reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

koriander - bardzo się cieszę, ze zabieg mamy się udał no i gratuluje Lilci tak pięknego przyrostu wagi:tak: a jak jej idzie popychanie krzesełka:-D

Lencja czyżby zmasowany atak ząbków;-) a jak dzisiaj z gorączką? wiem, ze do rozwoju dziecka masz bardzo mądre podejście, więc nic już dodawać o wyjątkowości każdego dziecka nie będę;-)

eagle - super, że się odezwałaś, na pewno teraz masz urwanie głowy; cieszę się, ze zabieg przebiegł pomyślnie i życzę aby najczarniejszy scenariusz z zastawką się nie spełnił:no: trzeba myśleć pozytywnie, bo to naprawdę pomaga:tak::tak: coś o tym wiem! buziaki dla Was! A i gratuluje Tomciowi zębolka a Asi przedszkola, ciekawe czy moja Majusia do żłobka się dostanie?

Kajdusia
- gratuluje Gosi superowych postepów:tak:, tez bym chciała żeby mnie fajna koleżanka z Amsterdamu z mężem i córeczką odwiedziła:tak::tak::tak:

cobra - aż tak źle?

bardzo .zle

reklama
Myslelismy mysleliśmy z mężem jak to bedzie w te wakacje , bo mieliśmy zaklepany domek na mazurach ale... I do rodziny mojej musimy jechac pokazać Jaśka i nad morze do psiapiółki i te mazury. Za duzo wojaży jak dla Jaśka , więc wpadłam na pomysł by poszukać czegoś w Kotlinie Kłodzkiej i się znalazło:) Tylko moje ciocie , babcia itp nie bardzo zadowoleni że nie u nich tylko gdzieś w pensjonacie będziemy. A ja nie chciałam "kłopotu" robić:) Pewnie będziemy jeżdzić jak szaleni po rodzinie i se "odpoczniemy":) Ale ja się ciesze przepotwornie bo do "swoich" jade:)

Lenka- Komputer w naprawie? Czy mąż Twój sobie poradzi z tymi trojanami?
Agi , Gosia - Jak się mają Wasze Dziewczynki dzisiaj??? Mam nadzieję ze gorączka nie wróciła! A wysypka minie "ino myk":)
Hefi- superaśne Dziewczyny !!!!!!
Kochane Wrocławianki Udaję się na wypoczynek w sierpniu jednak do Kotliny Kłodzkiej ! Może udałoby nam się spotkac "po drodze"???

dzięki, po gorączce nie ma ani śladu:-) a wysypka jeszcze jest
ja oczywiście się pisze na spotkanie:tak::tak:
a jak ci idzie biznes allegrowy?

Dzien dobry, mam nadzieje ze u was tez pelnia lata bo az mi wstyd tak sie opalilam
laugh.gif

Agi jak Polusia, bo doczytalam ze Maja juz w formie
happy.gif

Kajdusia co???? Masz fajnych znajomych w A. i nie dalas mi namiarow?? Ja tu sama z wozkiem latam a moglabym przynajmniej z kims pogadac..
realmad2.gif
realmad2.gif
wink2.gif
wink2.gif
wink2.gif
Juz sie nie moge doczekac wakacji, Malgosia ma tak rozkoszny usmiech ze sie napatrzec nie moge
gosiagro
laugh.gif
laugh.gif
kto wie moze cie odwiedzi. A Lila teraz glownie wzdluz scian i mebli sie przemieszcza i tylko kombinuje jak tu cos z szuflad wyciagnac zeby mama nie widziala

Perfecta zapowiadaja sie niezle wakacje!! Fajnie jak uda sie wam spotkac we Wrocku , no i kochana rodzinke poodwiedzasz, na pewno pozwola ci poleniuchowac!
Lena a to pech, co to za samochodzik byl , z naga babka na karoserii??
biggrin.gif

cobra mam nadzieje ze juz tam nie musisz wiecej isc, a moze jak nocki ci odpowiadaja to sprobuj na portierni w recepcjach hotelowych itp, glownie sie siedzi przed komputerem a placa chyba troche lepiej..

A ja od dzis nie daje cyca.. Przez to ze Lili wyszly gorne zabki tak mi zaczela ranic brodawki ze kazde karmienie konczy sie moim wyciem z bolu, gorzej niz jak zle lapala po urodzeniu
unhappy.gif
Dzis z tego powodu zasnela dopiero o 3 po poludniu, bo rano zawsze dostawala piers,a nocy pewnie w ogole nie przespi, bo przy okazji bedziemy ja uczyc spania we wlasnym lozeczku a nie z nami. Trzymajcie kciuki zeby jak najkrocej to trwalo
sorry2.gif
Szkoda ze tak to sie musi zakonczyc, ale niestety z przyjemnych chwil karmienie zamienilo sie w makabre ..

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie :)
gosiagro - dobrze, ze już lepiej ze zdrówkiem :)
koriander - powodzenia w nocy i zeby Lila dobrze zniosła rozstanie z cyckiem
Perfecta - widac, ze w wakacje nie bedziecie sie nudzic :)
eagle - dobrze, ze zabieg sie udal :)

O 20 jade do ginekologa i zobacze czy wszystko z robaczkiem naszym dobrze i mam nadzieje, ze ładnie pokarze czym jest ;) Od razu wam napisze!

Witajcie,

koriander no chciałabym wkońcu! Ale ten kabelek od aparatu to diabeł gdzieś ogonem przykrył;-)

eagle dobrze że u męża już wszystko na dobrej drodze:-)

lena z tymi trojanami to dałaś czadu.

cobra współczuję:-( To tylko tak raz, czy będziesz już tak częściej pracować?

Asnecja to czekamy na relację;-)

Witajcie,

koriander no chciałabym wkońcu! Ale ten kabelek od aparatu to diabeł gdzieś ogonem przykrył;-)

eagle dobrze że u męża już wszystko na dobrej drodze:-)

lena z tymi trojanami to dałaś czadu.

cobra współczuję:-( To tylko tak raz, czy będziesz już tak częściej pracować?

Asnecja to czekamy na relację;-)

podpisalam umowe az o piatku ,i raczej trudno jest ja rozwiazac,bez placenia im odszkodowania..

mam takie odciski na stopach,ze ledwo chodze,nie spalam od dawna.a jeszcze musze dzisiaj tam zasuwac;/
i za co?? za 46zl

koriander do pracy na recepcji,portierni chca zazwyczaj min srednie,i angielski :p

podpisalam umowe az o piatku ,i raczej trudno jest ja rozwiazac,bez placenia im odszkodowania..

mam takie odciski na stopach,ze ledwo chodze,nie spalam od dawna.a jeszcze musze dzisiaj tam zasuwac;/
i za co?? za 46zl

koriander do pracy na recepcji,portierni chca zazwyczaj min srednie,i angielski :p

:-( A to jest jakaś umowa na okres próbny?
Podziwiam jak ty po takiej nocce funkcjonujesz w dzień z dzieckiem. Ja to bym spała na siedząco.

:-( A to jest jakaś umowa na okres próbny?
Podziwiam jak ty po takiej nocce funkcjonujesz w dzień z dzieckiem. Ja to bym spała na siedząco.

3 kawy i 2litry tigera pomagaja:D teraz mam chwile dla siebie,bo mama poszla z kuba do piaskownicy,ale nie moge isc spac,bo bede jeszcze bardziej spiaca.

umowa o dzielo :/ nawet nie zlecenie...

reklama
Do góry