bakteria
Fanka BB :)
Jak się kupiło na allegro 10 w dobrej cenie, to warto się cieszyć każdego dnia coraz ciemniejszą kreseczkąA czemu Wy robicie po parę testów?![]()
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się kupiło na allegro 10 w dobrej cenie, to warto się cieszyć każdego dnia coraz ciemniejszą kreseczkąA czemu Wy robicie po parę testów?![]()
Ja zrobiłam dwa tego samego dniaA czemu Wy robicie po parę testów?
Ja zrobiłam jeden, Ty kilka...
Testy w tą stronę się nie mylą, hihi
Jak się kupiło na allegro 10 w dobrej cenie, to warto się cieszyć każdego dnia coraz ciemniejszą kreseczką![]()
Dziękuję
A jak się w ogóle czujesz?
Czuję się świetnie, jestem wyspana, wypoczęta, choć śpię mniej niż zwykle, nie mam żadnych zachcianek, anie mnie nie mdli ;-)
Zauważyłam tylko, że po śniadaniu mam jakby lekką zgagę, ale szybko mija.
Bolą mnie piersi, ale przynajmniej w końcu są duże :-)
Zobaczymy jak będzie dalej, mam nadzieje, że to niczego złego nie wróży i że całą ciążę będę się dobrze czuła.
A jak u Ciebie?
Dziewczyny, które saza granicami PL - bardzo was podziwiam, że nie chodzici do lekarza, wogóle to jakies dziwne tam zwyczaje maja, ale ostatnio mój gin mi powiedział własnie, że w PL pomaga sie wszystkim kobietom w ciązi , bo na zachodzie to dopiero od 12-13 tygodnia dopiero. Masakra. ja plamilam w 6 tygodniu, wiec będąc za granicą, nikt by mi nie pomógl.
hehe, nie, nie wszystkieno tak
Zostawisz sobie na pamiątkę.
Wszystkie 10 zrobiłaś?![]()
hehe, nie, nie wszystkieWiesz, skoro mam 2 tygodnie do wizyty u lekarza, to wolę to sobie rozłożyć w czasie (tzn. testowanie), żeby móc się uspokajać, że dzidzia tam faktycznie jest i razem czekamy na USG ;-)
Dziewczyny, a Wy po jakim czasie od - powiedzmy - pierwszego pozytywnego testowania odwiedziłyście ginegologa??
Ja zaraz tego samego dnia. Rano zrobiłam test i jak wyszedł pozytywnie to od razu dzwoniłam do mojego lekarza i umówiłam się na wizytę. Prywatnie oczywiście tylko był termin ale nie chciałam czekaćhehe, nie, nie wszystkieWiesz, skoro mam 2 tygodnie do wizyty u lekarza, to wolę to sobie rozłożyć w czasie (tzn. testowanie), żeby móc się uspokajać, że dzidzia tam faktycznie jest i razem czekamy na USG ;-)
Dziewczyny, a Wy po jakim czasie od - powiedzmy - pierwszego pozytywnego testowania odwiedziłyście ginegologa??
aha... czyli powiedzmy, byłaś ok. 5 tygodnia i 5 dnia ciąży (wg Twojego suwaczka)... No, ja powinnam być na wizycie u ginekologa ok. 2 dni później, tj. zaczynając 6 tydzień. A więc chyba jednak optymalnie, choć wydaje mi się to tak odległy termin...Ja test zrobiłam 3 października, 5 października hcg Bete a na 8 miałam termin u ginekologa