reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie kobitki

Pozdrawiamy z dzinksem dzinks.jpg :-)

Wszystiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów :*

reklama
emalia no wlasnie mialam ci pisac dlaczego nie dasz sobie troszke wytchnienia, jeszcze cos sobie oberwiesz robiac to oczko :-( Powinnas lezec i pachniec na kanapie i regenerowac sily kochana!

Perfecta nie spiesz sie jesli masz malo czasu to takie rzeczy poczekaja, milego spacerowania bez bolesci i zaciskania zebow :-)

zaraz w dzien dobry tvn beda mówili o skazie białkowej jak kogos ten temat interesuje

ponawiam prosbe o odpowiedz na moje pytanie;-(((((

popłakałam się dzisiaj ze szcęscia. Łukasz przyraczkował do mnie z pokoju do kuchni. Wołałam do niego aku ku żeby go zachęcić a on do mnie - a kuk ku. W szoku jestem:)) Po drodze zerwał kawałek tapety w przedpokoju, widzę, ze jemu tak samo się nie podoba jak mnie:)))
Gosiu a jeszcze wczoraj pisałaś ze lada dzień ruszy:)))

jak sliczna panienka;-))))

musze sie poradzić Was, mała ma na czupku głowy pod włosami czerwony placek, taka zaczerwieniona skórę ale zadnej skorupy czy suchego naskórka no i zaczeła sie po tym drapac, szczególnie w nocy ,mysle ze to ja przebudza - posmarowałam narazie emolium kremem ale to natłusciło włosy strasznie wiec bede musiała je potem umyc, od poczatku kapie ja w emolium i johnsonie nic nie zmieniałam.....ma któras jakis pomysł co z tym zrobić?????????????????

liliti ja nie odpisywałam bo nie mam pomysłu co to może być:( mam nadzieję, ze znajdziesz odpowiedź, tym bardziej że swędzi małą.

kasiulka- zachwycam się zdjęciem \hani, jaka ona śliczniutka:)))jak poważnie wygląda:))

koriander- u mnie to samo z pobudkami i dwa razy cyc. Ciekawa jestem kiedy prześpimy całą noc.

ewela- również pozdraiwamy z Łukaszkiem:)

ja dopiero śniadanie jem, coś Łukaszek dzisiaj później drzemkę zrobił

jak sliczna panienka;-))))

musze sie poradzić Was, mała ma na czupku głowy pod włosami czerwony placek, taka zaczerwieniona skórę ale zadnej skorupy czy suchego naskórka no i zaczeła sie po tym drapac, szczególnie w nocy ,mysle ze to ja przebudza - posmarowałam narazie emolium kremem ale to natłusciło włosy strasznie wiec bede musiała je potem umyc, od poczatku kapie ja w emolium i johnsonie nic nie zmieniałam.....ma któras jakis pomysł co z tym zrobić?????????????????
moze ciemieniucha sie zaczyna, podobno dziala oliwka na glowe plus czapeczka bawelniana, potrzymac to jakas chwile a potem umyc wloski

dzisiejszym solenizantom najlepsze zyczenia i moc buziakow przesylamy

ide dalej sie pakowac, jutro wyjazd

popłakałam się dzisiaj ze szcęscia. Łukasz przyraczkował do mnie z pokoju do kuchni. Wołałam do niego aku ku żeby go zachęcić a on do mnie - a kuk ku. W szoku jestem:)) Po drodze zerwał kawałek tapety w przedpokoju, widzę, ze jemu tak samo się nie podoba jak mnie:)))
Gosiu a jeszcze wczoraj pisałaś ze lada dzień ruszy:)))

super!!!! wielkie gratulacje!!:-):-) cieszę się:-)

[/B][/I][/U]ide dalej sie pakowac, jutro wyjazd
[/COLOR]

udanego weekendu:-)

Witam :)
Właśnie wróciliśmy od pediatry. Nasz szkrab wazy 10,600 i mierzy 80cm :) Wczoraj mierzyliśmy rozmiar stopy i już musi nosić buciki o rozmiarze 20 :) Mamy wit. D podawać do maja i potem na lato przerwa.
Jak myślicie - od kiedy można zacząć przestawiać dziecko na zwykłe mleko? Bo wyczytałam, że jak skończy roczek, a pediatra powiedziała, że co najmniej 1,5...wiec już sama nie wiem...
Czy tez macie czasem wrażenie, ze pediatrzy muszą pracują za jakąś karę...?

Kasiulka_1980 - a ile Hania ma?? 3 latka?? ;) Strasznie duża panienka :)
ewela28 - fajne zdjęcie :)
zyrraffka - brawo dla Łukaszka :)

Wszystkiego naj dla Filipka i Zuzi!!

oj tak asencja u mnie jest dwóch pediatrów, jeden jest swietny a ten drugi (zawsze na niega trafiamy) pracuje z przymusu, jest beznadziejny, nie cierpię tego człowieka, niczego się nie można dowiedzieć, bo nie ma czasu, bo następni pacjenci czekają.

dziewczyny jaki macie sposób na swoje maluchy żeby założyć pieluszkę ubrać?? Ja cała mokra jestem po akcji-przewijanie-ubieranie. Moje dziecko wrzeszczy jak najęte, bo jak tylko poczuje gołą pupę to uciekinier w niego wstępuje i wyrywa się jak tylko potrarfi- a potrafi całkiem nieźle.
Moze jest jakiś sposób na wiercipiętki niecierliwiętki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry