nadika
Fanka BB :)
ja tylko na chwilke bo sterta prasowania na mnie czeka :/
koriander co u Was?? jak Lilcia???
koriander co u Was?? jak Lilcia???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cobra czarna wiedźma to się chyba od porodu nie odzywała, a Ewelinka jest w szpitalu z Zosią, zdec jest u mamy i dużo pracuje
Witajcie kochane, dziekuje za wsparcie, za kazdym razem jak czytam dobre slowa od was to mi lepiej na duszy
Jestesmy po lekarzu, w tej chwili goraczka spada (ostatni czopek dostala o 5 rano wiec spada samoistnie). Po analizie moczu (zeby wyeliminowac zapalenie drog moczowych) dostaniemy odpowiedni antybiotyk, chyba ze jeszcze wyjda te cholerne krostki. jeszcze nigdy tak nie liczylam na wykwity skorne mojej corki
Przepraszam ze na razie nie odpisuje ale nie mam jak, pozniej nadrobie!
niestety znowu rosnie :-( Za szybko sie ucieszylam. Do tego doszlo rozwolnienie, juz 4 wodnista kupka dzisiaj, i zadzwonili z wynikiem moczu a raczej bez niego, bo byl niejasny i robia teraz dodatkowo posiew. Zaczynam sie na serio martwic:-(
niestety znowu rosnie :-( Za szybko sie ucieszylam. Do tego doszlo rozwolnienie, juz 4 wodnista kupka dzisiaj, i zadzwonili z wynikiem moczu a raczej bez niego, bo byl niejasny i robia teraz dodatkowo posiew. Zaczynam sie na serio martwic:-(