reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
macierzyństwo wg. Chylińskiej : Wychowanie dziecka - pytania i odpowiedzi
miałam dzisiaj włosy pofarbować ale już mi sie nie chce )
miałam dzisiaj włosy pofarbować ale już mi sie nie chce )
Ostatnia edycja:
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
olavip Wiem, jak ci ciężko. My się z P. mijamy :-( Ostatnio 6 dni się nie widzieliśmy, jeden wieczór razem i teraz znowu 4 się nie zobaczymy:-(
agast śliczne córeczki Jadzia ma cudne rzęski.
magdam, gosiagro U nas też ostatnio gorzej z zasypianiem i mała jęczy przez sen:-(
kasiaj Co z hematologiem?
kreatorka A jak twoja sesja? Skończyła się na samych 5?
zyrraffka Dekoracje na chrzest już zaplanowane? A propos swojskiego jedzenia- mama P. w marcu przysłała nam paczkę z własnorobnymi kiełbasami i szynkami. Nie mogę się doczekać, kiedy wszystko zjemy, bo cały zamrażalnik i lodówka przeszły zapachem wędzarni;-)
1050 to za mało? Emilka też mniej więcej tyle przybiera, może nawet mniej. Jak się zrobi cieplej i mniej rzeczy trzeba będzie małej ubierać, to się wybiorę na ważenie.
nadika Gratuluję raczkowania
koriander Ten fotelik, co macie, to można też na "męskim" rowerze montować? Bo ja mam rower z ramą prostą, damek nie lubię:-) Wprawdzie mam koszyk z przodu, ale na rzecz fotelika z niego chętnie zrezygnuję. Wolałabym fotelik montowany z przodu taki jak twój, żeby mieć małą cały czas na oku. Jakiej firmy masz? Też jest od 9kg jak te foteliki na tył? Moja mała to taką wagę pewnie nieprędko osiągnie
agast śliczne córeczki Jadzia ma cudne rzęski.
magdam, gosiagro U nas też ostatnio gorzej z zasypianiem i mała jęczy przez sen:-(
kasiaj Co z hematologiem?
kreatorka A jak twoja sesja? Skończyła się na samych 5?
zyrraffka Dekoracje na chrzest już zaplanowane? A propos swojskiego jedzenia- mama P. w marcu przysłała nam paczkę z własnorobnymi kiełbasami i szynkami. Nie mogę się doczekać, kiedy wszystko zjemy, bo cały zamrażalnik i lodówka przeszły zapachem wędzarni;-)
1050 to za mało? Emilka też mniej więcej tyle przybiera, może nawet mniej. Jak się zrobi cieplej i mniej rzeczy trzeba będzie małej ubierać, to się wybiorę na ważenie.
nadika Gratuluję raczkowania
koriander Ten fotelik, co macie, to można też na "męskim" rowerze montować? Bo ja mam rower z ramą prostą, damek nie lubię:-) Wprawdzie mam koszyk z przodu, ale na rzecz fotelika z niego chętnie zrezygnuję. Wolałabym fotelik montowany z przodu taki jak twój, żeby mieć małą cały czas na oku. Jakiej firmy masz? Też jest od 9kg jak te foteliki na tył? Moja mała to taką wagę pewnie nieprędko osiągnie
Ostatnia edycja:
koriander
Fanka BB :)
lekarz wam powiedzial ze to za malo?, w tym wieku maluchy juz wolniej przybieraja.od 14 grudnia przybrał 1050
w,
koniczynko maz tez na swoim zamontuje zebysmy sie mogli wymieniac, rama nie stanowi problemu. Rowniez koszyk, ja w weekend sie zabawie znowu w mechanika bo nie potrafie bez koszyka jezdzic, krzeselko jest za kierownica a koszyk z przodu wiec rowniez nie ma przeciwskazan :-)koriander Ten fotelik, co macie, to można też na "męskim" rowerze montować? Bo ja mam rower z ramą prostą, damek nie lubię:-) Wprawdzie mam koszyk z przodu, ale na rzecz fotelika z niego chętnie zrezygnuję. Wolałabym fotelik montowany z przodu taki jak twój, żeby mieć małą cały czas na oku. Jakiej firmy masz? Też jest od 9kg jak te foteliki na tył? Moja mała to taką wagę pewnie nieprędko osiągnie
Firma sie nazywa Bobike a co do wagi to nie wiem, Lila pewnie cos kolo 9kg wazy teraz, nie widze zeby byla za "krotka" lub za lekka do siedziska.
olavip, wspolczuje rozstan, ale jeszcze kilka godzin i bedziecie razem
zyrraffka
Szczęśliwa mama
trzecia dzień dobry.
Mąż wyszedł do pracy a Łukasz go szukał jak usłyszał zamykające się drzwi. Teraz maltretuje motyla.
Mąż wyszedł do pracy a Łukasz go szukał jak usłyszał zamykające się drzwi. Teraz maltretuje motyla.
zyrraffka
Szczęśliwa mama
:-)
reklama