reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Sorki dziewczyny ze tak ostatnio tylko kukam ale jak narazie to siedze przed notatkami i ucze sie.W przyszlym tygodniu mam egzamin z angielskiego,niby latwy ale chce byc perfect:-pObiecuje ze od przyszlego czwartku bede codziennie:tak::-D

reklama
Witam się z rana :-)
Znów pochmurnie trochę, ale chociaż w miarę ciepło:-DWszystkim mającym dziś wizyty, usg życzę powodzenia i czekam na dobre wieści:tak::-)
Miłego dzionka.

Sorki dziewczyny ze tak ostatnio tylko kukam ale jak narazie to siedze przed notatkami i ucze sie.W przyszlym tygodniu mam egzamin z angielskiego,niby latwy ale chce byc perfect:-pObiecuje ze od przyszlego czwartku bede codziennie:tak::-D

Trzymam kciuki za egzamin:tak::-)

Dzień dobry dziewczyny.
Przyszłam dać znak życia bo ostatnio jest mnie bardzo mało na czerwcówkach- totalny brak natchnienia na pisanie.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.

Witajcie kochane,
ja tylko na sekundke, wczoraj tez mnie opuscila wena i szybko wskoczylam do lozka
Trzymam kciuki za wszystkie ktore maja wizyte, oj bedzie sie dzis dzialo, chyba jestescie w 4-ke?:-D:-D
Pozdrawiam cieplutko!

To powodzenia na egzaminie!
Ja wczoraj padłam już nic nawet nie pisałam, a dzisiaj tak mi się dobrze spało że dopiero przed chwilą wstałam.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj, chyba się zaczynają dopiero wieczorem w większości.:-)
A dzisiaj znowu przede mną dzień leżenia, leżenia, leżenia.... Matko nie wiem jak ja to zniosę.:-(

hejka:-)
wkońcu nadszedł ten dzień, mam tyle obaw co do dzisiejszej wizyty, dopiero na 19.40, to chyba najpóźniej z naszych dzisiejszych mam. Umówiłam sie dzis z przyjaciółką na pogaduchy, więc czas mi troche szybciej minie. Ale cała sie denerwuje. A od jutra do pracy, chyba ze coś bedzie nie tak:eek:

czytałam we wiadomosciach że w Londynie płoną dwie ulice z budynkami, samochodami, jakis straszny pozar, troche sie zaniepokoiłam bo u nas na forum jest kilka mam z londynu....

witam
ja wczoraj bylam caly dzien u kolezanki z blizniakami dwuletnimi
jak od niej wyszlam to myslalam ze glowa mi peknie
slodkie dzieciaczki ale dwojka to naprawde duzo
wtedy poczulam ulge ze u mnie w brzusiu jedna kruszyna

reklama
witam
ja wczoraj bylam caly dzien u kolezanki z blizniakami dwuletnimi
jak od niej wyszlam to myslalam ze glowa mi peknie
slodkie dzieciaczki ale dwojka to naprawde duzo
wtedy poczulam ulge ze u mnie w brzusiu jedna kruszyna

A ja w sumie bym się cieszyła z bliźniaków. Wiadomo że na początku by było cieżko, ale jakie mieliby radosne dzieciństwo:tak: Mój kubuś był bardzo samotny, zawsze mi mówił mama dlaczego ja nie mam brata albo siostry, nie mam sie z kim bawić..., dlatego dobrym rozwiązaniem jest tez niewielka różnica wieku, rok, dwa lata. Niestety nie było mi to dane;-):-D

Ostatnia edycja:
Do góry