reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Myślałam że nikt tu już o mnie nie pamięta i mnie tu nie chce, a jednak się myliłam :-D:-D:-D

U nas Ok, bez zmian. Z komisem nadal nici. Jutro NIBY ma przyjechać oddać mi rzeczy, zobaczymy, ale raczej nie liczę na cuda!!!

Ja również robię brzuszki, ale jak na razie bez żadnych efektów :no:

A ja często myślę o każdej jednej z Was, ale jakoś tak nie piszę, bo nie mam najlepszej pamięci i nie zawsze pamiętam co kto pisał, więc też nikomu nie odpisuje. Melduję się że żyje i że wszystko jest FINE :tak:

reklama
Myślałam że nikt tu już o mnie nie pamięta i mnie tu nie chce, a jednak się myliłam :-D:-D:-D

U nas Ok, bez zmian. Z komisem nadal nici. Jutro NIBY ma przyjechać oddać mi rzeczy, zobaczymy, ale raczej nie liczę na cuda!!!

Ja również robię brzuszki, ale jak na razie bez żadnych efektów :no:

A ja często myślę o każdej jednej z Was, ale jakoś tak nie piszę, bo nie mam najlepszej pamięci i nie zawsze pamiętam co kto pisał, więc też nikomu nie odpisuje. Melduję się że żyje i że wszystko jest FINE :tak:
Jestem ciekawa czy baba przyjedzie. A rozmawialas z nia czy napisala ze bedzie? Jesli masz to na pismie to mozesz pozniej wykorzystac rowniez przeciwko niej
Ech juz nic nie mow o efektach bo ja chyba brzuszki 16 godzin dziennie bym musiala pompowac zeby cos tam drgnelo..:eek::eek::eek:

wizytę mam w czwartek

koriander- jakoś nie mam ochoty na słodycze, rafaeloo które potrafiłam w jeden dzień opracować przez ponad tydzień jadłam i nie zjadłam, mąż i Łukasz się podzielili:-D ale to pewnie minie jak przy pierwszej ciąży, potem cokolwiek dopadłam to pożerałam

kasiek- ja już sobie zrobiłam jeden brzuszek i mi wystarczy
:-D

nie mam tantum verde a czy mogę sobie psikną hasco septem?? nie wiem czy w ciąży można?

Mariusz rozmawiał z jej mężem, ale już wcześniej tak było i nie przyjechała... więc zobaczymy jutro.

Co do brzuszków, to myślę że najpierw trzeba się pozbyć wałków tłuszczu bo inaczej efektów widać nie będzie, bo mięśnie się rzeźbią po moim pięknym sadełkiem :no: ostatnio przytyłam i mam taką mega oponkę że płakać mi się chce... w czym ja na Sylwestra pójdę? buhu...

A tak w ogóle, ja się kompletnie nie znam na modzie... czy wypada założyć rajstopy jak się ma buty otwarte? no bo jak inaczej w zimie do sukienki??? :rofl2:

A tak w ogóle, ja się kompletnie nie znam na modzie... czy wypada założyć rajstopy jak się ma buty otwarte? no bo jak inaczej w zimie do sukienki??? :rofl2:
a co to znaczy otwarte? ze palce na wierzchu? Ja mysle ze wszytsko mozna, zwlaszcza zima. Mozna tez jakies fajne kozaczki:-) Albo kalosze :rofl2: Huntera

A z tymi oponkami to jak zwykle przesadzasz..bys moja zobaczyla...juz nawet nie zabieramy kola zapasowego bo po co jak i tak zawsze przy sobie je nosze :-:)wściekła/y:

Kajdusiu - :*:* najpiękniejszego!
Ewa1981 - nieprawda, bo ja pytałam na forum kilka razy o Ciebie, ale się nie odzywałaś....
Milusia - :( kurczaczek,ale masakra...

U nas też wiało, okropnie! Jagoda boi się szumu wiatru!<to samo w zeszłym roku było:(> i nie chce sama usnąć,<muszę siedzieć przy łóżeczku na taborecie żeby mnie widziała to uśnie> ani sama spać w swoim łóżeczku:no:
Liza - co to się porobiło???:szok: nam Sudocream nie pomagał wcale... Jagoda jakiś czas temu też takie cosik dostała... ale odstawiłam jogurt <od jogobelli to miała> ale Dada też ją raz uczuliły! a po 3 dniach już było ok! serio!
Koriander-Lila już zdrowa?
Percia- a Ty mówiłaś że idziesz z Jaśkiem na jakieś badania?
Lena - jak po weekendzie? byliście na tej imprezie?
Lencja - hmm doczytałam że Nelcia nie dała się zbadać:crazy: bądź dobrej myśli Kochana!

hej ja dopiero odtajam po andrzejkach:)
Zabawa na całego, parkiet moj i jedzenie tez:)
Wybawiłam się na całego!Dawno tak nie szalałam:)
Towarzystwo doborowe, z takim mogę iść na każdą imprezę!
Mąż zadowolony, Gaja została z dziadkami:)I już nawet po mału planujemy sylwestra:)

Agast wychowawcze dostaje sie gdy jest sie zatrudnionym na stale w firmie i po macierzyskim mozna isc,jesli sie zakwalifikujesz to z Opieki dostaje sie 400zl + 68 rodzinnego.

Ale tu wesolo Koriander ale cie zarty trzymia:)

Lenko to elegancko jak impreza sie udala:)

Ktos tu pisal ze bedzie smecic na watku,bo samotne wieczory spedza...kochana ja takze sama ciagle jestem wiec wiem co to znaczy i zapraszam do pisania:) przynajmniej bedziesz mnie rozumiec:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry