reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wszyscy chyba na spacerki wybyli bo taka cisza... a my siedzimy w domu, bo zaraz będzie padać... bleee... co za pogoda...

Zyrraffko
- ograniczony dostęp do BB?!!! toż to skandal!!! hehehe... ja jestem chyba od Was uzależniona, i jak by mi ktoś teraz internet zabrał to bym się chyba zapłakała!!! ;)

reklama
Polusi najpiękniejszego!

Koriander - łóżeczko fajowe.
Cobra - mieszkanko suuper. Spokojnie powoli się urządzicie:)
Kasiaj - :'( kurcze no... masakra jakaś:(

od niedzieli będę miała ograniczony dostęp do bb :-:)-:)-(straszne to będzie:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Oj nie fajnie, nie fajnie :(

ja nie bedde miala internetu od nast soboty,do prawie pazdziernika;/

A ty jak to sobie wyobrazasz? nawet sie nie waż!!!
no i ch.......... w poniedziałek idziemy na oddział już na badania, może nawet będzie biopsja szpiku robiona..............

Przykro mi i tulam Was mocno. Oby wszystko okazało sie pomyłką.

Dla Polusi najlepszosci:tak:

kasiaj-oj kiepsko kiepsko będziecie się musieli przemęczyć w tym szpitalu ale przynajmiej będie wszystko wiadomo jak porobia badania

A ja dziś wybieram się na fitnes wkońcu się zmobilizowałam i karnet wykupiony jak już zaczne to będe chodzić może troche się figura wkońcu poprawi:baffled:a i jeszcze mam dosyć karmienia cycem Zośka budzi się w nocy i ssie bez przerwy traktuje cyca jak smoka jak jej wyjme to się budzi pora się chyba za odwyczajanie nocne wziąść bo cycki mnie bolą po tyh nockach i niewyspana jestem

reklama
kasiaj :-( Co oni ci za bzdury gadają, mleko matki najlepsze nie mogłaś go niczym zarazić ani nie dożywić!!:wściekła/y:

Dla Polusi wszystkiego najlepszgo!!

koriander Ty to zawsze jakąś super okazję znajdziesz:p

Do góry