reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Sorki dziewczyny ze tak ostatnio tylko kukam ale jak narazie to siedze przed notatkami i ucze sie.W przyszlym tygodniu mam egzamin z angielskiego,niby latwy ale chce byc perfect:-pObiecuje ze od przyszlego czwartku bede codziennie:tak::-D

reklama
Witam się z rana :-)
Znów pochmurnie trochę, ale chociaż w miarę ciepło:-DWszystkim mającym dziś wizyty, usg życzę powodzenia i czekam na dobre wieści:tak::-)
Miłego dzionka.

Sorki dziewczyny ze tak ostatnio tylko kukam ale jak narazie to siedze przed notatkami i ucze sie.W przyszlym tygodniu mam egzamin z angielskiego,niby latwy ale chce byc perfect:-pObiecuje ze od przyszlego czwartku bede codziennie:tak::-D

Trzymam kciuki za egzamin:tak::-)

Dzień dobry dziewczyny.
Przyszłam dać znak życia bo ostatnio jest mnie bardzo mało na czerwcówkach- totalny brak natchnienia na pisanie.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.

Witajcie kochane,
ja tylko na sekundke, wczoraj tez mnie opuscila wena i szybko wskoczylam do lozka
Trzymam kciuki za wszystkie ktore maja wizyte, oj bedzie sie dzis dzialo, chyba jestescie w 4-ke?:-D:-D
Pozdrawiam cieplutko!

To powodzenia na egzaminie!
Ja wczoraj padłam już nic nawet nie pisałam, a dzisiaj tak mi się dobrze spało że dopiero przed chwilą wstałam.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj, chyba się zaczynają dopiero wieczorem w większości.:-)
A dzisiaj znowu przede mną dzień leżenia, leżenia, leżenia.... Matko nie wiem jak ja to zniosę.:-(

hejka:-)
wkońcu nadszedł ten dzień, mam tyle obaw co do dzisiejszej wizyty, dopiero na 19.40, to chyba najpóźniej z naszych dzisiejszych mam. Umówiłam sie dzis z przyjaciółką na pogaduchy, więc czas mi troche szybciej minie. Ale cała sie denerwuje. A od jutra do pracy, chyba ze coś bedzie nie tak:eek:

czytałam we wiadomosciach że w Londynie płoną dwie ulice z budynkami, samochodami, jakis straszny pozar, troche sie zaniepokoiłam bo u nas na forum jest kilka mam z londynu....

witam
ja wczoraj bylam caly dzien u kolezanki z blizniakami dwuletnimi
jak od niej wyszlam to myslalam ze glowa mi peknie
slodkie dzieciaczki ale dwojka to naprawde duzo
wtedy poczulam ulge ze u mnie w brzusiu jedna kruszyna

reklama
witam
ja wczoraj bylam caly dzien u kolezanki z blizniakami dwuletnimi
jak od niej wyszlam to myslalam ze glowa mi peknie
slodkie dzieciaczki ale dwojka to naprawde duzo
wtedy poczulam ulge ze u mnie w brzusiu jedna kruszyna

A ja w sumie bym się cieszyła z bliźniaków. Wiadomo że na początku by było cieżko, ale jakie mieliby radosne dzieciństwo:tak: Mój kubuś był bardzo samotny, zawsze mi mówił mama dlaczego ja nie mam brata albo siostry, nie mam sie z kim bawić..., dlatego dobrym rozwiązaniem jest tez niewielka różnica wieku, rok, dwa lata. Niestety nie było mi to dane;-):-D

Ostatnia edycja:
Do góry