reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny przypomniał mi się pewien teledysk którego na okrągło słuchała moja bratanica parę lat temu i pusciłam Michałowi pierwszy raz w życiu stoi zaczarowany przy komputerze i słucha :-Dno i zaczęły się problemy Michał zyga jak kot mój K oczywiście tak słuchał pielęgniarki że mówił że po szczepieniu może być taki objaw oczywiście nie dzwonię do przychodni a ona mówi że panuje jakiś wirus i mam obserwować nosz k....jakbym miała mało problemów z nim zęby nos szczepienie i gorączka która też już zaczyna dawać o sobie znać i jeszcze to nie chcę nawet myśleć o nocy bo ciarki mnie już przechodzą
koniczynka o łikendzie myśleliśmy z mężem nawet fajną ofertę znależliśmy ale za daleko jak na 3 dniowy wyjazd

reklama
Witajcie Mamusie!
Wkońcu troszkę poczytałam, chociaż jeden dzień :))

Jeśli chodzi o szcepionkę na pneumokoki to nie szczepiliśmy. Chciałam niedawno zaszczepić ale Łukasz non stop zakatarzony a nie zaszczepię go jak nie będzie całkowicie zdrowy. Już miałam przejścia po poprzedniej szczepionce.

kreatorko- jaki wspaniały przepis, napewno skorzystam. Nie cierpię gołąbków więc cokolwiek nadziewane nadzieniem podobnym do tego z gołąbków jest dla mnie bleee przez wielkie B

magdam- współczuję Kacperkowi i życzę mu dużo zdrówka, bidulinek mały
:-(

nadika- pokrzywka minęła ale ma ciągle jakąś wysypkę, musze go znowu umówić do alergologa

gosiu- Może już się bunt dwulatka zaczyna a może poprostu przez zęby, trójki strasznie podobno bolą:(((
kaszel jest jeszcze ale dużo mniejszy, już z dwa miesiące prawie się męczę. Pokrzywka minęła na szczęście.

kasiulka
- mi się w ciąży tak skurczył mózg ze do tej pory nie wrócił do formy hehe:)

lena- a to ci dopiero Gajek:))

julia- troliku Ty jeden:-Dwatekj ze zdjęciami jest na zamkniętym. Wrzuć jakąś fotke tutaj, chetnie zobaczę Twoją ślicznotkę.

izatcz- współczuję Michałkowi :((

aisa
- jak było na basenie?

konniczynka- i co znalazłaś kawkę??:-D

Ja dzisiaj non stop głodna. Zjadłam niedwano kolację i za chwilę znowu mnie ssie. Zabrałam się za suszone morele ale to nie był chyba dobry pomysł bo za dużo ich zjadłam bleee
Idę zaraz spać bo padam ze zmęczenia.

zyraffka, aisa - cieszę się, ze przepis się podoba :-D ja uwielbiam ser feta i wszystko co z nim :tak:
gosiagro - Ninka chodzi spać o 20-30, ja bym o 5-30 nie wstała, musiałaby się do mnie przytulic i spać dalej, jeśli nie chciałaby spać u siebie :)

Ale męczący dzień... nie mam siły idę paść :-D

Ostatnia edycja:
hej napierw zadam pytanie a potem zerkne co u Was

nie pamietam ktora z Was ale stawiam na Agast albo IzeTcz pisala ze jej dziecko mialo jakos dziwna grype z wysypka nazwa obcojezyczna zaczynajaca sie na b.... dziewczyny jak to wygladalo jak sie leczylo i wogole co z tym robic. Eryk n ie ma ospy ale jest wysypany jakismis chrostakmi ospopodobnymi lekarka mowi ze to od goraczki ale cos podobnego tyle ze na dloniach miala moja bratanica Eryk ma rece nogi i stopy

Milka chyba bromhloska lub cos z tych rzeczy:)

Zdjecie to jest stare bo z wigili:) ale jest sentyment i mama w miare wyszla hehe:)

Zobacz załącznik 404449i

tak szczerze zadnego fajnego zdjecia z corcia juz niemam:baffled::baffled:
trzeba cos zmienic, wogole ostatnio sie czuje jak wrak i kombinuje zeby chodzic na fitness,isc do fryzjera i wogole bo tragednia jest...strasznie sie zaniedbalam:(:-(

izia bardzo wspolczuje i mam nadzieje ze wszystko szybko minie!!! Spokojnej nocy wam zycze

Zyraffko niemow nic o jedzieniu,ja non stop cos jem i tyje...ladnie mialam 55kg i juz 57kg niby nic ale brzuch jakby ciaza byla wrrrr;/;/;/;/
Kurcze ten twos synus tez sie na choruje biedaczek jeden:(

zyrraffka Kawa się znalazła, ale już zimna:-p
milka Jedynie choroba bostońska mi przyszła na myśl, ale to dotyczy tylko dłoni, stóp i ust.
julia Śliczna zarówno córka jak i mamusia:tak:

Witam porannie !Kawa już wypita Michał jeszcze odsypia więc troszkę poczytam .Widzę że znowu pierwsza ale tak to już jest Daniel w szkole więc rano trzeba wstać bo inaczej to na głodniaka y poszedł o ile oczywiście by wstał:wściekła/y:
Michał biedak męczył się strasznie wczoraj a tak był wymęczony tymi wymiotami że kładł mi się na kafle na dole czego nigdy nie robił w nocy lepiej ale i tak nie baardzo spałam bo bałam się że może się coś stać a ja nie będę słyszeć i jak zrobił sobie pobudkę o 1;30 tak do 3;30 nie mógł zasnąć a teraz śpi:tak:a i wczoraj w tym całym zamieszaniu ujawniła mu się ostatnia 2 a 2 lada dzień też wyjdzie więc zostanie tylko 1 ząb i koniec narazie może wtedy odpocznę w końcu
sorki że tak tylko o sobie

Ostatnia edycja:
reklama
a my dziś nie spałyśmy ekhm NIC! masakra niech ten mój mąż wraca bo Jagoda oszalała bez niego!
a co do męża,to wraca jutro i już mi zazpowiedział, a raczej wystosował zaproszenie na jutro na kolacyjkę;-) oj chyba cosik sobie dorobił na boczku,ze taki zadowolony i żonę na kolacyjkę prosi:tak: Swoją drogą nie pamiętam kiedy byliśmy gdzieś ostatnio sami....

izia - iedny Michał:-(
julia - -zdjęcia super, z roczku to w ogóle taka laska,co ty gadasz,że zaniedbana?

Do góry