)
Wszystkiego Całusnego:)

reklama
Mamo kubulki trzymie kciuki:)

Nadiko
to szykuje sie Tobie mily wieczorek:) gratki:)

Lenko wzajemnie:*

Ja mam dostac niespodzianke w sobote jak wroci do domku:) kurcze jakby babcia zajela by sie wnuczka to bysmy skoczyli sobie do kina w sobote...ale jej sie za bardzo nie widzi;/ szkoda;(

Do góry