reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hehe lubie takich:)

:D

jego twarz jest nie do podrobienia:D
ale z bransoletkami przesadzil... ;p

25-lecie Cezarego Pazury
niedziela, 17.04.2011 r.
17.04.2011, godzina 19:30
Organizator:
"Bako" Agencja Artystyczno-Reklamowa Grzegorz Konieczny
ul. Poranek 13c/4
60-338 Poznań
http://www.agencjabako.pl
Występują: Cezary Pazura, Paweł Małaszyński, Piotr Bałtroczyk, Jerzy Kryszak, Ani Mru Mru, Kabaret Moralnego Niepokoju, Kabaret Młodych Panów, Grzegorz Halama, LiveClub.
Bilety w cenie 40 zł, 65 zł, 80 zł, 95 zł oraz 120 zł do nabycia na http://biletynakabarety.pl oraz w Arenie.

aaa teraz wiem czemu ich dzisiaj spotkalam :D

boziu jak te dzieciaczki biedne gorączkują .
zdrówka dla wszystkich!!!
W końcu mam trochę czasu na poczytanie i popisanie bo już mi tego brakowało.
Nadal walczę z łazienką ale jestem na finiszu więc jutro wszystkie wykończenia i finito od wtorku wielkie porządki bo chata brudem zarasta:-Da święta za pasem mam nadzieję że się wyrobię jak nie to trudno
ciekawe jak kasiek brrrrrrrrrrrr 7 godz ja bym do głowy dostała a gdzie tu jeszcze z dzieckiem
zapomniałam byłam wczoraj z dzieciakami u kuzyna który ma synka rok i 5 miesięcy i byłam w szoku bo mój Michał jest od niego wyższy śmiesznie to wyglądało mniejszy a biegał wokół mojego i przynosił mu zabawki a ten siedział albo leżał sobie

Ostatnia edycja:
Na razie jest 37,0 ale 2 godziny temu dostała calpol (bo jak wstała ze spania było 39,0)więc pewnie jeszcze on działa....Dzięki za zainteresowanie dziewczyny.....
Mnie chyba też coś łapie ....bo głowa mi pęka....A jeszcze jutro mam ten ważny dzien w pracy.....ale chyba nie pojdę na ta kolacje klienta bo przecież Poli nie zabiorę....(mam nadzieję że ten facet zrozumie)...
Gosiu - a jak Maja????? Mam nadzieję że chociaż ona lepiej....

Aha mam pytanko:
Dziewczyny, których dzieci miały gorączkę...kąpałyście wtedy dzieciaczki....i jeśli tak to w jakiej wodzie...chodzi mi o temeraturę wody....Czy była chłodniejsza niż zawsze???? I np. niższa troszkę od temperatury ciała dziecka????

Niby wychodza po 3 dniach....ale z tego co czytam co dziecko to naczej:)
Dzisiaj niedziela pamlowa a Gaja w kościole konsumowała palmę;)

U nas to samo:-) Albo jeszcze stokrotki pod kościołem to ulubiony smakołyk.
Fajnie się Gajka schowała wśród tych kabli:)

Wszystkim chorym dzieciaczkom życzę dużo zdrówka!;-)

Komputer mi wczoraj padł, cały system się rozsypał, jak nie brak internetu to komputer, masakra, niestety nadal kabelka od aparatu nie znalazłam:-(

Szkoda że już weekend się skończył... Teraz trzeba znowu cały tydzień czekać na następny:(

reklama
Aha mam pytanko:
Dziewczyny, których dzieci miały gorączkę...kąpałyście wtedy dzieciaczki....i jeśli tak to w jakiej wodzie...chodzi mi o temeraturę wody....Czy była chłodniejsza niż zawsze???? I np. niższa troszkę od temperatury ciała dziecka????

Ja dziś kąpałam Nelcię, która też ma temperaturę i woda była cieplejsza niż zwykle, miała o 1 stopień mniej niż temperatura ciała Nelki.

Ostatnia edycja:
Do góry