reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam i ja w niedzielny dzień.
Śniadanko zjedzone, obiad przygotowuje dziś mama:tak:, więc mam cały dzień dla swojego kochania. Słabo się od kilku dni czuję, kręci mi się w głowie jak wstaję z łóżka albo stoję za długo w kuchni. Może to dlatego, że w domu siedzę za długo???

Kama trzymaj się kochana, daj tylko znać jak będziesz po badaniu. Na pewno wszystko dobrze się skończy, nie ma nawet innej możliwości.

reklama
Kama trzymamy kciuki za Ciebie i kruszynkę musi być dobrze daj koniecznie znać po badaniu jesteśmy z Toba duchem Trzymaj sie Kochana

dziewczyny,
ja też mam tyłozgięcie i lekarz nawet nie wspomniał o jakichkolwiek dolegliwościach..:shocked2: czy to żle że macica jest tyłozgięta? to jakiś problem dla ciąży i dzidzi?

Nie... a z tego co wiem, po pierwszej ciąży się prostuje :-)

musialam wyjsc bo inaczej by mnie spod lawki zbierali
tak slabo mi sie zrobilo, tak krecilo sie w glowie, masakra

tez macie cos takiego? robi wam sie slabo?

Tak... jak długo stoje np w kolejce, to robi mi się słabo

Jestem w szpitalu pd wczoraj.Wieczorem dostalam krwotoku i karetka na sygnale mnie zawozila.Gdzies za pol godziny bede miala usg,wiec trzymajcie kciuki aby wszystko sie dobrze skonczylo.

Trzymaj się Kochana i daj znać.

Musi być dobrze.

reklama
Boże jaka moja teściowa jest dziwna masakra:szok::szok::szok:
Zrobiłam cały garnek rosołu a ona wyciągnęla swoje mieso i jak ja nakładałam to mówie zeby sobie brała bo jest gotowy a ona nie dzieki ugotuje swoj jaka dziwna kbieta:szok::szok::szok:

Do góry