reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie... dziewczyny, tylko nie mięso z biedronki!!! PLEASE!!!!!!!!!!! czy to Sokołów czy Morliny to jeden pieron... jest to niewartościowe mięso i jakiego pochodzenia to też nie była bym pewna...

reklama
powiem szczerze że tatara spróbowałam raz od męża... było dobre ale jakoś nie jem. W ciąży surowego mięsa nie wolno, a teraz karmię piersią ciągle i też mam do tego dystans. Natomiast mój mąż i tatko uwielbiają:)

A ja uwielbiam tatara ale tez wieki nie jadlam...miesa z supermarketu na surowo bym w zyciu nie zjadla chociaz teraz to juz nigdzie nic pewnego a szkoda..kiedys sie jadlo z surowym zoltkiem, ogoreczkiem, cebula..mmmm takie beztroskie czasy i mama krecila kogla mogla na deser :-D

Kasiek a co u ciebie jak sie czujesz??? Jak maly rozrabiaka??
Perfeciu czekam w napieciu co wymyslisz!!
Agi ja bym oddala ale chyba stad nie dojedzie? :(

DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY Lila oczywiscie strzelila jednak focha i nie chce spac :eek:
images.jpg

witajcie

kasiek nie zgadzam sie z Twoja opinią, Biedronka podobnie jak Aldi w niemczech dostała najwyzsze noty jakości i spełnia wszelkie standardy jesli chodzi o zywnosc pakowaną w sklepach sieciowych, pozatym mieso tam jest dostarczane przez morliny i sokołów, dodatkowo pakowane prózniowo lub w atmoswerze sterylnej, z wkładami zapewniajacymi pochłanianie nadmiaru wilgoci i przedłużającymi swierzośc - pod względem technologicznym miesą to jest wysokiej jakosci i pochodzi z dobrej klasy zwierząt , zostało to dokładnie przebadane przez instytut jakosci zywnosci.
np polędwiczki wieprzowe czy tez wołowina na zrazy.........

niektórym jak prezesowi Kaczynskiemu Biedronka kojarzy sie ze sklepem do "ubogich" nic bardziej mylnego i naiwnego;-)))
pod aldiego w niemczech przyjeżdzaja S klasy i nie tylko, nie ze względu na to ze jest tanio tylko ze wzgledu na jakosc sprzedawanych tam produktów a cena to dodatkowy atut, Biedronka jest firmą która w ubiegłym roku osiągneła najwieksze przychody ;-)))))

supermarkety maja rzeczywiscie restrykcyjne normy. Mieso musi byc tak naszpikowane chemia zeby sie nie rozpadlo przez 2-3 tygodnie od dostarczenia go na polki :-D:-D

KASIEK dzieki za wpis jaki fajny ;-)

Zapomnialam wam przekazac pozdrowienia od naszej blizniaczej mamy EWUS0209, buziaki oczywiscie tylko dla przyjaznych i zyczliwych jej forumek :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Klementinko nie wiem, mysle ze zrobilo jej sie wtedy bardzo przykro. Chlopaki duze (ponad 10kg) rozrabiaja i rozsmieszaja mame do lez (pewnie cos w stylu filmu Perfecty wczoraj :)) Szymek bedzie mial (jesli bedzie zdrowy) 6 kwietnia operowana przepukline, trzeba bedzie ostro zacisnac kciuki! Dzielna kochana kobitka z niej!

Halo!!!! Czy ktoś się za mna stęsknił ( prócz mojej kochanej psiepsióły ;-)).
Oj ciężki dzień miałam. Walczyliśmy z mężem ze skalniakiem. Totalna demolka na podwórku. Z tego wszystkiego wyszło ,że jutro musimy przerobic i przekopac oczko, bo nie pasuje już do skalniaka.:-) Uwielbiam wiosne!!!!
Byłam dzisiaj z Jasiem u lekarza, ale jest tylko lekko podziębiony, za to ja, dwa tygodnie po antybiotyku zaś znowu chora. Wrrrrr..... Jutro ostatni zabieg i jestem freeeee!!!!!!!!

UWAGA mamy lewa górna dwójkę;)

No moję najserdeczniejsze gratulacje dla kochanej synowej!!!!! Wielkie buzi od nas.:tak:

Emalia a Gaja po wczorajszym ugryzieniu kota w nosek atakowała dzisiaj mój:(

No co ty gadasz. Taki gryzoń nam rośnie:-D:-D:-D Jasiek ostatnio Ole w rękę próbował ugryźc, ale ,że mu sie nie zmieściła do buzi to tylko ją uślinił;-)

supermarkety maja rzeczywiscie restrykcyjne normy. Mieso musi byc tak naszpikowane chemia zeby sie nie rozpadlo przez 2-3 tygodnie od dostarczenia go na polki :-D:-D

KASIEK dzieki za wpis jaki fajny ;-)

Zapomnialam wam przekazac pozdrowienia od naszej blizniaczej mamy EWUS0209, buziaki oczywiscie tylko dla przyjaznych i zyczliwych jej forumek :tak::tak:

Brakuje jej mi tutaj. Mam nadzieję ,że jeszcze do nas wróci. Oczywiście kciuki będę bardzo mocno trzymała za zabieg. \
Ewuś wielkie Buzi dla waszej trójeczki:tak:

Dla wszystkich kochanych miesięczniaków a szczególnie dla 10-miesięcznej już Lilusi, wszystkiego naj naj od ciotki i Jasia. Podkreślam ,że dla wszystkich!!!!!!!!!

reklama
Liliti - być może masz racje, ale ja tam wole ostrożnie z takimi sklepami... a mielone kupuje w sklepie gdzie mi sami mielą i sama wybieram mięso... mam uprzedzenie co do biedronki... ale to może dlatego że nie jest to polski sklep i denerwuje mnie fakt że wykańcza polskich konkurentów, między innymi mnie... :(

Dziewczyny, mój mąż cały dzień narzekał że mu niedobrze a teraz mnie mdli... nic takiego nie jedliśmy... czy uważacie że mogliśmy się jakimś świństwem zarazić na basenie? bo boję się o młodego...

Do góry