reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry

a ja tradycyjnie spać nie mogę:-) może ktoś mi dotrzyma towarzystwa:sorry:
Lila zakochala sie w sniegu :-) trzeba ja bylo na sile ciagnac do domu, biegala piszczala z radosci turlala sie az milo patrzec :-) Fajnie widziec jak dziecko potrafi czyms sie tak niezmiernie cieszyc
o tak to piękny widok, mój podobnie wpada tam gdzie większy, szkoda tylko że u nas śniegu jak na lekarstwo już ale z drugiej strony czekamy na wiosne

już niedługo uciekniesz .... na porodówkę:szok::szok::-p:-D
ach no tak jakze bym mogła zapomnieć:-D

Eagle niestety kolacja szybka byla;/ poniewaz przed chwila P. wyjezdzal... spagetti i na deser torcik wcinal az sie uszy mu trzesly haha:)

Klementinko ja takze narazie daje bez skorki, Amelia je widlecem i łyzka ale czesto reka sobie pomaga haha, najlepsze jest jak wcina platki z mlekiem,jak juz platkow jest malo to bierze miseczke w raczki i niej pije!! musiala podpatrzec jak tatus to robi heh
dobre i tyle liczy sie sam fakt
co do jedzenia to mój sobie całkiem świetnie radzi, czasem tylko w pieska sie bawi i jak cos zostaje na stole to zjada naśladując go czyt. od razu do paszczy po co rękami:-)

eagle nic nie wymyśliłam na walentynki, kupić raczej mu nic nie kupię, pewnie skończy się na tym że zrobię jakąś kolację a zresztą może toniech mąż zrobi kolację :) poprostu posiedzimy razem wieczorkiem i tyle :)
pewnie niech sie do czegoś przyda, matko prasować od tej godz:szok:
Dziewczyny, wczoraj myślałam że zabije człowieka, wierzcie mi że gdybym tylko miała coś ciężkiego w pobliżu to byłoby jednego idioty mniej na świecie. Na pasach by nas samochód potrącił, nawet nie zwolnił nas widząc. Wiem już jak to jest kiedy wszystko widzisz w zwolnionym tępię. Nawet nie chce myśleć co by się stało gdybym wózka nie popchnęła. Du.... przejechał między mną i wózkiem z młodym. Jak w tanich filmach. Cały czas mam ten obraz przed oczami, nawet się nie zatrzymał widząc co zrobił. Mam nadzieję że gdzieś w rowie wyląduje i będzie pozbawiony auta przez dłuższy czas. Same wulgaryzmy mi się na usta cisną kiedy sobie przypomnę :-( :-(
straszne, dobrze ze Wam nic sie nie stało, aż nie chce sobie wyobrażac co czułaś
takim to powinni od razu zabierac prawko, tylko że jak to jakis gówniarz to i tak pewnie jeździłby bez

a do przedszkola chcielibysmy juz od wiosny go dac choc na 4 godziny ale po dzisiejszych rozmowach nie wiem jak to bedzie z miejscami, juz nawet biore na chwyt ze pracuje w tej samej firmie i musze miec miejsce dla dziecka, jedna powiedziala ze moze bedzie jakis bonus skoro jestesmy z tej samej firmy

co do samodzielnego jedzenia to jakas doopa, wszystko co w kawalkach potrafi zjesc ale lekko plynna konsystencja jest porazka,
ha czyli nie tylko w Pl problemy ze żlobkami, przedszkolami itd a tak namawiają do rodzenia dzieci

ja tylko na chwilunię zameldować,że jestem po wizycie.
Waga dziecka na chwilę obecną to 3080g:szok: jejku ja się boję porodu... pewnie dobije do 4kg:szok: (a Jagoda urodzona w 41tyg i miała 3200g):no:
Ogólnie to lekarz zapowiedział wcześniejszy poród i duże dziecko.... mam wytrzymać na Asparginie jeszcze 3 tyg i odstawić i niech się dzieje co chce....
no pięknie jeszcze posypiesz się przede mną:-D, mój ostatnio ważył podobnie a jest prawie 3 tyg starszy wiec chyba faktycznie misiak Ci sie szykuje, ale co tam facet w końcu to nie moze być jakies chucherko

reklama
Hejka

Kasia daj znac jakpobadaniu gukozą :-)ja je lubilam :tak:
eagle no faktycznie jeszcze 2 tyg :-D to lada chwila moze sie zacząc ;-)

No obiad mam, po 11 mikolaja poloze i poczytam dalej ksiazke :tak: dzieciaki zdrowe i to najważniejsze!
Milego dnia...

witam:)

dzis mnie podbrzusze boli,i niewiem czemu;/

anecznik jezzu to straszne o czym piszesz! nawet niepotrafie sobie tego wyobrazic;/;/ ale dobrze ze szybko zareagowalas!

Kasiu tez tego nienawidze w ciazy;/ bleeeeeee

olavip nieprzejmuj sie waga jest orientalna...Amelia tez miala byc duza ponad 4 kg, a miala 3560 g przy urodzeniu wiec sie na zapas nie denerwuje, bedzie dobrze:)

Cześć kochane!!!

Wpadłam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji dnia zakochanych!!! :*

U nas ok. Ja już prawie zdrowa, Damiś też. Dziś poszedł do żłobka po długiej przerwie. Pierwszy raz na dłużej, bo od 9:30 do 16:00... ciekawe jak sobie tam moje maleństwo poradzi... :( tym bardziej że on ma drzemkę o 11, a tam dzieci śpią o 13... ciekawe czy wytrzyma i czy w ogóle będzie chciał spać... stresuje się tym strasznie!!!

W pracy co raz lepiej, mam teraz dość dużo pracy, i wracam wykończona... ale dobrze to na mnie działa po tylu latach siedzenia i obijania się w domu ;)

Całe szczęście że jest już cieplej!!! Chciałabym żeby chociaż raz jeszcze spadł śnieg żeby moje dziecko mogło się spokojnie pobawić i wypróbować saneczki. Ale chyba się w tym roku nie doczekamy ;) trudno, sanki są duże więc posłużą na wiele wiele lat ;)

Pozdrawiam!!! :*

Kasiu - jutreo i pojutrze ma padać więc na pewno jeszcze wypróbujecie saneczki:)

Ja wpadłam tylko poprosić o pomoc w wygonieniu intruza z mojego domu. Nazywa sie leń i nie pozwala mi nic zrobić!!! Od wczoraj siedzi i nie ma chęci się wynieść!!!!!! Może znacie jakieś sposoby???

reklama
Cześć dziewczynki jakoś ostatnio brak mi czasu na wszystko ale o was pamiętam:tak:wszystkiego najlepszego z okazji walentynek
anecznik brrrrrrrrrr szok z kąd tacy mają prawa jazdy za kury za kaczki?powystrzelać takich
perfecta ja mam sposób na takiego intruza !Trzymać z nim sztamę:-D
jakbyście rozliczały pity a nie macie na kogo odliczyć tego 1 % mogę podać namiary na synka koleżanki ale to po powrocie z rechabilitacji na razie muszę spadać choć najlepiej bym nie jechała bo ona g....daje!

Do góry