reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie dziewczynki. chciałam się tylko szybciutko przywitać i już uciekam, mąż ma dziś wolne i muszę Go troszkę wykorzystać, bo trzeba trochę spraw pozałatwiać:-)
zajrzę później, miłego dnia:-)

Witam kochaniutkie. Czy to możliwe żeby ten "leń" był zaraźliwy? Mnie też nic się nie chce. Wstałam o 11-ej zjadłam płatki i włączyłam pranie i na tym koniec mojej weny :)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ( ja muszę aż tydzień czekać ).

Witam kochaniutkie. Czy to możliwe żeby ten "leń" był zaraźliwy? Mnie też nic się nie chce. Wstałam o 11-ej zjadłam płatki i włączyłam pranie i na tym koniec mojej weny :)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ( ja muszę aż tydzień czekać ).

Wydaje mi się że możliwe żeby był zaraźliwy, bo większość z nas tu go ma:-)
To i tak dobrze że chociaż pranie nastawiłaś, mi nie chce się pozbierać tego które już od kilku dni się suszy na balkonie:-)
Ja następną wizytę mam dopiero 17.grudnia, właśnie muszę zadzwonić i się zarejestrować, ale to dopiero chmara czasu, a do tego momentu mam się oszczędzać i jestem na zwolnieniu.:-( Ale to dopiero drugi dzień a już mi się tak strasznie nudzi że masakra, nie mam nawet weny żeby pisać pracę licencjacką:-(
I ciągle gram w kości:tak:

Witam:-)
Dawno nie pisałam ale czytam was codziennie:-)
W poniedziałek mam wizytę i troszkę sie boję:sorry:
Zdec ja już świruję od siedzenia w domu:szok::eek:

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny !!!!
Ja już całe wieki nie pisałam nic ...ale ostatnie 2 tyg mialam koszmarnie leniwe nic nawet poczty nie mialam sily sprawdzac. Na ostatniej wizycie Ginka zamieniła mi Luteine na Duphaston i troszke lepiej mi po nim. W poniedziałek idziemy na badania prenatalne 3D wiec już się doczekać nie mogę żeby dokładnie zobaczyć Fasolinka . Była któraś z Was na takim badaniu jak to dokładnie wygląda i co sprawdzają na nim?
Pozdrawiam i milego dnia:)

Cześć dziewczęta:-)
Powiem wam, że zaczynam już powoli świrować od siedzenia w domu, a to dopiero 3 tydzień.
We wtorek na wizycie gin powiedziała mi, że absolutnie żadnych okienek, firanek na święta ani nic w ten deseń:-D. Tak więc sprzątanie świąteczne spadnie na mojego chłopaka.
meg82 - gdzie masz to badanie? Mnie skierowali na Zieloną, tylko ja mam termin dopiero na 14.12.

Cześć dziewczęta:-)
Powiem wam, że zaczynam już powoli świrować od siedzenia w domu, a to dopiero 3 tydzień.
We wtorek na wizycie gin powiedziała mi, że absolutnie żadnych okienek, firanek na święta ani nic w ten deseń:-D. Tak więc sprzątanie świąteczne spadnie na mojego chłopaka.
meg82 - gdzie masz to badanie? Mnie skierowali na Zieloną, tylko ja mam termin dopiero na 14.12.
W Salve na Struga tam ma swoja Gin i ona mi dała skierowanie:)

reklama
Witajcie, właśnie się obudziłam :zawstydzona/y: Muszę teraz szybko w domu milion rzeczy zrobić, bo moja mamcia przyjeżdza dziś z Poznania. Mój R wczoraj skończył malować sypialnię i teraz jest tam druga wojna światowa :shocked2:Idę działać!

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na wspaniałe wiadomości!

Do góry