reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

Dla dzisiejszych roczniaków i miesięczniaków wszystkiego najlepszego:)

zyraffka - dobrze że już wróciliście do domu.

gosiagro - ale super, zazdroszczę już wypadu na wakacje;-) Też już mi się marzy odpocząć, a jeszcze dwa egzaminy:-(
Maja ma tak jak moja, też uwielbia raczkować, od kiedy przeknała się że lepiej raczkować niż pełzać jak żołnierz:-)

lena - a czemu czas wracania? Poszłaś na wychowawczy? Pięknie Gajka chodzi:-) Nie dawno zaczęła raczkować, a już tak popyla na nogach:)

Liza gratulacje dla Mikiego;-)

MagdaM - powinnaś bardziej o siebie zadbać!! WIem że łatwo powiedzieć, ale to już nie pierwszy raz:-:)-(, a przeżycie pewnie masakryczne, współczuję:-:)-(

hefi i adorea torciki przepiękne:-)

U nas bez zmian - ząbków nadal nie ma, mała raczkuje:)

reklama
hej, dojechalismy
w Toruniu niestety pogoda okropna, pada i szaro ale od soboty ma byc poprawa
podroz super, jechalismy 6 godz z dwoma dluzszymi przerwami
Jas prawie caly czas spal, ostatnie pol godziny nie mogl sie doczekac i piszczal, trzeba bylo go zabawiac

Jas w 7 niebie, ulubiona zabawa to wlazenie po schodach i gonienie psa
dziadek, babcia i ciocia ciagle sie z nim bawia wiec dla raj

Karo gratuluje awansu
Gosiu a jakie wybrzeze? zachodnie?
MagdaM straszna historia, kurcze jak to trzeba na siebie uwazac,
Perfecta juz sobie wyobrazilam te kwiatowe laski:-D co do makow to teraz cale pola czerwone, w ogole to piekna ta Polske mamy, mimo okropnych drog widoki przepiekne

hefi, adorea- śliczne torty:-)

kasiaj - super takie warsztaty, widzę, ze ci posłużyły i bardzo dobrze czasami dobrze spotkać się z innymi i się wygadać:tak: a jak je wygrałaś? na stronie bobovity?

Klementinka - fajnie, ze podroż tak dobrze minęła, teraz to dziecka od rodziny nie wyciągniesz i dobrze niech się dziadki nacieszą a ty odpoczniesz:tak: jak długo będziecie w Piernikowie? my zmierzamy na środkowe wybrzeże

Nadinka zlokalizowalas przyczyne goraczki?

Lena super filmik

Elizka fratulujemy kroczkow

Asencja duzo tych zebow u Was. powiedz mi jak Wam dopsala pogoda bo byla tydzien przed nami a nasz piuerwszy tydzien byl w kratke wlacznie z mega ulewami i burzami takimi ze prad wylaczalo

Karo zdolniacha z Ciebie juz kierownik !!!!

Koriander jak Ci sie miesza w nowym miejscu i jak sie mala zaaklimatyzowala

MagdaM nie dus w sobie tylko sproboj jakos sie wyladowac bo napawde sie czegos nabawisz

Adeora Hefi piekne tory !!!

Zdec czy jestescie ostatnie bezzebne ??:)) raczkowania gratuluje !!

Klementinka super ze droga za Wam a teraz wypoczywaj niech dzidkowie bawia :)

KasiaJ musisz koniecznie zatrzymac ta lyzecze a moze opatentuj jako chodzik :))

U nas syropku na alergie dzien 2 na razie ja nie widze poprawy ale moja mama owszem wiec moze ja za szybko oczekuje cudu lekarka mowila o tygodniu, ale on naprawde wyglada jak stary dzidyga

Buziaki dla roczniakow JAGODKI I BLIZNIAKOW

Ostatnia edycja:
Wpadłam tylko podziękować za zyczonka:))) Baaaardzo jest nam miło i bardzo dziękujemy! Cały dzien jak tylko pomyślałam o tym co było rok temu to zaraz mi się płakać chcialo, ze wzruszenia oczywiście:)))

Polcia śpi więc mam chwilkę na BB :-)
lena - cudownie juz Gaja chodzi....
klementinka - cieszę się że jesteście już na miejscu.....Dobrze że Jaś tak dobrze zniósł podróz.....i że teraz szaleje z rodzinką.....Nie mogę się już doczekać Polci spotkania z dziadkami....Bawcie się dobrze a Ty odpocznij i naładuj troszkę akumulatorki bo już niedługo....zawita braciszek Jasia.....Jak będzie miał na imię bo nie wiem czy już pisałaś?????
koriander - no właśnie jak Wam sie mieszka w nowym gniazdku...
gosiagro, kasiek - udanych wyjazdów dziewczyny i spokojnych podrózy.....
gosiagro - świetny filmik z Majusią.....Żebyś wiodziała jak Polcia zaczęła rechotać na rechot Majeczki....Ale miałam ubaw.....Siedziała u mnie na kolanach i śmiała się razem z Majusia....a ja z nimi....Jęsli jutro nadal ją będzie śmieszył filmik to postaram się ja nagrać.....
adorea, hefi - torciki świetne i tak,ie smakowite.....
MagdaM - o matko!!!! Dziewczyno nie strasz nas....i tak jak piszą dziewczyny nie duś niczego w sobie....Oby nigdy więcej nic takiego się nie zdarzyło!!!!!Uważaj na siebie!!!!
kasiaj - nawet nie wiesz jak się cieszę że udało się to spotkanko.....Fajnie że mogłaś pogoadać wyżalić się i wogóle wyrwać z domu ......Super że wróciłaś do domciu zadowolona.....
karo - no no no!!!! Super!WSidziałam Twojego loczka na nk.....Słodziak!!!!Super Milenka....

A u mnie ok....Z P. już wszystko ok....Miłość kwitnie.....więc i ja odżyłam.....Dobrze że wtedy szczerze pogadaliśmy....Polcia Anioł....Naprawdę mamy złote dziecko.....Uwielbiam ją....Nie płacze nie marudzi ....śpi od 21.00 do 8.00 rano ....Nauczyła się wielu nowych rzeczy....a najbardzie lubię jak sama się kąpie w kąpieli....szoruje brzuszek i pępuszek....myje ślicznie raczki...i cieszy się przy tym nie samowicie......A jak siedzi juz w wannie to odrazu woła...Mama da.....co oznacza że chce szczoteczkę do żebów.....hihihihihi....
co do pracy....to masakra.....busy jak diabli .....padam.....no ale cóz jeszcze 3 tyg. i urlopik.....

Jagódkom i bliźniakom
z okazji ukończenia roczku
radości, miłości
życia obfitującego w piękne chwile
i spełnienia wszelkich marzeń!!!!

Rześki ranek zbudził słonko
kwiatki wstały też ochoczo
ptaszki dawno już ćwierkają
listki szumią przeuroczo

dzisiaj w dzień ten wyjątkowy
gdy najmłodszy skarb rodziny
wasz Jasio ukochany
ma swe pierwsze urodziny

wszyscy biegną z prezentami
niosą kwiatki i laurki
uśmiechami zalewają
jak deszczykiem z ciepłej chmurki

i ja składam Ci życzenia
rośnij zdrowo skarbie złoty
miej radości pełne kosze
zaś szerokim łukiem zawsze
niech mijają Cię kłopoty

zyczy BB-ciocia Gosia z Majusią:-)

Najlepsze życzenia urodzinowe także dla Natalki (kpi):tak:

dzień dobry:)
pierwsza?hehe
pragniemy Wam podziękować za życzonka wczorajsze, baardzo bardzo! Ola z Jagódką!
Natalce i Jasiowi najlepszego z okazji 1wszych urodzinek!!:*
wczoraj mieliśmy torcika, ale impreza będzie w sob, więc mogę raczej nie mieć czasu do pon....
a Jadźka dostała wczoraj koszyczek-siedzonko wiklinowe do rowera:) ale będziemy śmigać:)

Jasieńku Kochany najserdeczniejsze życzenia z okazji pierwszych urodzinek!!!!
W dniu Twojego święta powiedział baranek,
że życzy Tobie uśmiechu od ucha do ucha
i byś radośnie rozpoczynał każdy swój poranek.
A stadko małych słoników
życzy Ci codziennych zabaw bez liku.
A misio ze świnkami,
dużego tortu ze świeczkami.
Natomiast pięć małych piesków Tobie życzy
dużo zabawy i mnóstwo słodyczy,
i żebyś każdego dnia i o każdej porze,
był szczęśliwy i w dobrym humorze.
A my do życzeń się dołączamy
i sto buziaków Ci przesyłamy!!!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek również dla Natalki

reklama
Milka26 - no wlasnie u nas pogoda nie dopisala i byly i burze i zimno. Takze srednio udany urlop. Do tego mieszkalismy za centrum i ciężko mi w ciaży było przejść ten kawałek na piechote, więc siedzieliśmy głównie w ośrodku.
Karo - gratulacje awansu :)

Wszystkiego naj dla Natalki i Jasia!!

Do góry