reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ASNECJA - WIELKIE WIELKIE GRATKI...............KOCHANA BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!

Perfecta - ja tam nie czuję nic za uszkami.....zupełnie nic!!!!! Mi to nie wygląda na różyczkę ale co ja głupia wiem......

reklama
Perfecta - gratulacje!! Jagoda dziś już całkiem nieźle sobie radziła z chodzeniem no i w ogóle nie chce żeby ją brać na ręce tylko żeby prowadzać, albo sama się czegoś łapie:) a co do samodzielnego chodzenia to zrobi tak po 4-5kraoczków:)

Eagle sporo mnie ominelo, nawet nie widzialam ze twoj maz ma operacje nie mniej gratuluje i trzymam kciuki za pozytywne nastepne badania. Ciekawe jak Ci pojdzie 1 wrzesnia :))) jeszcze dzis pamietam ten stres jak Olaf szedl :))

Koriander Twojej mamie roznwiez zycze zdrowka tez cos przegapilam. Trzymam kciuki za pomyslne odstawianie

Cobra widze ze jestes po pierwszej dniowce a raczej nocce rezygnujesz czy walczysz dalej ?? Doczytalam masakra .....

Perfekta migrenokm mowimy a kysz:)) Kotline Klodzka zalioczylismy 2 lata temu bonba piekny zakatek Polski. Gratuluje czy to nasz pierwszy samodzielny chodzik ??!!

Asencja gratulacje !!!!

Agi to ci sie trafiola lekarka bez komentarza

OlaVip chyba musisz sie zgrac ze Zdec razem stanowicie komplet :))

U nas zaczal sie sezon parakowy :)) Ercio juz nawet jada kolacje w parku :)) Olaf buszuje z kolegami a ja biore ze soba w termosie jedzonko

olavip to zamieńmy się:) Wezmę kabelek:) Muszę chyba kupić, bo coś czuję że dopóki nie kupię to się nie znajdzie.

Agi rzeczywiście ta lekarka to jakaś porażka! Przecież z internetu to sobie sama wydrukować mogłaś.

Widzę że przygotowania u was do świąt idą pełną parą, ja natomiast nie robię nic:((( I trochę mi z tym źle... ale czasu brak na wszystko:(

ASENCJA - KOCHANA WIELLLLLLLLLKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. - wykrakałam:p:p:p mówiłam że będzie chłopak!:p

JESZCZE RAZ WIELKIE WIELKIE GRATULACJE!!!!!

zasnęli wreszcie...
Perfecta- migrena Cię opuściła mam nadzieję....Dzięki za info o zupkach bobovity, trza bedzie spróbować. A wakacje w Kotlinie Kłodzkiej cacy cacy Ja swego czasu co roku spedzałam 2 tygodnie w Dusznikach. Wielkie brawa dla Jaśka!!!!
Koriander- ano mam fajnych znajomych w A! Jak tak bardzo chcesz to wysle Ci do nich namiar na priva, a nuż się okaże, że złapiecie wspólny język :-D:-D Zdjęcie debest!!!!!Lila i ser holenderski :-D:-DI ta mina A.:-DWyślijcie tę fotkę na jakis konkurs!!! Trzymam kciuki za odcycanie, ja miałam niedawno podobny problem z poranionymi brodawkami i znalazłam sposób- karmiłam Gosię do góry nogami (na leżąco oczywiście :-D:-D(wizualizacja mi się włączyła, że niby w pionie :-D:-D:-D) i w tą stronę chwytała ładnie. Teraz jest już delikatniejsza, ale czasem jak się łapczywie rzuca to znów ją odwracam....
Asnecja- GRATULACJE, fajnie, mała różnica wieku i jedna płeć- będą się suuuper chłopaki dogadywać ( w przerwie między bójkami oczywiście ;-))
cobra- ale Ci współczuję :no: A myślałaś może, żeby gdzieś sprzątać w prywatnych domach?
Agi- załamka z tymi lekarkami :no: Dużo zdrówka dla Polci, jest urocza!
olavip- mnie Gosiak też ze 3 razy próbowała ugryźć w brodawkę i po moim stanowczym "nie" nawet dostawała podkówkę i lekko zakwiliła, ale ona rani mi brodawki nawet ich nie gryząc, ma tak wystające ząbki, że podrażniają mi cycka przy normalnym trzymaniu. Ale miałaś dziś dzień pracusia!
Milka- no to zdjecia parkowe poprosimy!

A ja dziś miałam długi dzień w pracy, uczniowie mnie wykończyli, ja kilku też ;-) A jutro z uczniami w Gdańsku będę

Witam...PIERWSZA!!!!!!
Moje SKarby śpią a ja do pracy uciekam.....Ale dziś ostatni dzień i dopiero wracam w środę do pracy...Tyle dni wolnego .......:-D
koriander - jak nocka minłęła...Udało się nie podać cyca?????Lilcia spała w swoim łóżeczku.....
kajdusia - miłego pobytu w Gdańsku!!!!!...Ależ masz słodkie dzieciaczki.....

Popisałabym jeszcze ale jestem " w lesie" ....jeszcze trochę i się spoźnię...:-)
Miłego dnia, pieknej pogody....i uśmiechu na ustach (żadnych dołów - to do Elizki)

widzę że druga!
uwaga!łazienka skończona hip hip hura!teraz biorę się za ostre porządki bo dom wygląda jak po przejściu jakiegoś tajfunu.
Perfecta zazdraszczam wakacji my w tym roku chyba nigdzie się nie wybieramy nie ukrywam że brak kasy a trzeba jeszcze chatę z zewnątrz jakoś ogarnąć.ale piszesz że będziesz nad morzem to mam nadzieję że po drodze ( bo chyba gdzieś będzie po drodze)wstąpisz na moje włości
Asencja wielkie gratki synusia o ile się nie mylę chyba chcieliście chłopca?
Agi co za kretynki te lekarki kto im dał papiery i prawo wykonywania zawodu jak takie niekompetentne
cobra współczuję takiej pracy ale w marketach już tak jest czysty kołchoz
koriander zdjęcie rewelka serowy potwór hehe

reklama
Do góry