reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam się i ja:)

Asencja- gratuluję syneczka!!!:)))

Agi- na różyczkę to mi to nie wygląda, a kompetencje tamtejszych lekarzy to jakaś kpina!!!

Cobra- jak się miewasz po kolejnej nocce??? Mam nadzieje ze dzisiaj było lżej...?

Koriander- jak nocka??? Lila dała czadu?

My wczoraj podjęliśmy decyzje ze na urlop jedziemy do Turcji:) Było kilka innych propozycji, ale stanęło w końcu na tym. Baaardzo się cieszę i juz doczekać się nie mogę:)

reklama
Agi - Kochana szok!!!!! udusiłabym chyba ! Kochana tak jak Ci pisąłam wcześniej sprawdz Poluni węzły chłonne za uszkami Jak są powiększone to powinny byc wyczuwalne 2 gulki ( z wrazeniem że się poruszaja)
Koriander- Przecudne zdjęcie!!!!!!Uśmiałam się jak głupia!:) Kochana trzymam mocno kciukasy !!!!! Oby nocka minęła bezproblemowo!!!!!
Asencja- Kciuki trzymam :) I z niecierpliwością czekam cóż to za człowiek siedzi w tym brzuszku:) :)
Gosiu- Super że z Majusią lepiej:)
UWAGA UWAGA - zrobiliśmy samodzielnie 4 kroki!!!!! I całkiem nieżle zaczyna nam wychodzić samodzielne chodzenie!!!! Aż się poruyczałam jak zobaczyłam jak mój syn idzie sobie od barierki od kojca do półki na której stoją taty Kodeksy:)
Gratulacje;)Super ciekawe kiedy u nas to nastapi:)
Perfecta - gratulecje!!

UWAGA!!! BĘDZIEMY MIEĆ DRUGIEGO SYNKA :)
OGROMNE GRATULACJE:)
DUŻO ZDRÓwKA:)

ja rozpoczynam odstawianie od cyca, na razie wyeliminowałam karmienie w dzień, teraz tylko karmienie o 6 rano i przed snem zostało, gdzieś za miesiąc przed snem zacznę butlę dawać a na sam koniec ranne karmienie wyeliminuję, bo na razie mi się wstawać nie chce, żeby butlę zrobić :p

p.s. w końcu mam zwrot z podatku :D

ale się opaliłąm, twarz mnie piecze, filipowi kupiłąm krem z filtrem, nivea- w rossmanie po 20 zł w realu po 28.niezła różnica w cenie

a fifi od zająca czapkę z daszkiem dostanie:p
No to życzę powodzenia w odstawainu:)Oby poszło szybko i sprawnie;)
Ja to oduczyłam w jeden dzień:)

Witam się i ja:)

Asencja- gratuluję syneczka!!!:)))

Agi- na różyczkę to mi to nie wygląda, a kompetencje tamtejszych lekarzy to jakaś kpina!!!

Cobra- jak się miewasz po kolejnej nocce??? Mam nadzieje ze dzisiaj było lżej...?

Koriander- jak nocka??? Lila dała czadu?

My wczoraj podjęliśmy decyzje ze na urlop jedziemy do Turcji:) Było kilka innych propozycji, ale stanęło w końcu na tym. Baaardzo się cieszę i juz doczekać się nie mogę:)

O Super...my tez kiedys myśleliśmy o Turcji...a jaki region????
Moja kolezanka była w Alani i mówi, że rewelacja;)

Dzień Dobry bardzoo:)
Agi - jakby były węzły powiększone to bys na pewno wyczuła Kochana! Mam wrażenie że Ty lepiej się znasz od tych "pielęgniarko- lekarek" :) Miłej pracki oby szybko zleciało:)
Agast - Turcja super:)
Izia - Kochana niestety:( to wybrzeże zachodnipomorskie:) więc kompletnie nie po drodze a szkoda!!!!
My mamy strajk głodowy na całego. Jaś wstałz tatą dzisiaj od 6 próbowałam mu podać mleczko / kaszkę ale się nie udało:( Teraz sobie śpi. Jak wstanie zrobię 3 podejście , jak nie to podam chlebek z twarożkiem. Bidulek:( niech te zeby juz wychodzą nooooooooooooo

Lena- Marmaris:) Podobno oni są nastawieni bardzo na rodziny z dziećmi, nie ma prblemu z łózeczkiem w pokoju, są place zabaw itd. Do tego piaszczyste plaże, stosunkowo niskie ceny i widok gor podczas leżenia na plaży- bezcenne:) No i lot trwa tylko 3h :)

Lena- Marmaris:) Podobno oni są nastawieni bardzo na rodziny z dziećmi, nie ma prblemu z łózeczkiem w pokoju, są place zabaw itd. Do tego piaszczyste plaże, stosunkowo niskie ceny i widok gor podczas leżenia na plaży- bezcenne:) No i lot trwa tylko 3h :)

Ale Ci zazdroszczę:)
My może pojedziemy do CHORWACJI ale to jedna wielka niewiadoma;)

My się nad Chorwacją zastanawialiśmy ale tam same kamieniste plaże...

Gratulujemy ząbka nr 6:)) U nas od 3 miesięcy nie wyszedł zaden ząb!!! Calu czas mamy 4 sztuki:)

Ja tez sie witam, co prawda oczy na zapalki ale co tam, cyca nie dalam :-D:-D Wieczorem zajelo mi godzine by ja ululac do snu bez cyca, w sumie to zjadla kolacje o 7 i nic wiecej bo butli oczywiscie nie chciala, wiec w sumie to poszla troche na glodnego spac..No ale zasnela, potem budzila sie jakies 6 razy, srednio co godzine, ale juz maz do niej chodzil, przytulal odkladal i zasypiala. O 4 ostatni raz sie obudzila i spala do 6.40 czyli troche gorzej niz jak spi z nami, bo wtedy budzi sie przed osma. No a cycki zaraz mi gardlem wyjda takie pelne i obolale :szok::-) Ale chyba sie uda, najwazniejsze ze sie nie zlamalam i przezylam plakanie, ktore w sumie nie bylo az tak dramatyczne, az sie dziwilismy z mezem. Moze jeszcze sie nasze dziecko nauczy przesypiac noce przed ukonczeniem 15 lat :-p

Kajdusia usmialam sie wizja ciebie stojacej na glowie i podtykajacej cyca Gosi ktora go ze stoicka mina przyjmuje :-D:-D
agast Turcja to zawsze gwarantowane udane wakacje!! My sie wybieramy tam do znajomych juz od dwoch lat ale przez Lile nam sie znowu odwlecze, a szkoda bo maja tam swoj dom nad morzem, znaja wszystkie fajne zakatki, trzeba bedzie kiedys tylek ruszyc. A gdzie lecicie? juz wiadomo?
Agi juz sie nie moge doczekac twoich dni wolnego bo od razu bedzie razniej u nas na BB!!!!Milego dnia dzis kochana!

Asnecja GRATULUJE SYNECZKA!!! AZ sie lezka w oku kreci
:-):-)

edit agast aha marmaris :-) Ja bym osobiscie nie jechala do Chorwacji z maluszkiem bo te plaze rzeczywiscie nie sa takie fajne, dla starszych dzieci juz wieksza frajda bo sobie moga szukac krabow i muszelek.

Ostatnia edycja:
Perfecta gratuluje kroczkow!!!! Tez na nie czekamy na razie Lila sie "puszcza" i medytuje co dalej zrobic :-D
Agi sliczna twoja rozyczka, wyglada promiennie!
Olavip problem byl w tym ze Lila mnie nie gryzla swiadomie, tylko fakt ze gorne zabki sie przebily i jakos jej sie zmienila technika ssania i od kilku dni robily mi sie ranki na brodawkach od tego..no ale w sumie dobry powod by podjac ta decyzje..Gratuluje sprzatnietych kacikow :tak:

reklama
Do góry