reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

images

Dla mojego zięcia JASIA sto lat!!!!!
images
images

Dziś pierwszy kończysz rok
lecz przed Tobą cały świat!
Zawsze dąż do wytyczonego celu,
mimo iż zazdrości Ci wielu!
Otaczaj się przyjaciółmi swymi,
raduj momentami tymi,
które uśmiech Ci dają i szczęścia przysparzają!
Serce Twe niech zawsze tak czyste będzie,
a dobrych ludzi znajdziesz wszędzie!
Pamiętaj też, iż lubię Cię nad życie swoje
i oddaję Tobie wszystko co moje Życzy Gajka z rodzicami:)

reklama
Rześki ranek zbudził słonko
kwiatki wstały też ochoczo
ptaszki dawno już ćwierkają
listki szumią przeuroczo

dzisiaj w dzień ten wyjątkowy
gdy najmłodszy skarb rodziny
wasz Jasio ukochany
ma swe pierwsze urodziny

wszyscy biegną z prezentami
niosą kwiatki i laurki
uśmiechami zalewają
jak deszczykiem z ciepłej chmurki

i ja składam Ci życzenia
rośnij zdrowo skarbie złoty
miej radości pełne kosze
zaś szerokim łukiem zawsze
niech mijają Cię kłopoty

Najlepsze życzenia urodzinowe także dla Natalki (kpi):tak:
Tak pieknie napisane zyczenia, ze podpisuje sie pod nimi calym sercem, sto LAT JASIENKU!!

a u nas dlugi weekend, poniedzialek wolny wiec chyba sie tez gdzies nad morze wybierzemy (cale 20min jazdy :-))

Milka, Agi dziekuje, mieszka sie nam wspaniale, Lila moze biegac do woli, no i ten ogrod..do centrum 10 min rowerkiem, wiec jesli jednak zostaniemy tu na stale bedziemy na pewno zadowoleni z wyboru :-) A przeprowadzke Lila zniosla bardzo dobrze, w sumie przenosilismy sie 3 tyg wiec znala juz teren, pierwsze dwie noce byly dosc niespokojne

Dzis Lila dostala spozniony prezent na urodziny od wujka, konik na biegunach, normalnie zdjac sie jej nie daje!!! POLECAM na urodziny jak ktos jeszcze sie waha!!:tak:
prod_6217_1.jpg

Dziewczyny wpadłam się tylko pożegnać, trzymajcie kciuki żeby podróż dobrze minęła. Może uda mi się do was zaglądnąć;-)
Będę tęsknić:tak: trzymajcie się, wszystkim kochanym dzieciaczkom które w najbliższych dniach będą świętować roczek składam już dziś najlepsze życzenia:-):-)

Buziaki kochane:-):-):-)

Ahoj przygodo:-D:-D:-D

Gosiargo udanego urlopu

Asencja u was juz 4 a u nas jescze nie ma 3 dwojek

KasiaJ pewnie beda badac ob przed ta operacja i okaze sie czy zrobia

Cobra szalej do rana

Koriander konik super w sam raz dla maluchow , my juz mamy Chucka a moja mama zamowila na wyrost lego duplo remize strazacka caly bajer w tym ze Olaf dostanie lego remize ale dla duzych dzieci

Ercio rozchodzil sie na calego dzis chodzil ze mna w parku za reke ale co chwilka sie puszczal i szedl sam jakby testowal czy dalej umie.

Jasiowi i Natalce mega urodzinowe buziaki

reklama
Jasiowi i Natalce
z okazji ukończenia roczku
samych pięknych dni w życiu!!!
Rośnijcie zdrowo z uśmiechem na buzi....
Z dala od zmartwień i kłopotów...
W otoczeniu dobrych i życzliwych wam ludzi
...całuski dla Was...

Do góry