reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kajdusiu Wszystkiego najlepszego:)

kasiu Ja chodze do Osrodek Opieki Spolecznej, a skad te 170zl? bo ja dostaje 468zl
to bylo za listopad, bo wyplacaja do 20 kazdego miesiaca

tak trzeba miec dochody poniez 503zl na osobe

reklama
Lencja witaj dawno Cie nie bylo, Necia za pol roku bedzie starsza i pewnie spokojniesza i badania napewno sie powida, a nawrotow AZS wspolczuje, ciekawe czy kiedys minie bezpowrotnie

Liza ja zauwazylam ze erk czasem sie odpaza po jakims jedzeniu zastanow sie co zjadl

Kajdusia 100 lat przesylamy urodzinowe buziaki

Milusia straszne przezycia , dobrze ze twoim rodzicom sie nic nie stalo

Iza odespalas?

Olavip jak sie czujesz juz nic nie boli??

Perfekta Eagle sie remontowala a potem padl komputer ciekawe co u nich teraz, ten Twoj zdrowy kon ma juz te nowe zebiska??

Agi co Pole tak wymeczylo??:)) na czym stanelo z Waszym slubem?

Koroander jak wyglada rower po takiej naprawie?? bedzie jeszcze jezdzil?

Zyrafka jakos poczatki ciazy kojarza mi sie z przeziebieniem :)) popij sobie mleka z midem , albo zrob syrop z cebuli, a plukac mozesz woda z woda utleniona nie jest takie paskudne moze sie uda

Nadinka mam nadzieje ze Natanek nadl spi:)) a jak u niego juz zdrowy?

Kasiek a jak sklep ruszyl? jak sie czujesz po wypadku nic nie boli?

Lena nie tak szybko z tym sylwesterm bo nam znow rok przybedzie. Trzymam kciuki daj znac jak bedzie po

no i pozno sie zrobilo znow pojde spac jutro :)) dobranoc pchly na noc

Milka - dziękuję za troskę :* sklep otworzymy dopiero po nowym roku, a po wypadku ani śladu, poza tym że jeszcze nam pieniędzy nie wypłacili za samochód który wciąż stoi na płatnym parkingu... grrr, mają niby 30 dni a to już dawno minęło... :(

Dzięki dziewczyny!!! Jesteście kochane.....Postaram sie więc częściej bywać :-) ....
milka - ślub jednak po staremu...Tzn w tym pierwszym kościele gdzie ślub miał byc planowo....Nastepnego dnia po tym jak załatwilismy drugi kościół zadzwonił proboszcz z tego pierwszego i powiiedział ze zaszła pomyłka po wszystkie uroczystości są w niedzielę a nie sobote i że ksiądz który do nas dzwonił niepotrzebnie nasiał paniki....Także takie to zawirowania były!!!!!
zyrafciu - mi w ciązy na ból garła pomogła woda przegotowana z solą i syrop z wyciągu cebuli!!!!!
kasiek - mam nadzieje ze jutro wszystko pójdzie po Twojej mysli.....Oby ta wredna baba w końcu oddała co Twoje!!!!
lena - trzymam mocno kciuki za jutro....bedzie dobrze!!!!

Ostatnia edycja:
Wychowawcze skadało się do 20 listopada i wyrownają Ci nawet jeśli złożyłas po terminie to tylko i wyłącznie zalezy od babki ktra przyjmuje dokumenty!Potrzebne Ci podanie z zakładu o urlop wych., z Zus-u ze sze odprowadza składki!Z US o dochodach!I wynagrodzenie z zakładu pracy męza za ostatnie 3 miesiace;)

To zależy od urzędu. U nas w Poznaniu musisz złożyć w danym miesiącu i wtedy za ten miesiąc dostaniesz pieniążki.

Kasiulka, Lena- ale to to co trzeba zarabiac mniej niz 503zl na osobe zeby dostac?

Tak, dochody na jednego członka rodziny nie mogą przekraczać 503zł

kasiu Ja chodze do Osrodek Opieki Spolecznej, a skad te 170zl? bo ja dostaje 468zl

Ja dostaje jeszcze 170zł z tytułu samotnego wychowania dziecka.

Kasiu przepraszam ze jestem wscibska ale nie jestes mezatka? ja tez nie jestem ale niestety mieszkam w malej miescinie i wszyscy sie znaja,znajoma tam pracuje i wie ze jestem z ojcem dziecka wiec nie skladam na to dokumentow.

przepraszam was ale czytam baaardzo pobieznie, zeby nie napisac po lebkach
taki przywilej jak ma sie malenkie dziecko

koriander na kalosze huntersa zachorowalam, niestety ich cena mnie uprzytomnila
Lila tez lubi naprawy z tata? Jas ostatnio szalal z kabelkami usb i pokazywal tacie gdzie to sie wsadza, nie tylko do laptopa
narzedzia tez ida w ruch jak maz cos robi, dlatego na swieta dostaje ten warsztat
Perfecta super ze Jas okaz zdrowia, pod wzgledem wielkosci ida nasze Jaski leb w leb, moj tez 11 kg i rozmiar 86
Kajdusiu sto lat, pocieche z dzieci i meza juz masz ale zycze dalszego szczescia rodzinnego, no i kaski skoro brakuje
Agi co za zamieszanie, najwazniejsze zeby bylo jak sobie wymarzyliscie,
zyraffko przy bolu gardla trzeba duzo pic, najlepiej herbatke z miodem

zazdroszcze wam tych brzuszkow, ja bym chetnie cos porobila ale polozna straszy ze na brzuszki jeszcze za wczesnie a na inne rzeczy brak czasu, nawet biegac bym chciala bo mam juz dosyc siedzenia na kanapie

aaaaa Milusia gratulacje!!!

reklama
Do góry