reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, Oskar wkońcu padł - a ja chyba pójdę w jego ślady - jakieś przesilenie wiosenne mnie dopada...

Lilusiu - wszystkiego najlepszego!!! 10 mcy - nie moge uwieżyć że o tak szybko zleciało

reklama
Ja Kolenderko pamietam , tylko chciałam wrócić ze spacerku i skrobnąć posta z życzonkami dla wszystkich solenizantów z ostatnich dni bo się troszkę nie wyrabiałam przez ostatnie dnie! Już naprawiam wszystko:*
Badaicka:) Jast już wątek gratulacynjy , Lenka założyła

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA DLA SOLENIZANTÓW Z OSTATNICH DNI- SPÓZNIONE ALE ZE SZCZEREGO SERDUSZKA PŁYNĄCE!!!! DLA AGATKI - Sealetowej , TOMASZKA - EAGLOWEGO I FILIPKA -ANICH NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA !!!! ROŚNIJCIE ZDROWO I Z UŚMIECHAMI NA BUZIAKACH!!!!!
NO I OCZYWIŚCIE DLA DZISIEJSZEJ KSIĘŻNICZKI LILUSI NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA !!!! ROŚNIJ ZDROWO I Z USMIECHEM NA BUZIAKU !!!!!!!!!!

Ja Kolenderko pamietam , tylko chciałam wrócić ze spacerku i skrobnąć posta z życzonkami dla wszystkich solenizantów z ostatnich dni bo się troszkę nie wyrabiałam przez ostatnie dnie! Już naprawiam wszystko:*
Badaicka:) Jast już wątek gratulacynjy , Lenka założyła

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA DLA SOLENIZANTÓW Z OSTATNICH DNI- SPÓZNIONE ALE ZE SZCZEREGO SERDUSZKA PŁYNĄCE!!!! DLA AGATKI - Sealetowej , TOMASZKA - EAGLOWEGO I FILIPKA -ANICH NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA !!!! ROŚNIJCIE ZDROWO I Z UŚMIECHAMI NA BUZIAKACH!!!!!
NO I OCZYWIŚCIE DLA DZISIEJSZEJ KSIĘŻNICZKI LILUSI NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA !!!! ROŚNIJ ZDROWO I Z USMIECHEM NA BUZIAKU !!!!!!!!!!

Musze cos na tym watku pokombinowac aby przypominało daty!!!Bo to tak do końca nie chodzi o to ze nie pamietamy ale ze przynajmniej u mnie ciezko przechodzi sie z tematu na temat,,,,,dlatego nie dziwie sie Korandier bo mi tez by było smutno ze nikt nie pamieta:(

Kochane dajcie mi czas do wieczora MAM POMYSŁA :p bo jestem Mistrzem Photoshopa :) ale potrzebuję czasu :) Mąż wróci , zrobię obiadek i przeleję mojego pomysła na ekran:)

Dziewczyny, pozwolicie że to wkleję na nasz wątek!!!!

Załączniki

• 4b7f71f523.jpg
    4b7f71f523.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczyny, pozwolicie że to wkleję na nasz wątek!!!!

kurcze szkoda, że ja nie mogę... mam tarczyce chora.... dwa lata temu zbieraliśmy krew dla córeczki znajomych (miała bardzo rzadką chorobę krwi ) i wyobraźcie sobie, że moja siostra nie mogła oddać krwi bo miała wyrywane brwi u kosmetyczki! Na szczęście Julka jest dziś zdrowa. Miała przeszczep szpiku od Niemca i się przyjął. Mam nadzieję, że historia Różyczki skończy się równie dobrze....

reklama
Do góry