reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

czesc Laski, przyleciałam sie przywitac i Was podczytac, bo mi sie straszne zaleglosci zrobily,
u nas oki, ale Kubuś juz drugi tydzien ma wysypke na twarzy i dekolcie, moze od slonca???? nie wiem....
ciag dalszy imprez urodzinowy trwa, mam juz troche dosc, zmeczona jestem tymi przygotowaniami , sprzataniem, ale moj maz sie cieszy, bo lubi miesko z grila, jestem czasami taka wykonczona,dziecko, praca i dom- nie umiem wszytskiego dopilowac, ostatnio sie zastanawialam, czy wziac kogos do pomocy, zeby chociaz raz w tyg troce posprzatal, ale jakos nie wyobrazam sobie obcej baby krzatajacej sie po moim domu i scierajacej MOJE kurze, a sama juz nie daje rady. sciskam Was mocno, bede zagladac, dobrze ze mi przypomnialyscie ze jest dzien ojca,cos przygotuje dla tatusia;)

spijcie dobrze babeczki kochane muaaaaa

reklama
Witajcie, my dziś mieliśmy niespodzianke z rana,moje kochane dziecko kiedy spaliśmy zrobiło kupkę i wszystko wymazała,łóżeczko pościel i siebie, nawe na buzi miała....tak więc z rana była kąpiel no i pralka już chodzi...

Po wczorajszym spotkaniu ok, Bartuś fajny taki grzeczny nie to co mój mały diabełek:) Pogadałyśmy sobie z kolezanką.

Miłego dnia.

Hej, czyżbym załapała się na podium?
Ale u nas wieje....
Dziś dzień ojca, a ja żadnej niespodzianki nie mam przygotowanej... Piotrek będzie musiał laurkę zrobić....

Cześć:-):-)
później podpisuje, bo na razie się ogarnąć nie mogę, bo moje dziecko spało do 8 rano bez pobudki o 4 na jedzenie:szok::szok::szok: nie pamiętam kiedy tak długo spałam:laugh2::laugh2::laugh2: i od razu jakoś się zorganizować nie mogę:confused2::confused2: a jeszcze mąż w domu to już w ogóle:-D:-D
lecę zaraz piec pierwszą w życiu tartę z okazji dnia ojca dla mężusia:-)
będę później:-)
paaaaaaa

i ja się witam
u nas przypomnienie okresu noworodkowego: pobudka o 3:40. 6:40 i o 7:40, do tego od tej 3 6 pieluch poszło przyplątał się Oskarowi biegunka - naprawde jest i to teraz tak potrzebne....No i pytanie co mogę mu dać?

Anik kleik ryzowy z jagodami i marchwianke
pamietam ze to dawaly dziewczyny na rozwolnienie
Gosia no to super ze tak spala
Ola a jak ona to zrobila? odpiela pampersa? wspolczuja sprzatania z rana
Mama Kubulki ja nie mialabym nic przeciwko gdyby ktos zechcial zgarnac te moje kurze, az tak sie do nich nie przywiazuje;-)

zostalismy bez meza, na razie cisza i spokoj w calym domu

Cześć:-):-)
później podpisuje, bo na razie się ogarnąć nie mogę, bo moje dziecko spało do 8 rano bez pobudki o 4 na jedzenie:szok::szok::szok: nie pamiętam kiedy tak długo spałam:laugh2::laugh2::laugh2: i od razu jakoś się zorganizować nie mogę:confused2::confused2: a jeszcze mąż w domu to już w ogóle:-D:-D
lecę zaraz piec pierwszą w życiu tartę z okazji dnia ojca dla mężusia:-)
będę później:-)
paaaaaaa
to chyba cos wisi w powietrzu bo u nas pobudka o 9, no i oczywiscie maz robi balagan :-)

Anik na pewno probiotyk, i moze orsalit?

reklama
Kruche na tartę siedzi już w lodówce to mogę pisać:-)

zyrraffka - co za babsztyl, łaski moim zdaniem nie robi:no: a jak dzisiaj to zaczerwienienie? mąż już jest?:-D:-D

asnecja
- ja jednak bym nie ryzykowała i do diabetologa poszła

koriander - mówisz że dieta może libido podwyższać, hmmm:laugh2::laugh2::laugh2: chyba muszę do niej wrócić:-) gratuluje tobie i Kasiek mobilizacji do brzuszków:tak::tak:

Perfecta - no i wykrakałaś:-p:-p burza była, ale więcej się błyskało niż huku było

eagle - super, że wam tak fajnie z ciocia Ania idzie, a dzień marudy to każdemu może się zdarzyć;-) a w sierpniu planujecie wakacje, że przerwa będzie?

Klementinka - mam nadzieje, że mężowi w szpitalu pomogą i dużo sil dla ciebie na najbliższe dni, sama z roczniakiem i drugim synkiem w brzuszku to nie lada wyczyn

kasiaj - mam nadzieję, że to już ostateczny termin, a jak się
fifi miewa?

nadika
- miłego dnia imieninkowego:-)

emalia
- jak u Was kochana, jak Oleńka?

Milka - sto lat dla Olusia! a Erciowi gratuluje ząbka

anik - jeszcze chwilka i już nowe większe gniazdko uwijecie:-) mnie pakowanie za kilka m-cy tez czeka:szok:

olafasola-
śliczne zdjęcie Klary w suwaczku!

Do góry