reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Właśnie obejrzałam sobie zdjęcia maluszków na naszym wątku. I się poryczałam. Są cudowne. A moje usg dopiero jutro. Cała wieczność.
no ja tez sie nie moge doczekac juz kolejnego usg bo moja dzidzia tez bedzie uz taka duza jak niektorych dziewczyn ale j musze jeszcze tydzien poczekac:tak:

reklama
a Ty kiedy masz wizyte? tez jutro?

Tak, o 16.00. Sporo z nas jutro ma wizyty .. :-) Będzie co czytać wieczorem :-):-):-)

Ja wczoraj po raz trzeci miałam usg robione i nie mogę się nadziwić jak szybko rośnie... i z jaką prędkością serduszko bije

ja też byłam w szoku jak serduszko widziałam, mojej kruszynce biło tętno 142 ...

reklama
Tak, o 16.00. Sporo z nas jutro ma wizyty .. :-) Będzie co czytać wieczorem :-):-):-)

.
to zycze powodzenia a dzidzia nie bedzie juz taka malenka jakies 3cm powinna juz miec nasza w 10w3dzien miala 3,5cm a takie pozy robiła juz ze tak sie smialam ze caly brzuch mi sie trząsl hihi a mąż tez nie mógl wytrzymac ze smiechu

Do góry