reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Spadam dziewczynki!!!!

Najpierw obowiązkowo kolacyjka a potem Taniec z Gwiazdami - Finał!!!

Miłej i spokojnej nocki życzę!!! Żadnych okronych snów związanych z naszymi fasolkami...

k......rwa co za wiadomosci znowu LONDYŃSCY I HOLENDERSCY lekarze nadajecie sie do swin nie do ludzi !!!!!!!!!! szok co za lekarze jak mozna zbagatelizowac krwawienie w ciazy??????????? nie rozumiem :no::no::no:
KAMA duzo sił ci zycze i całym sercem jestem z toba :tak::tak:

dzieki takim historią wiem ze jak bedzie cos mi sie dzialo to nie wyjde ze szpitala dopoki mnie porzadnie nie zbadaja i nie czegos nie zrobia !!! o nie nie pozwole sobie na takie traktowanie !! place tyle kasy ubezpieczenia ze nalezy nam sie opieka do jasnej cholery!!!!!!!!!!!!!!!!
przepraszam za slownictwo ale jestem taka wsciekla ze brak słów....we wtortek ide do poloznej ojjj ale sobie z nia pogadam , mam milion pytan do niej!!!!!

Uciekam po mału:-) życzę spokojnego wieczorku i nocy. Rano wizyta u lekarza po niej zaraz do pracy:-( ale już nie długo :-) od nowego roku wezmę zwolnienie:-)

reklama
Do góry