reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
klementinko- czemu mąż do spzitala idzie? coś poważnego?

my mamy nowy termin operacji an 8. sierpnia, akurat w naszą rocznicę ślubu i mam nadzieje, że tym razem operacja dojdzie do skutku, z 2 miesięcznym opóźnieniem...
z biodrem ma problemy, stan zapalny i bedzie przez 5 dni kroplowke dostawal a po niej musi lezec, dlatego szpital
mam nadzieje ze mu pomoze i wyjdzie w koncu z tego
wspolczuje wam tego przesuwania, oby tym razem wszystko bylo ok
No to se Klementinka poszła ... A teraz tam burza... Kochane z od wrocka po Świnoujście bardzo silne burze się szykują... Ja mam nadzieję ze do nas nie dojdą bo ja pod stołem w nocy będę siedziała!
hehehe, zle nie bylo, akurat doszlam na kurs jak zaczelo walic, a jak sie ksonczylo to nawet padac przestalo
kurczę a ja juz padam po całym dniu

spokojnej nocki wszystkim i kolorowych snów
eagle tro bys do mojego synka pasowala, on tez tak mniej wiecej spac chodzi

Witajcie,

jestem skonana. Mały dał mi dzisiaj popalić. Mąz cały dzień w Poznaniu i dopiero w nocy wróci (mam nadzieję że nad wielkopolskę nie nadciagna te gwałtowne burze)
Natan dzisiaj obudził się o 4, wypił mleko i nawet nie myślał o dalszym spaniu, zasnął dopiero o 6 i tylko dlatego że włozyłam go do huśtawki :szok: i pospał do 7. Popołudniu nie chciał spac, spał mi tylko 40min no i nadodatek zasnął teraz po 21, do tego nic dzisiaj nie chciał jeść, mam nadzieję że to poprostu tak pogoda na niego działa i jutro już bedzie ok. Ja dopiero usiadłam, mam jeszcze sałatkę do zrobienia bo jutro u mamy się gościmy - ma imieninki i zawsze ja i moje siostry jej pomagamy i cos każda przygotowywuje tak więc nie posiedzę na BB i nie poodpisuje:sorry2:

doczytałam że Gosia wróciła Witaj Gosiu :)) fajnie że urlop udany :))

Zyrafka wspolczuje kleszczowych przezyc ale wazne ze dziada juz nie ma

Asencja niefajnie z ta cukrzyca, a na 12 latka to chyba najbardziej ruch no ale rzeczywiscie chyba kiepsko mozesz mu to zapewnic

Gosiargo zdjecia piekne

Mnie troszke nie bylo ale najpierw krolowala praca a potem impreza chlopakow jutro Olcio ma urodziny ale na szczescie zrobilismy 2 w 1 w tamta sobote mialy byz 3 w 1 bo jeszcze babcia ma urodziny z erykiem niesety spedzila je w szpitalu, dzis wyszla ale jakos jej nie pomogli. Kiedys pisalam na slasku na roczek tez sie idzie do kosciola , Ercio oczywiscie nie mial ochoty na siedzenie w wozku tylko maszerowal i probowal wchodzic na oltarz :)) Z preezentow dostal tylko naszego Chuka ktorego niesety troszke sie boi i od moich rodzicow juz na wyrost lego duplo reszta kasa. Wczoraj caly dzien mial goraczke od jakiegos czasu ma katar chyba Olaf przytargal z pzredszkola, dzis juz aniolek bez goraczki nawet w nocy spal. Niesety w dzien robi jazdy i nie chce mu sie spac efekt taki ze jak zasnal 0 13 to wstal o 16 jak wrocilismy z Olafem przespal obiad wiec dostal cyca a obiad na kolacje :))

Buziaki dla wszytskich ominietych solenizantow aaaa i mamy wkoncu 6 zabek wychodzil potora miesiaca

a u mnie huragan przeszedł ...w domu:)

Dobry wieczorek, musiałam zrobić sobie krótką przerwę bo juz padam. Ja nie wiedziałam że my mamy tyle rzeczy. Kolejny dzień pakowania i nadal końca nie widać. Każdy worek, jarton opisuje bo się ze wszystkim pogubię. A jeszcze czeka nas generalny remont bo tak zapuszczonego mieszkania dawno nie widziałam ale najpierw jeszcze walka z wilgocią. Jutro dzieci ida już do rodziców a my w piątek opuszczamy nasze rodzinne od 9 lat gniazdko.

żyraffka - to ci sę trafiła paskudna baba, zamiast pomóc dziecku to stwarzają problemy
kasiek - my mieliśmy w planach wyjazd w okolice Łodzi na ten weekend, ale wyszła nam ta przeprowadzka, mąż pochodzi ze Zgierza więc jak pojedziemy w odwiedziny to może uda nam się spotkać

No to sobie poodpoczywałam...terminy gonią więc uciekam...

Kasiek jak idzie dietka? Bo ja mam straszna ochote na piwko a nie powinnam ..
Gosiagro pewnie juz w akcji :tak::-p
Anik bardzo polecam opisywanie wszystkich kartonow jak my sie przenieslismy i szukalam poscieli to w tej masie 100 pudel chyba bym oglupiala :-D W weekend sie przeprowadzicie definitywnie? Powodzenia!

U nas juz druga pobudka :sorry2:

Koriander - a idzie jakoś... na razie waga stoi, zobaczymy za kilka dni... najgorsze że na jutro zaplanowałam zrobić babeczki na dzień ojca... no i co? nie zjem??? pewnie że zjem!!! :) ale chciałam się pochwalić że sumiennie robię 100 brzuszków EVERYDAY, tzn. od 2 dni ;) haha

reklama
Koriander - a idzie jakoś... na razie waga stoi, zobaczymy za kilka dni... najgorsze że na jutro zaplanowałam zrobić babeczki na dzień ojca... no i co? nie zjem??? pewnie że zjem!!! :) ale chciałam się pochwalić że sumiennie robię 100 brzuszków EVERYDAY, tzn. od 2 dni ;) haha
ja tez brzuszkuje od 1,5 tygodnia i juz sie cos tam formuje na ksztalt miesni :-D e tam babeczka, zrobisz 150 brzuszkow albo5 pompek dodatkowo :tak:Ja dzis zjadlam pierogi z mieskiem, a co :-p

gosiagro ostatnio przeczytalam na jakims forum ze na Dukanie latwiej zajsc w ciaze bo libido do gory skacze :nerd: Jestem ciekawa czy potwierdzicie teorie :tak:

Do góry