reklama
ja tez widzialam ze sa juz sierpnioweczki,super jestesmy coraz dalej...;-)
zycze wszystkim milego dnia,w Londynie leje i nic sie nie chce
A u nas wyjątkowo dzisiaj dość ładna pogoda, chyba się z tej okazji popołudniu wybiorę na miasto:-) Chciałabym kupić tą książkę co tam polecałyście,"Ciężarówka przez 9 miesięcy":-)
OlaPio co do Twojego dylematu to wydaje mi się że już lepiej żałować że się coś zrobiło niż że się czegoś nie zrobiło :-)
Co do Andrzejek to spędzę je w domu, szkoda mi kasy na jakąś imprezę skoro podobnie jak Wy po 20 w porywach po 22 już śpię :-)
Macie jeszcze mdłości?? Mnie przestaje mdlić jedynie jak coś przeżuwam Tak do nie wiem już sama czy mdli mnie bo mam pusty żołądek, czy dlatego że zbyt dużo zjadłam, czy po prostu mdli bo ma mdlić żebym o maluchu pamiętała
Co do Andrzejek to spędzę je w domu, szkoda mi kasy na jakąś imprezę skoro podobnie jak Wy po 20 w porywach po 22 już śpię :-)
Macie jeszcze mdłości?? Mnie przestaje mdlić jedynie jak coś przeżuwam Tak do nie wiem już sama czy mdli mnie bo mam pusty żołądek, czy dlatego że zbyt dużo zjadłam, czy po prostu mdli bo ma mdlić żebym o maluchu pamiętała
jest mi bardzo przykro ze malwinka tak sie zachowala,byla takze na staraczkach,zrobila niezle zamieszanie,teraz moge napisac ze znalazla mnie na NK i przeklinajac ublizala mi bo innych z forum nie mogla znalezc.
moj maz byl bardzo zly ze pisze na forum i dzieja sie takie rzeczy,ja juz bylam w ciazy i bardzo sie zdenerwowalam,rozumiem go bo bal sie ze stracimy malenstwo przez jakas oszustke.
Chcial sie skontaktowac z jej rodzina bo to dla nas "guwniara",ktora jeszcze nie zna sie na zyciu i nie wie co jej grozi za grozby.
jestem przekonana ze kazda czerwcowka ktora jest w ciazy juz dawno o tym wie,wiec niemozliwe w tych czsach zeby ktoras dopiero sobie zdala z tego sprawe
moj maz byl bardzo zly ze pisze na forum i dzieja sie takie rzeczy,ja juz bylam w ciazy i bardzo sie zdenerwowalam,rozumiem go bo bal sie ze stracimy malenstwo przez jakas oszustke.
Chcial sie skontaktowac z jej rodzina bo to dla nas "guwniara",ktora jeszcze nie zna sie na zyciu i nie wie co jej grozi za grozby.
jestem przekonana ze kazda czerwcowka ktora jest w ciazy juz dawno o tym wie,wiec niemozliwe w tych czsach zeby ktoras dopiero sobie zdala z tego sprawe
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Chętnie wybrałabym się na spacerek bo pogoda u mnie dosyć ładna ale z tym katarem poczekan kilka dni.
koriander
Fanka BB :)
ja rowniez trzymam kciuki za wasze wizyty, przyda sie troche slonka na forum
zdec polecam te ksiazke jeszcze raz na pewno poprawi ci humor
A tutaj niestety andrzejek sie nie obchodzi wiec problem z wyborem imprezy z glowy. W piatek bylam na urodzinach i musze przyznac ze do jedenastej wytrzymalam ale do samego konca nie dalabym rady, ciekawe jak to bedzie z sylwestrem, kurcze tak zasnac przed sama polnoca??
zdec polecam te ksiazke jeszcze raz na pewno poprawi ci humor
A tutaj niestety andrzejek sie nie obchodzi wiec problem z wyborem imprezy z glowy. W piatek bylam na urodzinach i musze przyznac ze do jedenastej wytrzymalam ale do samego konca nie dalabym rady, ciekawe jak to bedzie z sylwestrem, kurcze tak zasnac przed sama polnoca??
W piatek bylam na urodzinach i musze przyznac ze do jedenastej wytrzymalam ale do samego konca nie dalabym rady, ciekawe jak to bedzie z sylwestrem, kurcze tak zasnac przed sama polnoca??
Nam się teraz wszystko wybaczy :-) :-)
koriander
Nam się teraz wszystko wybaczy :-) :-)
masz racje
emalia82
Witam.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na dobra wieści.
U mnie pogoda bombowa. Byłam trochę na dworze i marzy mi sie dłuższy spacer ale samemu to jakoś nudno.Może wezmę się za okna, bo aż żal takiej pogody nie wykorzystać.
U mnie pogoda bombowa. Byłam trochę na dworze i marzy mi sie dłuższy spacer ale samemu to jakoś nudno.Może wezmę się za okna, bo aż żal takiej pogody nie wykorzystać.
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Witam.
Mycie okien w ciąży zabronione!!!!
Pogoń męża do tej przyjemności:-)