reklama
koriander
Fanka BB :)
emalia no wlasnie mialam ci pisac dlaczego nie dasz sobie troszke wytchnienia, jeszcze cos sobie oberwiesz robiac to oczko :-( Powinnas lezec i pachniec na kanapie i regenerowac sily kochana!
Perfecta nie spiesz sie jesli masz malo czasu to takie rzeczy poczekaja, milego spacerowania bez bolesci i zaciskania zebow :-)
Perfecta nie spiesz sie jesli masz malo czasu to takie rzeczy poczekaja, milego spacerowania bez bolesci i zaciskania zebow :-)
C
cobra18
Gość
chetnie bym pomogla,ale trzeba czekac rok po zrobieniu kolczykow czy tatuazu;/Dziewczyny, pozwolicie że to wkleję na nasz wątek!!!!
zyrraffka
Szczęśliwa mama
popłakałam się dzisiaj ze szcęscia. Łukasz przyraczkował do mnie z pokoju do kuchni. Wołałam do niego aku ku żeby go zachęcić a on do mnie - a kuk ku. W szoku jestem) Po drodze zerwał kawałek tapety w przedpokoju, widzę, ze jemu tak samo się nie podoba jak mnie))
Gosiu a jeszcze wczoraj pisałaś ze lada dzień ruszy))
liliti ja nie odpisywałam bo nie mam pomysłu co to może być mam nadzieję, ze znajdziesz odpowiedź, tym bardziej że swędzi małą.
kasiulka- zachwycam się zdjęciem \hani, jaka ona śliczniutka))jak poważnie wygląda)
koriander- u mnie to samo z pobudkami i dwa razy cyc. Ciekawa jestem kiedy prześpimy całą noc.
ewela- również pozdraiwamy z Łukaszkiem
ja dopiero śniadanie jem, coś Łukaszek dzisiaj później drzemkę zrobił
jak sliczna panienka;-))))
musze sie poradzić Was, mała ma na czupku głowy pod włosami czerwony placek, taka zaczerwieniona skórę ale zadnej skorupy czy suchego naskórka no i zaczeła sie po tym drapac, szczególnie w nocy ,mysle ze to ja przebudza - posmarowałam narazie emolium kremem ale to natłusciło włosy strasznie wiec bede musiała je potem umyc, od poczatku kapie ja w emolium i johnsonie nic nie zmieniałam.....ma któras jakis pomysł co z tym zrobić?????????????????
liliti ja nie odpisywałam bo nie mam pomysłu co to może być mam nadzieję, ze znajdziesz odpowiedź, tym bardziej że swędzi małą.
kasiulka- zachwycam się zdjęciem \hani, jaka ona śliczniutka))jak poważnie wygląda)
koriander- u mnie to samo z pobudkami i dwa razy cyc. Ciekawa jestem kiedy prześpimy całą noc.
ewela- również pozdraiwamy z Łukaszkiem
ja dopiero śniadanie jem, coś Łukaszek dzisiaj później drzemkę zrobił
Klementinka
moze ciemieniucha sie zaczyna, podobno dziala oliwka na glowe plus czapeczka bawelniana, potrzymac to jakas chwile a potem umyc wloskijak sliczna panienka;-))))
musze sie poradzić Was, mała ma na czupku głowy pod włosami czerwony placek, taka zaczerwieniona skórę ale zadnej skorupy czy suchego naskórka no i zaczeła sie po tym drapac, szczególnie w nocy ,mysle ze to ja przebudza - posmarowałam narazie emolium kremem ale to natłusciło włosy strasznie wiec bede musiała je potem umyc, od poczatku kapie ja w emolium i johnsonie nic nie zmieniałam.....ma któras jakis pomysł co z tym zrobić?????????????????
dzisiejszym solenizantom najlepsze zyczenia i moc buziakow przesylamy
ide dalej sie pakowac, jutro wyjazd
popłakałam się dzisiaj ze szcęscia. Łukasz przyraczkował do mnie z pokoju do kuchni. Wołałam do niego aku ku żeby go zachęcić a on do mnie - a kuk ku. W szoku jestem) Po drodze zerwał kawałek tapety w przedpokoju, widzę, ze jemu tak samo się nie podoba jak mnie))
super!!!! wielkie gratulacje!!:-):-) cieszę się:-)
[/B][/I][/U]ide dalej sie pakowac, jutro wyjazd
[/COLOR]
udanego weekendu:-)
Witam
Właśnie wróciliśmy od pediatry. Nasz szkrab wazy 10,600 i mierzy 80cm Wczoraj mierzyliśmy rozmiar stopy i już musi nosić buciki o rozmiarze 20 Mamy wit. D podawać do maja i potem na lato przerwa.
Jak myślicie - od kiedy można zacząć przestawiać dziecko na zwykłe mleko? Bo wyczytałam, że jak skończy roczek, a pediatra powiedziała, że co najmniej 1,5...wiec już sama nie wiem...
Czy tez macie czasem wrażenie, ze pediatrzy muszą pracują za jakąś karę...?
Kasiulka_1980 - a ile Hania ma?? 3 latka?? Strasznie duża panienka
ewela28 - fajne zdjęcie
zyrraffka - brawo dla Łukaszka
Wszystkiego naj dla Filipka i Zuzi!!
Właśnie wróciliśmy od pediatry. Nasz szkrab wazy 10,600 i mierzy 80cm Wczoraj mierzyliśmy rozmiar stopy i już musi nosić buciki o rozmiarze 20 Mamy wit. D podawać do maja i potem na lato przerwa.
Jak myślicie - od kiedy można zacząć przestawiać dziecko na zwykłe mleko? Bo wyczytałam, że jak skończy roczek, a pediatra powiedziała, że co najmniej 1,5...wiec już sama nie wiem...
Czy tez macie czasem wrażenie, ze pediatrzy muszą pracują za jakąś karę...?
Kasiulka_1980 - a ile Hania ma?? 3 latka?? Strasznie duża panienka
ewela28 - fajne zdjęcie
zyrraffka - brawo dla Łukaszka
Wszystkiego naj dla Filipka i Zuzi!!
zyrraffka
Szczęśliwa mama
oj tak asencja u mnie jest dwóch pediatrów, jeden jest swietny a ten drugi (zawsze na niega trafiamy) pracuje z przymusu, jest beznadziejny, nie cierpię tego człowieka, niczego się nie można dowiedzieć, bo nie ma czasu, bo następni pacjenci czekają.
dziewczyny jaki macie sposób na swoje maluchy żeby założyć pieluszkę ubrać?? Ja cała mokra jestem po akcji-przewijanie-ubieranie. Moje dziecko wrzeszczy jak najęte, bo jak tylko poczuje gołą pupę to uciekinier w niego wstępuje i wyrywa się jak tylko potrarfi- a potrafi całkiem nieźle.
Moze jest jakiś sposób na wiercipiętki niecierliwiętki
dziewczyny jaki macie sposób na swoje maluchy żeby założyć pieluszkę ubrać?? Ja cała mokra jestem po akcji-przewijanie-ubieranie. Moje dziecko wrzeszczy jak najęte, bo jak tylko poczuje gołą pupę to uciekinier w niego wstępuje i wyrywa się jak tylko potrarfi- a potrafi całkiem nieźle.
Moze jest jakiś sposób na wiercipiętki niecierliwiętki
Ostatnia edycja:
reklama
Klementinka
Gosiu dzieki
wyjezdzamy na 2 tygodnie
do totalnej nadmorskiej dziury, nawet sklepow tam nie ma
wyjezdzamy na 2 tygodnie
do totalnej nadmorskiej dziury, nawet sklepow tam nie ma