reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Hejka, ja tylko na moment bom w pracy!
zyrraffka - gratki wielkie dla mojego zięcia....Zuch!!!! Co do przewijania, to pod tym względem Pola i Łukaszek zgrali się świetnie...U mnie to też granicy z cudem....Ale jak dam jej coś do rączek, zwłaszcza jej szcoteczkę do włosów albo jej bucik to jest nieco lepiej .....
klementinka - bawcie sie dobrze i odpocznij mamuśka.....
gosiagro - to zapowiada sie ciekawy weekend....Jejku takie bieganie po sklepach za mebelkami dla dzidziusia musi być ekscytujące....Ach wspomnień czar!!!!
aisa - gratki dla Basieńki!!!!
kasiulka - ależ słodka Hanusia!!!! I te jej cudowne ząbalki!!!!
ewela - buziaki dla Dzinksa!!!
Zmykam do pracy.....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
zyrraffka - gratki wielkie dla mojego zięcia....Zuch!!!! Co do przewijania, to pod tym względem Pola i Łukaszek zgrali się świetnie...U mnie to też granicy z cudem....Ale jak dam jej coś do rączek, zwłaszcza jej szcoteczkę do włosów albo jej bucik to jest nieco lepiej .....
klementinka - bawcie sie dobrze i odpocznij mamuśka.....
gosiagro - to zapowiada sie ciekawy weekend....Jejku takie bieganie po sklepach za mebelkami dla dzidziusia musi być ekscytujące....Ach wspomnień czar!!!!
aisa - gratki dla Basieńki!!!!
kasiulka - ależ słodka Hanusia!!!! I te jej cudowne ząbalki!!!!
ewela - buziaki dla Dzinksa!!!
Dzisiejszym solenizantom samych cudownych chwil w życiu,
100 lat, 100 lat
100 lat, 100 lat
Zmykam do pracy.....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
C
cobra18
Gość
kuba pije od paru mc juz.Asnecja ja zbam osoby które juz po roku przeszły na zwykłe ja zamierzam po dwóch
dziewczyny wybieram sie jutro na basen i dzialke ojczyma na grila;D
kuba pije od paru mc juz.
I nic mu nie jest? Ma problemy z brzuszkiem? Jest jakakolwiek różnica w reakcji organizmu? No bo ja chcialabym, a się boje
solenizantom najjlepszego!!
asencja - co do mleka to też daje zwykłe..zwłaszcza,że moi rodzice mają gospodarstwo i mleczko 1wsza klasa. Fakt faktem nie dużo bo jedną butlę wieczorem.też się bałam trochę czy jakoś zareaguje negatywnie, ale jest ok.
zyraffka - gratuluję raczkowania i akuku
klementinka - super że wyjeżdżacie! mam nadzieję, że odpoczniecie
aisa - wow super, że maluda już chodzi!gratuluję!
kasiulka - ale Hania jest super dziewczyna! faktycznie na dużą wygląda!
co do zmiany pieluszki to też ostatnio mamy problem...wierci się i ucieka po całym łóżku.
asencja - co do mleka to też daje zwykłe..zwłaszcza,że moi rodzice mają gospodarstwo i mleczko 1wsza klasa. Fakt faktem nie dużo bo jedną butlę wieczorem.też się bałam trochę czy jakoś zareaguje negatywnie, ale jest ok.
zyraffka - gratuluję raczkowania i akuku
klementinka - super że wyjeżdżacie! mam nadzieję, że odpoczniecie
aisa - wow super, że maluda już chodzi!gratuluję!
kasiulka - ale Hania jest super dziewczyna! faktycznie na dużą wygląda!
co do zmiany pieluszki to też ostatnio mamy problem...wierci się i ucieka po całym łóżku.
zyrraffka
Szczęśliwa mama
aisa- gratuluję!! super, ze mała już chodzi
dziewczyny u mnie nie pomaga danie zabawki czy nawet ulubionych kabelków i "gadżetów" taty. Czasem jak jestem mocno zmęczona to włączam mu teledysk taniec połamaniec i mogę spokojnie go przewinąć i ubrać.
dziewczyny u mnie nie pomaga danie zabawki czy nawet ulubionych kabelków i "gadżetów" taty. Czasem jak jestem mocno zmęczona to włączam mu teledysk taniec połamaniec i mogę spokojnie go przewinąć i ubrać.
badaicka
Paulusia i Filipek
od kiedy można zacząć przestawiać dziecko na zwykłe mleko? Bo wyczytałam, że jak skończy roczek, a pediatra powiedziała, że co najmniej 1,5...wiec już sama nie wiem...
Czy tez macie czasem wrażenie, ze pediatrzy muszą pracują za jakąś karę...?
Mój Fiju pije zwykłe mleko od stycznia-1 butla w nocy z kleikiem kukurydzianym i czasem z rana kolejna.
Podaję mleko 3,2%-najpierw je rozcieńczałam pół na pół z woda a teraz już takie prosto z kartona pije. Oczywiscie mleko przegotowuje
Lenuszka
Mamusia Gajusi
I nic mu nie jest? Ma problemy z brzuszkiem? Jest jakakolwiek różnica w reakcji organizmu? No bo ja chcialabym, a się boje
dlaczego chcesz tak przejsc na zwykłe??
reklama
dlaczego chcesz tak przejsc na zwykłe??
Z kilku powodów:
- prościej (nie używałam "normalnych" przetworów z mleka, tylko kupowałam te specjalne w słoiczku)
- wygodniej (szczególnie, jak gdzieś jedziemy)
- taniej (nie ukrywajmy, że to mleko jest o wiele droższe od normalnego. Rozumiem, ze jak był mniejszy i jeszcze przez jakiś czas może będzie potrzebował modyfikowanego, ale jakoś nie wierze, że musi mieć modyfikowane az do skończenia 3rz, jak to wypisują. Poza tym jak pojawi się drugie dziecko, to kupować dwa rodzaje mleka...)
- i jeszcze z kilka powodów, których nie umiem ładnie opisać