reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Co do uzależnienia to mi sie chyba też udziela bo ledwie oczy otworze to myśle o odpaleniu kompa a kiedyś potrafiłam nie odpalać nawet pare dni ale spoko to nie takie złe bynajmiej czasem zaniast siedziec w domu i sie nudzic albo gadac z kotem mozna z wami to chyba lepsze no nie?:-):-):-):-D:-D:-D

reklama
Witajcie Kochane w niedzielny poranek!
ale mieliśmy zwariowaną noc, ale jakoś dziwnie nawet się wyspałam:-):-)
mąż już w pracy, synek bawi się u siebie, a ja już z Wami:-D
niestety spędzam niedziele sama z synkiem, bo mąż pracuje, ale z drugiej strony będę miała więcej czasu dla Was:-):-):-)
Miłej niedzieli!

Witajcie :-) u nas szaro, buro i ponuro:-(ale za to wyjątkowo się wyspałam:-) życzę miłej niedzieli:-) ja pewnie znowu pojadę na zakupy rozejrzeć sie za prezentami:-)

witajcie z rana:-)
ja tez uzalezniona jestem;-), pierwsze co robie jak wstane to wlaczam kompa, zeby poczytac co u was:cool2:
dzisiaj bede gdzies dopiero wieczorem, bo odwiedza nas moi rodzice z siostra i moim przyszlym szwagrem, powiemy im o plci:-D
milej niedzieli:tak:

Hej dziewczynki :-)
Z tym uzależnieniem to ja jak tylko siedze przy kompie to co chwile zagladam na forum :-D
Z mniej fajnych rzeczy to nie spałam całą noc bo mnie żołądek bolał :-(.
Poza tym popsuła nam się pralka, zapchał się filtr tak że mój mąż walczy z nią już dłuższą chwilę. Wczoraj nastawiłam taki chodniczek pod buty i on się normalnie na strzępy podarł :eek: (pierwszy raz coś takiego widziałam) i takie malutkie kłaczki zapchały pralkę. Mam nadzieję, że damy radę coś z tym zrobić bo pralka stara nie jest i nie bardzo mamy kasę na nową :-(

My zaraz zmykamy na obiadek do teściów drugi dzień z kolei dobrze idzie się na gotowe nie trzeba samemu się męczyć:-DTroszke pewnie przed obiadkiem pospacerujemy z naszą małą żeby się dotleniła i mi też się to przyda bo dziś nienajlepiej się czuje.Ja mam tyłozgięcie macicy i w pewnym momęcie zacznie się prostować i lekarz powiedział że będe się wtedy gorzej czuła może to teraz:-(

reklama
czesc Dziewczynki ja wczoraj tak padłam ze nawet sie nie pozegnałam bylam strasznie zmeczona:no:
dzisiaj wstalam bardzo szybko podskoczylam po bułeczki zjadłam sniadanko zdązylam juz wstawic rosołek na obiadek a teraz jestem znowu tak zmeczona ze:szok: pewnie to od tej podogy bo jest brzydko rano padało i jest pochmurnie:-:)-:)-( nie lubie takiej pogody

Ewelinka ja na poczatku ciąży tez mialam tyłozgiecie lekarz kazal mi przez 3 miesiace pierwsze spac na brzuszku zeby sie wyprosowała ale wyprostowala sie juz po miesiacu ale i tak czesto nie spalam na brzuszku bo strsznie mnie mdlilo na poczatku wiec nie moglam bo zaraz mialam wszystko w gardle:tak:

ale dzisiaj miałam koszmar:szok::szok::szok: sniło mi sie ze zaczelam krwawic i w szpitalu nie chceli mi zrobic usg bo powiedzieli ze nie robia:szok::szok::szok::szok:
czy Wam tez sie snia takie głupoty:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry