reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A ja wlasnie wstalam z lozka:szok:. Spalam 3 godziny a teraz musialam sie podniec bo mnie normalnie kosci bola od tego lezenia:sorry:Mezus taki kochany ze posprzatal cale mieszkanie,ugotowal obiadek i dziecko mi bawi teraz:-D Narazie staram sie nie myslec o krwawieniu ale co chwile latam do kibelka i sprawdzam czy sie nie pojawilo:-(Na szczescie czysciutko.W takim momencie jak teraz najlepiej wsiadlam bym do samolotu i poleciala do polskiego szpitala,niestety jedyne co moge zrobic to isc prywatnie do kliniki polskiej.

Kama83, rozumiem Twoje nerwy. Niesety w anglii tak jest,a przynajmniej w lodnynie. ja jeszcze nie mialam do czynienia ze szpitalami,ale slyszalalam cale mnostwo histori na ten temat. nie ufam im prawie w ogole! Jedz w poniedzialek,albo moze i jutro o ile przyjmuja do polskiej przychodni. Ja bylam w zielonej przychodni, babka niezbyt sympatyczna, ale ma dobry sprzet i chyba tez doswiadczenie. Potwierdzila mi ciaze, pozniej dzwonilam do niej,bo strasznie bolal mnie brzuch to byla nawet mila. Troche sie cenia,ale jak wszedzie tutaj... Tutejsi lekarze,do konca pierwszego trymestru nie licza,ze w ogole jestes w ciazy... :(

AniaCh- jakoś nie mogę spać, więc leżę z laptopem :-)
Przekichane macie z tą angielską służbą zdrowia- wierzyć się nie chce, że tak może się dziać w cywilizowanym kraju :wściekła/y:
Jeszcze raz słodkich snów

Witam o poranku!
A pewnie że jestem od was uzależniona, ale to pozytywne uzależnienie:-)

AniaCh- jakoś nie mogę spać, więc leżę z laptopem :-)
Przekichane macie z tą angielską służbą zdrowia- wierzyć się nie chce, że tak może się dziać w cywilizowanym kraju :wściekła/y:
Jeszcze raz słodkich snów
Dla mnie to też jakaś masakra, w Polsce kobiety muszą do 10tygodnia stawić się u lekarza, a w Anglii czekają do końca pierwszego trymestru, tak jakby do końca nie dawali wiary:-( A myślałam że dziwne rzeczy to tylko u nas się dzieją.:laugh2:

Witam sie i ja:-)
Coś niewyspana dziś jestem, bo Wojtuś w nocy trochę broił:eek:ale co tam- damy radę:tak:

Uzależnienie od forum mnie też się udziela:tak::-Dzdecydowanie:-)

Miłej niedzieli.

reklama
witam i ja i żcze miłej niedzieli .
Wczoraj nie zaglądałam bo miałam rodzinke i siedzieliśmy dość długo a mimo tego ja juz dawno wyspana nawet zdążyłam nadrobić zaległości w czytaniu bo mój M jeszcze śpi w drugim pokoju ze swoim chrześniakiem bo koniecznie chciał zostać u wujka rodzice byli w szoku bo po raz pierwszy a ma 5 lat ale noc była spokojna

Do góry