reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Chyba każda z Nas bardzo przeżyła te złe wieści które dzisiaj były ( ja trzy razy byłam w kibelku ), ale właśnie nasze reakcje , współczucie, wsparcie, porady świadczą o ty jak potrzebne jest to forum. Jak wielką wartość i więź tworzymy miedzy sobą - rozumiemy się. Dziękuje Wam bardzo, że mogę być z Wami i oby do czerwca nie spotkały nas już smutne chwile.
[*] dla wszystkich Aniołków

To cieszymy się, że u Ciebie jest dobrze, ale czy z Tobą ogólnie jest dobrze... trochę się o Tobie już naczytałyśmy
ze mna jest wszystko dobrze i to co inne pisały to mnie nie obrzodzi niech sobie zobaczą ona też ma za duzy brzuch jak na 11 tydzień i nikt nic nie napisze
post_old.gif
Dzisiaj, 00:59 #50 kajdusia
Zadomowiona(y)
green_rank_3.gif

Przyjaciół: 2

icon1.gif
Odp: Nasze brzuszki
Super wszystkie brzuszki! To i ja się pochwalę moim brzusiem dzisiaj w tandetnej spódniczce, ale za to eksponującej krągłości ;-)

Az sie boje dzisiaj zagladac, ale czasami wspolnie latwiej zniesc takie wiadomosci....:-:)-(

Ja po prostu bardzo bym chciała abysmy na naszym wątku dzieliły się samymi dobrymi i radosnymi wiadomościami....Wystarczy już chyba tych złych wieści....Serce pęka....nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czuję Kama teraz....i sama drżę ...sama mieszkam w Anglii i aż boję sie pomyśleć...ze gdyby nie daj Boże coś zaczęłoby się dziać to czy ktoś wogóle mi pomoże......:no:

Agi wiem co czujesz, ja tez sie caly czas boje, w holandii system jest bardzo podobny do angielskiego.. Jednak rodza sie tu codziennie zdrowe dzieci, tak bym chciala zeby to juz byl czerwiec i zebysmy musialy sie juz tylko martwic o kolor kupki naszych pociech :confused2:

Sciskam was wszystkie goraco, ja rowniez ciesze sie ze mimo wszystko nadal mamy w sobie wsparcie

Tam są faktycznie dziwne metody opieki w ciąży :szok:

I ile tych USG masz przez całą ciąże?

Tylko 2 ...Pierwsze między 12 a 13 tygodniem ciąży...drugie między 20 a 22 tygodniem.....No ewentualnie mogą zrobić kolejne USG gdyby działo się coś złego ale co musi sie zdarzyć żeby w razie czego zbadali trudno mi powiedzieć...bo jak było w przypadku Kamy nawet cieknąca krew po nogach nie była wystarczającym powodem....

Tylko 2 ...Pierwsze między 12 a 13 tygodniem ciąży...drugie między 20 a 22 tygodniem.....No ewentualnie mogą zrobić kolejne USG gdyby działo się coś złego ale co musi sie zdarzyć żeby w razie czego zbadali trudno mi powiedzieć...bo jak było w przypadku Kamy nawet cieknąca krew po nogach nie była wystarczającym powodem....
Agi wiem jaka jest tam opieka ale mam koleżanki które maja zdrowe dzieciaczki, poród jest łatwiejszy bo masz kilka metod znieczulenia, jak ciąża przebiega prawidłowo to nie masz się czego bać:tak:

reklama
Do góry