reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej:-)

zyrrafko - dziękuje u nas już ok, Maja zdrowa:-) a jak Łukaszek? idzie do żłobka od poniedziałku? co do mieszkanka to od poniedziałku wchodzi ekipa i będzie robiła łazienkę:-)

olavip
- jak po szczepieniu, wszystko ok?

liza - jak tam badania Daniela?

mimi- podobało się Zuzi na basenie?
agast - czyli się nie dowiem co tam u was?:-p;-)

klementinka - dalej jesteście w Toruniu?

to sobie popisałam, Maja już wstała tylko godzinkę spała:eek:

gosiu- ciesze się że już dobrze:) tak Łukaszek do żobka od poniedzialku, tylko musimy wstawanie przesunąć o jakieś pól godziny wcześniej, bo mąż od lutego zaczyna pracę o 7:00 a nie jak wczesniej o 7:30. Zobaczymy jak to będzie :eek: dzisiaj idziemy do ortopedy na badanie kontrolne. Nie podobają mi się Łukasz stópki, wydają mi się jakieś koślawe, mam nadzieję, ze to tylko mój wymysl.

Gosiargo i jaka lazienke wybraliscie?:) zapodaj linka:) super ze Majusia juz zdrowiutka:)

Zyrraffko mam nadzieje ze to twoj wymysl;p

Amelie polozylam do lozeczka to mam chwile dla siebie,potem biore sie za obiadek;/

Musze sobie zrobic pauze w stresowaniu :-)

Liza co z Danielem, wykryli cos??
zyraffka mam nadzieje ze Lukaszowi te pol godziny nie zrobi problemu, moze bedzie chodzil wczesniej spac? :-)
julia co u babci? chociaz nie pisalam, trzymalam kciuki za jej zdrowie :tak:
eagle matko ty za chwile rodzisz1! Ola tez :szok: ale to zlecialo! Torby spakowane???

mama kubulki
co u was? Znalazlas klub maluszka?

ita, dorotka a wy gdzie sie zakamuflowalyscie? Ita napisz jak Marcelek, piekne chlopaki juz sie nie moge doczekac az ich zobacze

Agi u nas za tydzien ma padac snieg, a jak prognozy u was? Co u Polusi??
milusia czekam na zdjecia twojej true love :-)
gosiagro jestem bardzo ciekawa efektow lazienkowych :-p czekam na apdejty :-)

mimi super taka siostra opiekunka, a jak basen sie spodobal?

Kasiek co u was, zabiegani?? Jak Damis znosi wasza nieobecnosc? Jak ty sie czujesz?

Kajdusia odcieli wam neta??????????????????:szok::-p

iiwka sto lat i spelnienia marzen!

Ostatnia edycja:
Koriander a babcia ma sie lepiej:) wczoraj rozmawialam z nia przez telefon, po glosie slychac ze jest poprawa, zaraz po szpitalu do sanatorium ma jechac:) wiec oby tak dalej...:)

Milusia czekam z niecierpliwoscia na relacje fotkowe z sylwestra:)

Zyrraffko GRATULUJE:)

Ostatnia edycja:
reklama
nie mogę wstawić zdj...próbuję w ifotos i nie ma mowy...nie idzie...ciągle przerywa polączenie,chyba że Kolenderce na pocztę wyślę i ona wstawi:-p

Do góry