reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Po wizycie u ortopedy. 5 minut, tona lez Łukasza- jak tylko weszliśmy do poczekalny, w której Łukasz byl kilka miesięcy temu (więc raczej nie pamiętal) i chyba wyczul ze do lekarza idzie, to zacząl się placz i lament. 100 zl za 5 minut :szok:

Koślawieją Łukaszkowi stópki, ma nosić buciki profilaktyczne (nosi odkąd zacząl chodzić więc nie wiem skąd to koślawienie)- za maly na ćwiczenia i wkladki, do kontroli za pól roku.

julia- uśmialam się z gratulacji:))) nie wiedzialam o co chodzi, bo już zapomnialam o poście, dopiero się cofnęlam do mojego wpisu i mnie oświecilo:-D

reklama
Witam się w piątkowy wieczór :)
wiem wiem że nie pisałam często ale nawet nie obiecuję poprawy bo zazwyczaj spędzam czas u teściowej gdzie jest Julka i dopiero wieczorem do domku więc tylko was podczytuje :) bo jak mąż w domku to oglądamy jakiś filmik i najczęściej już przed 10 śpimy...

Jak sie czują nasze ciężarówki? :)

Chorowitkom zdrówka

U nas raz lepiej raz gorzej wiadomo :) życie... Ale ogólnie nie narzekam póki co...

Witam się w piątkowy wieczór :)
wiem wiem że nie pisałam często ale nawet nie obiecuję poprawy bo zazwyczaj spędzam czas u teściowej gdzie jest Julka i dopiero wieczorem do domku więc tylko was podczytuje :) bo jak mąż w domku to oglądamy jakiś filmik i najczęściej już przed 10 śpimy...

Jak sie czują nasze ciężarówki? :)

Chorowitkom zdrówka

U nas raz lepiej raz gorzej wiadomo :) życie... Ale ogólnie nie narzekam póki co...

a kiedy na basen przyjedziecie??

Gosiagro- bardzo mi miło ze pytasz, ale tak na prawde to nie wiem co napisac.. Kazdy dzien jak pod linijkę jest taki sam! Różni się tylko tym co gotuje na obiad i co robimy po południu czyli czy siedzimy w domu, czy ktoś nas odwiedza alo czy my idziemy do kogoś. Zdrowi jesteśmy już od bardzo dawna tfu tfu. Hanka teraz miała ferie ale na szczeście juz się kończą bo sześciolatek a właściwie juz prawie siedmiolatek w domu bez zajęć zorganizowanych to masakra. Hania i tak nie jest najgorsza pod tym względem bo potrafi sama sobie czas organizować czytaj bawić się, rysować, malować, wyklejać, ale tez spędza masę czasu przed TV i kompem... co wcale mnie nie cieszy. Na szczeście mamy koło domu fajne miejsce gdzie Hania chodzi na różne warsztaty- była min. na zajęciach o Kambodży albo na takich pt. Królowa śniegu:) Jutro jest o Smerfach a na to to juz za duza jest:)))
Jagoda rośnie bardzo, je po prostu wszystko co jej się da :-D Rewelacyjna jest pod tym względem! Troche mówi ale głównie"co to?" ze słów które są na stałe w użyciu to :" mama, tata, baba, dziadzia, dzidzia, chau-chau, miał, daj, tak, Hanka. Zdań nie składa póki co, na nocnik nie sika, ale nawet go jeszcze nie kupiłam!!!!!!!, swetrów na drutach nie dzierga, pastelami nie maluje:)
To chyba na tyle. Moj powrót do pracy zbliza sie wielkimi krokami, ale w firmie pozytywne zmiany, wiec jestem dobrej myśli:))

a kiedy na basen przyjedziecie??

Lenka ja cie baaaardzo przepraszam ale nawet nie mamy kiedy się zorganizować :( bo u mnie ciężki okres w pracy więc siedzę dłużej a mój mąż pracuje prawie na okrągło więc nie mamy dni żeby pomyśleć co zrobić po południu bo w weekendy to on teraz ma robote :(( zazwyczaj nasz czas to wieczór... A mamy 1 auto więc odpada wyjazd samemu...

Lenka ja cie baaaardzo przepraszam ale nawet nie mamy kiedy się zorganizować :( bo u mnie ciężki okres w pracy więc siedzę dłużej a mój mąż pracuje prawie na okrągło więc nie mamy dni żeby pomyśleć co zrobić po południu bo w weekendy to on teraz ma robote :(( zazwyczaj nasz czas to wieczór... A mamy 1 auto więc odpada wyjazd samemu...

ale jak kiedys się zbierzecie to zapraszam:)

Julia trzymam kciuki za darsza poprawe a 12 .10 juz tuz tuz:))

Agast a badania robiliscie Jagodce czy na razie odlozone?

Liza Zyrafka ma racje wyglada na robale

Zyrafka widze ze porada lekarza troche do niczego skoro zawsze ma butki ortopedyczne

Gosiargo ja tez jestem ciekawa lazienki

Koriander trzymam kciuki za droge

IIwka spoznione buzkiaki urodzinowe

A ja zaraz lece sie przygodtowac bo mam zjazd w ten weekend do tego mega egzamin 18.02 termin do bani w tym czasie to ja intensywnie pracuje...

Po wizycie u ortopedy. 5 minut, tona lez Łukasza- jak tylko weszliśmy do poczekalny, w której Łukasz byl kilka miesięcy temu (więc raczej nie pamiętal) i chyba wyczul ze do lekarza idzie, to zacząl się placz i lament. 100 zl za 5 minut :szok:

Koślawieją Łukaszkowi stópki, ma nosić buciki profilaktyczne (nosi odkąd zacząl chodzić więc nie wiem skąd to koślawienie)- za maly na ćwiczenia i wkladki, do kontroli za pól roku.

julia- uśmialam się z gratulacji:))) nie wiedzialam o co chodzi, bo już zapomnialam o poście, dopiero się cofnęlam do mojego wpisu i mnie oświecilo:-D
a jak to koslawienie wyglada?? Bo sobie zaraz zaczne wkrecac :eek:

reklama
Zyrraffko chyba wiem o co chodzi z tym wykoslawieniem...Amelia ma podobnie, to jest ta wewnetrzna strona od kostki zgadza sie? ona tez dostala zeby nosila buciki wysokie ze skory zeby nozka jej nie uciekala bardziej...troche kosztaja bo 100zl ale co tam....

Do góry